Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Iki embriyo ve 5.gun transferi belki cikar dedim ama belim bile hafiften agrimaya basladi. Haftaya c.tesi-pazar filan zaten regl gunum. Bilmiyorum canim hayirlisi
Canım daha 11 ekime çok var ya neden bukadar erken yaptin. hiç üzülme erken olduğu için çıkmamış olabilir.

cikolatakistim cikolatakistim canım opudan sonra 3 gün destekle gidip geldim tuvalete resmen bende çok fena oldum. O serumlar rahatlattı hatta keşke taze transfer olmasaydı az kendime gelseydim diye düşünüyordum transferden sonra rahatladım biraz daha yattım opunun sersemliği ile tabii ilk bi kaç gün . Endişelenme sonu güzel oldu seninde sonun güzel olur inş 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

cikolatakistim cikolatakistim canım opudan sonra 3 gün destekle gidip geldim tuvalete resmen bende çok fena oldum. O serumlar rahatlattı hatta keşke taze transfer olmasaydı az kendime gelseydim diye düşünüyordum transferden sonra rahatladım biraz daha yattım opunun sersemliği ile tabii ilk bi kaç gün . Endişelenme sonu güzel oldu seninde sonun güzel olur inş 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Taze transfer olmayacak canım benim 4 tane embriyo dondurulmuş çok şükür, bu seferki toplama güzel geçti ağrım olmadı, doktora mesaj attım bakalım bir daha isteyecek mi toplama

X