- 25 Nisan 2011
- 421
- 364
Yazdigin her kelime adeta bana ait, Allah yardımcımız olsun
Amin canim, test gunun ne zaman? Benimm 11 ekim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdigin her kelime adeta bana ait, Allah yardımcımız olsun
Kusura bakma hata verdi, gitmedi sandim ama gitmis mesajim.Amin canim, test gunun ne zaman? Benimm 11 ekim
10 ekim benim deAmin canim, test gunun ne zaman? Benimm 11 ekim
10 ekim benim de
Canım daha 11 ekime çok var ya neden bukadar erken yaptin. hiç üzülme erken olduğu için çıkmamış olabilir.Erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Iki embriyo ve 5.gun transferi belki cikar dedim ama belim bile hafiften agrimaya basladi. Haftaya c.tesi-pazar filan zaten regl gunum. Bilmiyorum canim hayirlisi
Evet yumurta toplama oldu canım ama çok kötüydü anestezi sonrası zor kendime geldim hiç böyle olmazdı aradılar bugün 7 taneden beş tanesi işleme alınmış beşi döllenmiş salı günü tekrar arayacaklarcikolatakistim canım naptın kaç yumurta toplandı döllenme oldu mu
Aa çok iyi sayı canım inşallah kaliteleri iyi olurEvet yumurta toplama oldu canım ama çok kötüydü anestezi sonrası zor kendime geldim hiç böyle olmazdı aradılar bugün 7 taneden beş tanesi işleme alınmış beşi döllenmiş salı günü tekrar arayacaklar
İcimde korku var sanki kitu bişi soylicek gibiler umarım kaliteli olur hepsiAa çok iyi sayı canım inşallah kaliteleri iyi olur
Gecmis olsun ,insallah kaliteli embriyolarin olur.Evet yumurta toplama oldu canım ama çok kötüydü anestezi sonrası zor kendime geldim hiç böyle olmazdı aradılar bugün 7 taneden beş tanesi işleme alınmış beşi döllenmiş salı günü tekrar arayacaklar
Guzel dusun dua et kendini birakma lutfenİcimde korku var sanki kitu bişi soylicek gibiler umarım kaliteli olur hepsi
Sen öncesinde olumsuz yaşadığın için böyle düşünüyorsun canım ama bu sefer herşey güzel olacak allahin izniyle buna inanİcimde korku var sanki kitu bişi soylicek gibiler umarım kaliteli olur hepsi
İnşallah çok teşekkür ederimGecmis olsun ,insallah kaliteli embriyolarin olur.
Yok ta içimde bir sıkıntı vardı geçti şükür stres yaptım galibaGuzel dusun dua et kendini birakma lutfen
İnşallah güzle olucak bu seferSen öncesinde olumsuz yaşadığın için böyle düşünüyorsun canım ama bu sefer herşey güzel olacak allahin izniyle buna inan
Taze transfer olmayacak canım benim 4 tane embriyo dondurulmuş çok şükür, bu seferki toplama güzel geçti ağrım olmadı, doktora mesaj attım bakalım bir daha isteyecek mi toplamacikolatakistim canım opudan sonra 3 gün destekle gidip geldim tuvalete resmen bende çok fena oldum. O serumlar rahatlattı hatta keşke taze transfer olmasaydı az kendime gelseydim diye düşünüyordum transferden sonra rahatladım biraz daha yattım opunun sersemliği ile tabii ilk bi kaç gün . Endişelenme sonu güzel oldu seninde sonun güzel olur inş
Kacinci gun donduruldu?size gecici menopaz uygulanmis miydi ?Taze transfer olmayacak canım benim 4 tane embriyo dondurulmuş çok şükür, bu seferki toplama güzel geçti ağrım olmadı, doktora mesaj attım bakalım bir daha isteyecek mi toplama
1000 den sonra istemiyor. Arkadaşın ne durumda ?Arkadaşlar HCG değeriniz kaç olduktan sonra hoca kan vermemenizi istemedi,