ANKARA BAŞKENT HULUSİ ZEYNELOĞLU

Ben daha onceden bütün testlerimi yaptırdım eşimde o sonuçlarla gidip bir değerlendirmesini isteyecegız
Süper o zaman, butun testlerini, fılm cektırdıysen onu yanına muhakkak al, bız de herseyı yaptırmıstık Baska yerlerde, sadece sperm degerlerıne tekrar baktı, tüp bebek merkezlerinin ölçümleri daha hassas oluyor.. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur 🙏🏻

Süper o zaman, butun testlerini, fılm cektırdıysen onu yanına muhakkak al, bız de herseyı yaptırmıstık Baska yerlerde, sadece sperm degerlerıne tekrar baktı, tüp bebek merkezlerinin ölçümleri daha hassas oluyor.. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur 🙏🏻
Çok teşekkür ederim ilginize😇❤️
sizin sonuç nedir aşılama mı tüp bebek mi

Bu test 3 negatıf tup denemesınden sonra veya kalıtelı embrıyoya ragmen tutunma olmadıysa yapılıyormuş, benım blast 5aalar tutmayınca istedi..katıl hucreler olayını duymussundur belkı, babadan gelen hucreyı yabancı madde olarak gorup öldürüyorlar..
Tüp bebek 9200 İlaclar 3bın cıvarı tutuyor muayene ucretı vıtamın vs toplamda 15bını buluyor.

Merhaba siz bu katil hücre testini yaptırdınız mı? Ben Ankarada sadece bir yerle görüştüm fiyat olarak 470 denildi. Şuan araştırıyorum

Çok teşekkür ederim ilginize😇❤️
sizin sonuç nedir aşılama mı tüp bebek mi
Bana ilk aşılama yaptı, poztif oldu fakat 9 haftalık düşük yaptım, sonrasında bir negatıf aşılama, bir de negatif tüp var.. Haziran adetinde tekrar baslıcağız tedavıye, onumuzdekı gunlerde hısterekopi olucam..

Allah yardımcınız olsun hayırlı haber alırsınız inşallah.
Histeroskopi ile yapılıyor değil mi? Fiyat konusunda bilginiz var mı
Açıkcası bu ay yapıcaktı muayene esnasında vazgectı doktor, hıstereskopı İle bırlıkte yapalım dedı, hısterekopı anestezılı yapılıyormuş, az Bı kasılma oluyormus ama cabuk gecıyormus ben zor mu dıye sormustum hemsıreye.. Fiyat konusunda bılgım yok maalesef ama hısterekopı 800 900 cıvarıymıs, orda yaptıran bırıne sormustum, ofis hısterekopı yalnız

Kızlar benim de amh değerim düşük. En fazla 1 ve 2 tane 3. Gün embriyosu oluşuyor. Hulusi hocaya geldiğimiz zaman nasıl bir yol izler acaba

Kızlar benim de amh değerim düşük. En fazla 1 ve 2 tane 3. Gün embriyosu oluşuyor. Hulusi hocaya geldiğimiz zaman nasıl bir yol izler acaba
Merhaba ben hulisi hocanın hastasiyim baya sikintili bir hastayim 15 ay tedavi gördüm ilk tedavim pozitif oldu su an lekelenmelerim var ama bu kadar sıkıntı ile gebe kalabildim .bende cikolata kisti var,rahimde sorun var,rezervim az .hulusi hoca kisiye ozel tedavi uygular size uygun bir plan cikarir çok inceler gönlünuz rahat gidebilirsiniz

Bana ilk aşılama yaptı, poztif oldu fakat 9 haftalık düşük yaptım, sonrasında bir negatıf aşılama, bir de negatif tüp var.. Haziran adetinde tekrar baslıcağız tedavıye, onumuzdekı gunlerde hısterekopi olucam..
Çok geçmiş olsun umarım bundan sonrası dilediğiniz gibi olur 🤲🏻
hulusi beyden once başka yerde tedavi gördünüz mü

Merhaba ben hulisi hocanın hastasiyim baya sikintili bir hastayim 15 ay tedavi gördüm ilk tedavim pozitif oldu su an lekelenmelerim var ama bu kadar sıkıntı ile gebe kalabildim .bende cikolata kisti var,rahimde sorun var,rezervim az .hulusi hoca kisiye ozel tedavi uygular size uygun bir plan cikarir çok inceler gönlünuz rahat gidebilirsiniz
Hayırlı olsun canım insallahh sağlıkla devam eder🤲şuan beni çok rahatlattın

Insallah canim baya endişeliyim cok zor yollardan gectim kaybetmek istemiyorum. Senin de için rahat olsun muhakkak git görüş hulusi hoca Allah in izniyle halleder
İnsallahh canım. 7 tane negatif denemem var. 9 yıldır uğraşıyoruz. RABBİM dileyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bize de nasip etsin insallahh🤲

X