- 20 Şubat 2010
- 9.456
- 9.737
Ben son hafta aldim bu kararı ilk dr um sertaç esin hastaneden gitti o anda karar veremedim hastane mi dr mu kafam karıştı .hastanede kalalim dedik eşim hastaneye güvendiği için ayrilmak istemiyordu başka dr la devam ettik ama benim içimde bi huzursuzluk vardi ona ragmen sona yaklaştım diye ses çıkarmıyordum son hafta nst ye girdim çıkışta tekrar fiyat ve şartları konuşmaya gidip oda ve fiyat mevzularını duyunca moralim bozuldu. Akşamına eşime anlattim durumu onunda kafası karıştı ve ertesi gün sertaç beyden randevu alıp muayene oldum bebek dönmüştü zamanın gelmiş dedi ve ertesi gün beni sezeryana aldı. Çok garip ve hızlı bi şekilde hastane değiştirmiş olduk ama aldığım karadan pişman olmadim huzurlu girdim doguma .bir de ben dogum yaparken pamdemi devam ediyordu başkent sadece refakatçi aliriz refakatçi hariç bebegi görmeye kimse çıkamaz gibi birşey söyledi yani eşim bile bebegi eve çıkarken görecekti sanirim.bu sebepler beni çok güvendiğim halde başkentten uzaklaştırdı. Doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilgilendirir eminim. Umarim içinize sinen şekilde ve yerde olur.Su an ayni seyleri yasiyorum. Tüp bebek tedavimde orada oldu. Dogumda her an olabilir artik sona geldim bi fiyat alalim dedim kafam karmakarışık oldu.