- 17 Şubat 2021
- 977
- 346
Ben daha onceden bütün testlerimi yaptırdım eşimde o sonuçlarla gidip bir değerlendirmesini isteyecegızAynen ön görüşme için oyle yapın yani adete yakın veya 21. Gün gidin progesterona falan bakar belkı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha onceden bütün testlerimi yaptırdım eşimde o sonuçlarla gidip bir değerlendirmesini isteyecegızAynen ön görüşme için oyle yapın yani adete yakın veya 21. Gün gidin progesterona falan bakar belkı..
Ona göre artık gerekli gprduklerını tekrar ister sanırımBen daha onceden bütün testlerimi yaptırdım eşimde o sonuçlarla gidip bir değerlendirmesini isteyecegız
Süper o zaman, butun testlerini, fılm cektırdıysen onu yanına muhakkak al, bız de herseyı yaptırmıstık Baska yerlerde, sadece sperm degerlerıne tekrar baktı, tüp bebek merkezlerinin ölçümleri daha hassas oluyor.. İnşallah hakkınızda hayırlısı olurBen daha onceden bütün testlerimi yaptırdım eşimde o sonuçlarla gidip bir değerlendirmesini isteyecegız
Çok teşekkür ederim ilginizeSüper o zaman, butun testlerini, fılm cektırdıysen onu yanına muhakkak al, bız de herseyı yaptırmıstık Baska yerlerde, sadece sperm degerlerıne tekrar baktı, tüp bebek merkezlerinin ölçümleri daha hassas oluyor.. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur
Bu test 3 negatıf tup denemesınden sonra veya kalıtelı embrıyoya ragmen tutunma olmadıysa yapılıyormuş, benım blast 5aalar tutmayınca istedi..katıl hucreler olayını duymussundur belkı, babadan gelen hucreyı yabancı madde olarak gorup öldürüyorlar..
Tüp bebek 9200 İlaclar 3bın cıvarı tutuyor muayene ucretı vıtamın vs toplamda 15bını buluyor.
Bana ilk aşılama yaptı, poztif oldu fakat 9 haftalık düşük yaptım, sonrasında bir negatıf aşılama, bir de negatif tüp var.. Haziran adetinde tekrar baslıcağız tedavıye, onumuzdekı gunlerde hısterekopi olucam..Çok teşekkür ederim ilginize
sizin sonuç nedir aşılama mı tüp bebek mi
Yok henuz yaptırmadım, 15 20 gune hıstereskopı İle bırlıkte yapıcakMerhaba siz bu katil hücre testini yaptırdınız mı? Ben Ankarada sadece bir yerle görüştüm fiyat olarak 470 denildi. Şuan araştırıyorum
Allah yardımcınız olsun hayırlı haber alırsınız inşallah.Yok henuz yaptırmadım, 15 20 gune hıstereskopı İle bırlıkte yapıcak
Açıkcası bu ay yapıcaktı muayene esnasında vazgectı doktor, hıstereskopı İle bırlıkte yapalım dedı, hısterekopı anestezılı yapılıyormuş, az Bı kasılma oluyormus ama cabuk gecıyormus ben zor mu dıye sormustum hemsıreye.. Fiyat konusunda bılgım yok maalesef ama hısterekopı 800 900 cıvarıymıs, orda yaptıran bırıne sormustum, ofis hısterekopı yalnızAllah yardımcınız olsun hayırlı haber alırsınız inşallah.
Histeroskopi ile yapılıyor değil mi? Fiyat konusunda bilginiz var mı
Merhaba ben hulisi hocanın hastasiyim baya sikintili bir hastayim 15 ay tedavi gördüm ilk tedavim pozitif oldu su an lekelenmelerim var ama bu kadar sıkıntı ile gebe kalabildim .bende cikolata kisti var,rahimde sorun var,rezervim az .hulusi hoca kisiye ozel tedavi uygular size uygun bir plan cikarir çok inceler gönlünuz rahat gidebilirsinizKızlar benim de amh değerim düşük. En fazla 1 ve 2 tane 3. Gün embriyosu oluşuyor. Hulusi hocaya geldiğimiz zaman nasıl bir yol izler acaba
Çok geçmiş olsun umarım bundan sonrası dilediğiniz gibi olurBana ilk aşılama yaptı, poztif oldu fakat 9 haftalık düşük yaptım, sonrasında bir negatıf aşılama, bir de negatif tüp var.. Haziran adetinde tekrar baslıcağız tedavıye, onumuzdekı gunlerde hısterekopi olucam..
Yok sadece bi yerde rahım fılmı cektırdım o kadar, hıc ılac tedavısı almadımÇok geçmiş olsun umarım bundan sonrası dilediğiniz gibi olur
hulusi beyden once başka yerde tedavi gördünüz mü
Hayırlı olsun canım insallahh sağlıkla devam ederşuan beni çok rahatlattınMerhaba ben hulisi hocanın hastasiyim baya sikintili bir hastayim 15 ay tedavi gördüm ilk tedavim pozitif oldu su an lekelenmelerim var ama bu kadar sıkıntı ile gebe kalabildim .bende cikolata kisti var,rahimde sorun var,rezervim az .hulusi hoca kisiye ozel tedavi uygular size uygun bir plan cikarir çok inceler gönlünuz rahat gidebilirsiniz
Anladım çok teşekkür ederim tekrardanYok sadece bi yerde rahım fılmı cektırdım o kadar, hıc ılac tedavısı almadım
Insallah canim baya endişeliyim cok zor yollardan gectim kaybetmek istemiyorum. Senin de için rahat olsun muhakkak git görüş hulusi hoca Allah in izniyle hallederHayırlı olsun canım insallahh sağlıkla devam ederşuan beni çok rahatlattın
İnsallahh canım. 7 tane negatif denemem var. 9 yıldır uğraşıyoruz. RABBİM dileyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bize de nasip etsin insallahhInsallah canim baya endişeliyim cok zor yollardan gectim kaybetmek istemiyorum. Senin de için rahat olsun muhakkak git görüş hulusi hoca Allah in izniyle halleder
Amin insallah.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın gidip muayene olunca hulusi hocanın neler söylediğini yaz lütfenİnsallahh canım. 7 tane negatif denemem var. 9 yıldır uğraşıyoruz. RABBİM dileyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bize de nasip etsin insallahh
Tabiki canım yazarım mutlakaAmin insallah.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın gidip muayene olunca hulusi hocanın neler söylediğini yaz lütfen
Canım merhaba ben bugun gittim hulusi hocaya muayene ücreti dedğin gibi 600 tl odedim smear için ayrı ücret 146 tlDahili numara olarak da 3625 e basın direk kendi sekreteri çıkar