MerhabaMerhabalar arkadaşlar. 9 yıllık evliyim 7 başarısız tüp bebek denemem var. 4. denemede sadece pozitif gördük o da maalesef 6 haftalıkken düşük oldu. İlk üç denemeyi şanlıurfada diğer dört deneme Diyarbakır bahçeci Zeki Akkumda yaptık. Şu an tekrar başlayacağız. Sorunum tüplerim kapalı ve amh 0.16. En son denemede bir tane 3.gün embriyosu oluştu.
Aranızda Hulusi hocaya giden var mı? Tecrübelerinizi ve güncel fiyatı yazabilir misiniz?
Yaş 34. Görülen folikül genelde 3 ya da 4. siz nerde tüp bebek yaptırdınızMerhaba
Amh benim de düşük. Yumurta kalitesizliği var değil mi. Yaş ilerleyince kalitede düşüyor yaşınız kaç?
Ben ilk denememi medicana da yaptırdım doktorum dışardandı işlemleri o hastanede yaptı. Gelişim durduğu için kürtaj oldum maaalesef. 2. Ve 3. denememde ist.da özel bir üniversite hastanesinde raporlu yaptırdım ikiside negatif oldu. Pişman oldum orda yaptırdığıma ama iş işten geçti tabi.Yaş 34. Görülen folikül genelde 3 ya da 4. siz nerde tüp bebek yaptırdınız
Merhabalar benım doktorum hulusi hoca, kendısı çok detaycı ve emin ilerliyor, hıc dusunmeyin ona gidin bence.. En azından ön görüşmenizi yapın, kararınız netleşir zaten.Merhabalar arkadaşlar. 9 yıllık evliyim 7 başarısız tüp bebek denemem var. 4. denemede sadece pozitif gördük o da maalesef 6 haftalıkken düşük oldu. İlk üç denemeyi şanlıurfada diğer dört deneme Diyarbakır bahçeci Zeki Akkumda yaptık. Şu an tekrar başlayacağız. Sorunum tüplerim kapalı ve amh 0.16. En son denemede bir tane 3.gün embriyosu oluştu.
Aranızda Hulusi hocaya giden var mı? Tecrübelerinizi ve güncel fiyatı yazabilir misiniz?
Yasaklar kalktıktan sonra gitmeyi düşünüyoruz. Siz olumlu sonuç alabildiniz mi? Sorununuz neydi?Merhabalar benım doktorum hulusi hoca, kendısı çok detaycı ve emin ilerliyor, hıc dusunmeyin ona gidin bence.. En azından ön görüşmenizi yapın, kararınız netleşir zaten.
Sebepsiz infertilite bızım sorunumuz.. Asılama ile pzotif gordum fakat düşük yaptım 9 haftalık.. Sonra bi aşılama daha denedık negatıf, tüpte negatif oldu.. Şimdi rahım ıcı bagısıklıga yöneldi.. Haziranda insallah tekrar denemeyi dusunuyorum.. Gerekli önlemleri almadan da tedavıye baslamıyor.. Özellikle sizin 7 negatıf olmus rahım ıcı bagısıklık testı yaptırdınız mı?Yasaklar kalktıktan sonra gitmeyi düşünüyoruz. Siz olumlu sonuç alabildiniz mi? Sorununuz neydi?
İlk defa duydum. Öyle bir test yapılmadı. Pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırmıştık onlarda da bişey çıkmadı. Şuan tüp bebek fiyatı ne kadar acaba!?Sebepsiz infertilite bızım sorunumuz.. Asılama ile pzotif gordum fakat düşük yaptım 9 haftalık.. Sonra bi aşılama daha denedık negatıf, tüpte negatif oldu.. Şimdi rahım ıcı bagısıklıga yöneldi.. Haziranda insallah tekrar denemeyi dusunuyorum.. Gerekli önlemleri almadan da tedavıye baslamıyor.. Özellikle sizin 7 negatıf olmus rahım ıcı bagısıklık testı yaptırdınız mı?
Bu test 3 negatıf tup denemesınden sonra veya kalıtelı embrıyoya ragmen tutunma olmadıysa yapılıyormuş, benım blast 5aalar tutmayınca istedi..katıl hucreler olayını duymussundur belkı, babadan gelen hucreyı yabancı madde olarak gorup öldürüyorlar..İlk defa duydum. Öyle bir test yapılmadı. Pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırmıştık onlarda da bişey çıkmadı. Şuan tüp bebek fiyatı ne kadar acaba!?
Hımm anladım benim doktorum güvenirliği kanıtlanmamış testleri ve ilaçları kullanmak istiyor. 4 denemede de farklı bir yöntem uygulamayın a gitmak istemiyorum. Bu arada siz nerden gidiş geliş yapıyorsunuz? Kısmet olursa biz şanlıurfadan gidip geleceğiz.Bu test 3 negatıf tup denemesınden sonra veya kalıtelı embrıyoya ragmen tutunma olmadıysa yapılıyormuş, benım blast 5aalar tutmayınca istedi..katıl hucreler olayını duymussundur belkı, babadan gelen hucreyı yabancı madde olarak gorup öldürüyorlar..
Tüp bebek 9200 İlaclar 3bın cıvarı tutuyor muayene ucretı vıtamın vs toplamda 15bını buluyor.
İstemiyor mu demek ıstedıniz? Guvenlırlık kıme göre, neye göre.. Bu da Bi sebep olabılır.. Doktorunuz 7 negatıf ın sebebı olarak ne soyluyor? Ben Ankaradayım, fakat şehir dısından gelenler de cok oluyor, cok denk geldim.. Sekreter ile görüşün, yardımcı oluyorlar..Hımm anladım benim doktorum güvenirliği kanıtlanmamış testleri ve ilaçları kullanmak istiyor. 4 denemede de farklı bir yöntem uygulamayın a gitmak istemiyorum. Bu arada siz nerden gidiş geliş yapıyorsunuz? Kısmet olursa biz şanlıurfadan gidip geleceğiz.
Ben öneriyorumKızlar sebepsiz infertilite den dolayı doktor arayışındayım
Ikı kez aşılama tutmadı
Özelde aşılama denemek istiyorum
Hulusi beyi oneriyor musunuz
Ben de şuan araştırma yapıyorum ama genel olarak yorumlar olumlu yönde.Kızlar sebepsiz infertilite den dolayı doktor arayışındayım
Ikı kez aşılama tutmadı
Özelde aşılama denemek istiyorum
Hulusi beyi oneriyor musunuz
Aynen istemiyor. Aslında aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek aptallıktır denir. Sonuna kadar katılıyorum. Hulusi hocayı araştırırken genelde kişiye ve olumsuz denemelere göre farklı yöntemler uyguladığını okudum. O yüzden gitmak istiyorum.İstemiyor mu demek ıstedıniz? Guvenlırlık kıme göre, neye göre.. Bu da Bi sebep olabılır.. Doktorunuz 7 negatıf ın sebebı olarak ne soyluyor? Ben Ankaradayım, fakat şehir dısından gelenler de cok oluyor, cok denk geldim.. Sekreter ile görüşün, yardımcı oluyorlar..
Evet sorun odaklı Bı doktor hulusi hoca, herkesın tedavısı farklı.. Insallah hayırlı sonuclar alırsınız.. 7 negatıf az bır sayı deıl, özel olarak ılgıleneceginden hiç şüphem yok..Aynen istemiyor. Aslında aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek aptallıktır denir. Sonuna kadar katılıyorum. Hulusi hocayı araştırırken genelde kişiye ve olumsuz denemelere göre farklı yöntemler uyguladığını okudum. O yüzden gitmak istiyorum.
Teşekkür ederim siz hangi tedavi için görüştünüz kendısiyleBen öneriyorum
Siz de mi sebepsiz infertiliteBen de şuan araştırma yapıyorum ama genel olarak yorumlar olumlu yönde.