Ben orada cektırmedım ama yaklaşık 2bin civarıymıs başka yerlerde, bu senenin pıyasası boyleymısCanım merhaba ben bugun gittim hulusi hocaya muayene ücreti dedğin gibi 600 tl odedim smear için ayrı ücret 146 tl
rahım filmi istedi onun ücretini biliyor musun sen orada çektirdin mi
Evet canım çok memnun kaldım doktordan çok teşekkür ederim önerdğin için buraya yazdıktan sonra arayıp sordum 310 tl dediBen orada cektırmedım ama yaklaşık 2bin civarıymıs başka yerlerde, bu senenin pıyasası boyleymıs
Nasıl memnun kaldın mı, cok ılgılı deıl mı
Yanlış mı anladım acabaEvet canım çok memnun kaldım doktordan çok teşekkür ederim önerdğin için buraya yazdıktan sonra arayıp sordum 310 tl dedi
Yaaa süperEvet canım çok memnun kaldım doktordan çok teşekkür ederim önerdğin için buraya yazdıktan sonra arayıp sordum 310 tl dedi
Aaa öyle mi geçmiş olsun sonraki süreç nasıl ilerleyecek acaba seninYaaa süperdemek kı takıplı hastası olduğun ıcın fıyatı uygun, daha ıkı uc gun once bir arkadas mersinde sordu 2000 TL demısler hep anestezılı.. Ben de hıstereskopı olacağım bakalım bana ne cıkıcak fıyat
Bak bunu İlk kez duydum, aslında bıcok seyı ogrendık artık ama hergun yeni bısey ogrenıyorumAaa öyle mi geçmiş olsun sonraki süreç nasıl ilerleyecek acaba senin
Sonu guzel olsun
Bende bide rahım agzı yarası gordu ona dondurma işlemi yapacakmış
Anladım canım hepsi bir süreç tabi bunlarınBak bunu İlk kez duydum, aslında bıcok seyı ogrendık artık ama hergun yeni bısey ogrenıyorum
Benım bir düşük ve negatıf tüp var,, kalıtleı embbrıyoya ragmen tutunma olmadı, rahme bakalım dedı o yuzden hıstereskopı yapıcak, daha once rahım fılmı cektırmıstım tüpler acıktı.. Hısterrkpoıden sonra eger uygun gorurse tekrar tüp tedavısine baslıcaız.. Hıstereskopı ile rahım ıcın bagısıklık trstı de yapıcak
Hulusı hoca cok detaycı gercekten, inşallah bıze de vesıle olur yavrumuz kavuşmak ıcınAnladım canım hepsi bir süreç tabi bunların
Sabırlı olmak zorundayız
Evet bende ılk kez duydum bunu dış gebelıgın sebeplerinden biri de buymuş
Devlette nasıl farketmediler falan dedi üstelık ıkı yıldır da gidip geldim
Çok ihmal var ya
İnşallahHulusı hoca cok detaycı gercekten, inşallah bıze de vesıle olur yavrumuz kavuşmak ıcın
Yarın gıdersem belırlıcek gunuİnşallahNe zaman olacaksın histereskopi
Anladım simdiden geçmiş olsunYarın gıdersem belırlıcek gunu
İnşallah, hepimizinAnladım simdiden geçmiş olsunHerşey gonlunce olur ınşallah
Nasil gecti canim randevu neler önerdi hoca ben de araştırıyorum Hulusi hocayı daHulusi hocaya yarın için online randevu aldık. Tedavi bilgilerimizi sisteme yükledik heyecanla yarını bekliyoruz. Bakalım bize nasıl bir yol haritası belirleyecek.
Bir de novaart var kafamda ankaradaHulusi hocaya yarın için online randevu aldık. Tedavi bilgilerimizi sisteme yükledik heyecanla yarını bekliyoruz. Bakalım bize nasıl bir yol haritası belirleyecek.
Güzel geçti diyebilirim. Açıklama tatmin ediciydi. Hoca adetin ikinci günü bazı tahliller yapıp kendisine göndermemizi istedi. Buna göre ilerleyecek, ayrıca yumurta rezervi az olduğu için prp yapılacak.Nasil gecti canim randevu neler önerdi hoca ben de araştırıyorum Hulusi hocayı da
Ben çok araştırdım canım hulusi hoca gerçekten kafama yattı. Bahçecide ki doktorum da iyiydi ama farklı yöntemler kullanmıyordu. Yumurtalık rezervim az ve yaşım gidiyor dolayısıyla başarı oranı az olsa bile ben farklı yöntemlerin denenmesi taraftarıyım. Hulusi hoca da tam olarak böyle biri. Negatif deneme olduğu zaman sürekli farklı yaklaşımlar deniyorBir de novaart var kafamda ankarada
Güzel geçti diyebilirim. Açıklama tatmin ediciydi. Hoca adetin ikinci günü bazı tahliller yapıp kendisine göndermemizi istedi. Buna göre ilerleyecek, ayrıca yumurta rezervi az olduğu için prp yapılacak.
Merhabalar, ben de yeni prp yaptırdım. Hulusi hoca önerdi. Daha önce de baya araştırdım ve olumlu olabilecek bir ihtimal. Daha sonra keşke yaptırsaydım dememek için ve bir umut ışığı olduğu için yaptırdım. Sonucu merakla bekliyorum. Daha 10-15 gün oldu. Allah hepimize yardım etsinGüzel geçti diyebilirim. Açıklama tatmin ediciydi. Hoca adetin ikinci günü bazı tahliller yapıp kendisine göndermemizi istedi. Buna göre ilerleyecek, ayrıca yumurta rezervi az olduğu için prp yapılacak.
Hayırlısı olsun canım insallahh güzel sonuçları olurMerhabalar, ben de yeni prp yaptırdım. Hulusi hoca önerdi. Daha önce de baya araştırdım ve olumlu olabilecek bir ihtimal. Daha sonra keşke yaptırsaydım dememek için ve bir umut ışığı olduğu için yaptırdım. Sonucu merakla bekliyorum. Daha 10-15 gün oldu. Allah hepimize yardım etsin.