Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Toprak111 Toprak111 ben 3265 e kadar yapmıştım tabii ki hocanın isteğiyle. 24.gündü transferin. O artışına göre değişiyor hoca emin olana kadar yaptırıyor. Nasıl oldu bu arada arkadaşın?

Taze transfer olmayacak canım benim 4 tane embriyo dondurulmuş çok şükür, bu seferki toplama güzel geçti ağrım olmadı, doktora mesaj attım bakalım bir daha isteyecek mi toplama
Haydi bakalım hayırlı olsun o zaman; 4 çok güzel sayı önceden de bekleyen var mıydı havuz yöntemimi uygulanıyor?

Haydi bakalım hayırlı olsun o zaman; 4 çok güzel sayı önceden de bekleyen var mıydı havuz yöntemimi uygulanıyor?
Havuz yöntemi istemişti ama dört beş embriyo elde edilene kadar demsiti şuan direk dört embriyo oldu geçen seferki bir tanesi bozulmuştu o riski almak istemiyorum yine havuz isticem gibi

Benim değerlerim 156, 383, 943 diye devam etti. 943 ü gördükten 10 gün sonra da ultrasona çağırdı. Gittiğimde hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk.
Ayy ne güzel 3265 ten 10 gün sonra beni çağırdı ; transferin 24. Günü oluyordu o değer geçmek bilmedi günler 🤦🏻‍♀️ ALLAH herkese pozitif görmeyi gördükten sonra da değerlerin sağlıklı artışını nasip etsin 🙏🏻

Ayy ne güzel 3265 ten 10 gün sonra beni çağırdı ; transferin 24. Günü oluyordu o değer geçmek bilmedi günler 🤦🏻‍♀️ ALLAH herkese pozitif görmeyi gördükten sonra da değerlerin sağlıklı artışını nasip etsin 🙏🏻
Aynen canım ya o artış süreci çok stresli. Daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Bir türlü de düşmek bilmemişti dış gebelik diye de çok korkmuştuk. Ama kimyasalmış. Şimdi aynı şeyi yaşamayı bünyem kaldırmayabilirdi. Çok şükür sağlıkla artttı. Rabbim herkese bunu nasip etsin hayırlısıyla ☺️

X