Sürekli aynı şeyleri yapmak da bana da anlamsız geliyor canim içine sinmisse çok güzel. Online nasil randevu aldınız ne kadar görüşebildin hocayla. Prp bahceci yapmıyor yapan yer az kanitlanmadi diye ama bence de yeni şeyler yapmak umut bizlereBen çok araştırdım canım hulusi hoca gerçekten kafama yattı. Bahçecide ki doktorum da iyiydi ama farklı yöntemler kullanmıyordu. Yumurtalık rezervim az ve yaşım gidiyor dolayısıyla başarı oranı az olsa bile ben farklı yöntemlerin denenmesi taraftarıyım. Hulusi hoca da tam olarak böyle biri. Negatif deneme olduğu zaman sürekli farklı yaklaşımlar deniyor
Hocanın internette ki sayfası üzerinden aldık randevuyu. 300 TL. Yaklaşık yarım saat kadar görüntülü bir şekilde konuştuk. Görüşmeden önce elimizdeki testleri dosya şeklinde gönderdikSürekli aynı şeyleri yapmak da bana da anlamsız geliyor canim içine sinmisse çok güzel. Online nasil randevu aldınız ne kadar görüşebildin hocayla. Prp bahceci yapmıyor yapan yer az kanitlanmadi diye ama bence de yeni şeyler yapmak umut bizlere
Himm anladım canım ben de bakıyorum da hulusi hocaya bir de novaart a bakıyorum sanirim gidip yuzyuze görüşeceğim temmuzda ağustosta da hangisiyle olursa başlarım artık. Yoruldum ama okulda kimi görsem hamile içim acıyor her seferinde düşüp yeniden kalkıyorum mecburHocanın internette ki sayfası üzerinden aldık randevuyu. 300 TL. Yaklaşık yarım saat kadar görüntülü bir şekilde konuştuk. Görüşmeden önce elimizdeki testleri dosya şeklinde gönderdik
Mrb ben Yurdagül ben de Hulusi hoca ile devam etmek istiyorum ilk deneme cebeci tıp fakültesi hastanesinin tüp bebek merkezinde negatif oldu daha doğrusu kimyasal mıydı bilmiyorum beta hc 4.35 den 3.25 indi napcam bilmiyorum hulisi hoca yı kafamdan geçiriyorum be 41 yaşındayım ama sıkıntı farklı bizim genetik taşıyıcılık var sma hastası kızım yani tekrar öle olacak korkusu pgt ile tüp bebek şart yani oluyo çocuk ama işte hasta geliyo keşke bu kadar beklemeseydim tıp ilerledi tüp bebekle her yaşta hamile kalınır dedim Herşey zamanında oluyormuş ama bir tane daha istiyorum kardeşi olsun hayatta yanlız kalmasın mantığıyla zorlaayacak galiba bende bu ay dinlenip temmuz gibi başlamak istiyorum Hulusi hoca doğru adresi mi bilemedim.Himm anladım canım ben de bakıyorum da hulusi hocaya bir de novaart a bakıyorum sanirim gidip yuzyuze görüşeceğim temmuzda ağustosta da hangisiyle olursa başlarım artık. Yoruldum ama okulda kimi görsem hamile içim acıyor her seferinde düşüp yeniden kalkıyorum mecbur
Allah yardımcımız olsun hepimizin farklı hikayeleri varMrb ben Yurdagül ben de Hulusi hoca ile devam etmek istiyorum ilk deneme cebeci tıp fakültesi hastanesinin tüp bebek merkezinde negatif oldu daha doğrusu kimyasal mıydı bilmiyorum beta hc 4.35 den 3.25 indi napcam bilmiyorum hulisi hoca yı kafamdan geçiriyorum be 41 yaşındayım ama sıkıntı farklı bizim genetik taşıyıcılık var sma hastası kızım yani tekrar öle olacak korkusu pgt ile tüp bebek şart yani oluyo çocuk ama işte hasta geliyo keşke bu kadar beklemeseydim tıp ilerledi tüp bebekle her yaşta hamile kalınır dedim Herşey zamanında oluyormuş ama bir tane daha istiyorum kardeşi olsun hayatta yanlız kalmasın mantığıyla zorlaayacak galiba bende bu ay dinlenip temmuz gibi başlamak istiyorum Hulusi hoca doğru adresi mi bilemedim.
Ayy hadi hayırlı olsun canim ben bir kere yaptırdım opudaki gibi kendime geldim çıktım merkezden zor bir şey degildiMerhabalar ben hayırlısıyla başlıyorum Hulusi hocada. Perşembe ya da haftaya pazartesi prp yapılacak. Daha önce prp yaptıran arkadaşlar işlem ne kadar sürüyor ve sonrasında hastanede kalmaya gerek var mı?
Ayyy insallahh canımm yaa yorumları okudukça kafam karışıyor ama yaptıracamAyy hadi hayırlı olsun canim ben bir kere yaptırdım opudaki gibi kendime geldim çıktım merkezden zor bir şey degildi
Canim bu prp meselesi karışık bir durum ben de çok okudum yaptırmadan ama keşke dememek için yaptırdım zararı oldu mu bilemiyorum insallah olmamıştır ama yaptirmasaydim acaba derdim hep. Temmuzun ilk haftası benim de doktor görüşmem var bakalım bana ne diyecek . Sen kalacak yer ayarla kendine 1aksam da olsa prp zor değil ama anestezi alınca insan biraz sersem oluyorAyyy insallahh canımm yaa yorumları okudukça kafam karışıyor ama yaptıracam
Haftaya salı günü için randevu aldık canım. Bir gün otelde kalacaz. Bakalım hayırlısı artık. İnsallah sen de hayırlı haberler alırsınCanim bu prp meselesi karışık bir durum ben de çok okudum yaptırmadan ama keşke dememek için yaptırdım zararı oldu mu bilemiyorum insallah olmamıştır ama yaptirmasaydim acaba derdim hep. Temmuzun ilk haftası benim de doktor görüşmem var bakalım bana ne diyecek . Sen kalacak yer ayarla kendine 1aksam da olsa prp zor değil ama anestezi alınca insan biraz sersem oluyor
Amiin canim insallah rabbim islerimizi kolaylaştırsin hayırlısıylaHaftaya salı günü için randevu aldık canım. Bir gün otelde kalacaz. Bakalım hayırlısı artık. İnsallah sen de hayırlı haberler alırsın
Amin canım insallahhAmiin canim insallah rabbim islerimizi kolaylaştırsin hayırlısıyla
Hadi hayırlısı canım şifa olsun inşallahMerhabalar kızlar dün prp işlemi yapıldı. Gidecek olan arkadaşlara fikir olması açısından süreci anlatayım. Biz şehir dışından gittiğimiz için bir gün önceden yola çıktık. Eşim öncesinde bir apart ayarladı günlük 120tl. Ertesi günü saat 10 da randevumuz vardı. İşlem için eczaneden prp kiti aldırdılar 475 tl. Prp için ayrıca hastaneye 3000 TL ödeme yaptık. Saat 11 gibi içeri aldılar beni. Hemşire kolumdan kan aldı. 11.40 gibi işleme aldılar. Hastaneden 13.30 da çıktım. İşlem sonrası hoca yoğun olduğu için görüşemedik. Şuan kullanmam gereken bir ilaç var mı bilmiyorum. Gün içerisinde beni arayacaklarını söylediler bakalım bekliyorum hala
Hulusi hoca 2016 yılında çok ilgiliymiş heralde bu forumda herkes güzel şeyler yazmış. Bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim oda 2016 da gidip memnun kalmıştı. Ama benimle ne söyledikleri gibi ilgilendi, ne açıklama yaptı. Kısa kısa hızlıca birşeyler söyledi ve tüp bebek yapacağız dedi. Odasına girmemle çıkmam bir oldu. Çok kalabalık olsa da bence hastalıyla en azından bir süre değerlendirme yapacak ve karşısındakini bilgilendirip biraz olsun rahatlatacak vakti ayırması gerekiyor. Zaten duygusal bir kaos yaşıyoruz bir de hoca böyle davranınca insanın güveni kayboluyor. Diğer gittiğimde şu değerine ne demiştik şunu yapmışmıydık diyor. Keşke not alsa hastaları için ayrı ayrı. Birde hastane ekipmanları kötü dedi laf arasında ne yapacağım bilemiyorum.Thread 'Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar' Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar
Buraya da Bi Göz atın isterseniz
Yazdıklarınızı şaşkınlıkla okudum, hastanenın yogunlugu dısında dıger soyledıklerınızın hıcbırıni yaşamadım, aksine cok ılgılı, ben asırı evhamlı bırıyım, konusunca rahatlamadan ayrılmadıgım zaman olmadı, muhabbet de eder, güzel bir iletişiminiz var.. Ama kapıda cok bekledıgımız doğru..Hulusi hoca 2016 yılında çok ilgiliymiş heralde bu forumda herkes güzel şeyler yazmış. Bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim oda 2016 da gidip memnun kalmıştı. Ama benimle ne söyledikleri gibi ilgilendi, ne açıklama yaptı. Kısa kısa hızlıca birşeyler söyledi ve tüp bebek yapacağız dedi. Odasına girmemle çıkmam bir oldu. Çok kalabalık olsa da bence hastalıyla en azından bir süre değerlendirme yapacak ve karşısındakini bilgilendirip biraz olsun rahatlatacak vakti ayırması gerekiyor. Zaten duygusal bir kaos yaşıyoruz bir de hoca böyle davranınca insanın güveni kayboluyor. Diğer gittiğimde şu değerine ne demiştik şunu yapmışmıydık diyor. Keşke not alsa hastaları için ayrı ayrı. Birde hastane ekipmanları kötü dedi laf arasında ne yapacağım bilemiyorum.
Hayırlı olsun ben de bh Ay başlıyorum yani perşembe günü iğnelere başlarım sayıya etki etmese de kaliteye etmiş olabilir hem ignelerle sayı da artabilir ilerleyen gunlerdePrp sonrası ikinci adetim ve bu ay tedaviye başladık. Hulusi hoca tatilde olduğu için başka bir doktor ultrasona baktı ve şuan iki adet yumurta görünüyor dedi. Sanırım Prp ben de işe yaramadı
İnsallahhh dediğin gibi olur canımHayırlı olsun ben de bh Ay başlıyorum yani perşembe günü iğnelere başlarım sayıya etki etmese de kaliteye etmiş olabilir hem ignelerle sayı da artabilir ilerleyen gunlerde