Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

İnşAllah canım amiiiin 🙏🏻 Artık Hulusi hocaya gidemiyorsun değil mi? Kapanışı yaptın. Gebelik takibi için planladığın bir hastane hoca var mı?
Canim hoca rutin testler istedi tam kan idrar kültürü. Onlarin sonucu dun cikti. Demir ilaci basladi. 10 gun sonra tekrar goreyim dedi. Suan halen oksapar ve progestan kullaniyorum. 9. Haftada kesecegim dedi. Herhalde ondan sonra birakacak.

Her sey yolunda giderse Hacettepede takip ettirecegim gebeligimi.
İnşAllah gider canım. Sağlıkla tamamlansın kucağında da gör inşAllah. Özgür özyüncü varmış Hacettepe de herkes çok memnun ama ultrasona asistanlar bakıyormuş o biraz soru işareti gibi geldi bana. Sen kimi düşünüyorsun

İnşAllah gider canım. Sağlıkla tamamlansın kucağında da gör inşAllah. Özgür özyüncü varmış Hacettepe de herkes çok memnun ama ultrasona asistanlar bakıyormuş o biraz soru işareti gibi geldi bana. Sen kimi düşünüyorsun
Evet canim bir onceki gebeligimde de ozgur hocaya gitmistim. Cok memnun kalmistim kendisinden. Tamamen isine odaklaniyor hoca. Kafandaki sorulari tek tek cevapliyor. Yeni hasta kabul etmiyo diye duymustum. Suan baska bir isim de yok aklimda

Evet canim bir onceki gebeligimde de ozgur hocaya gitmistim. Cok memnun kalmistim kendisinden. Tamamen isine odaklaniyor hoca. Kafandaki sorulari tek tek cevapliyor. Yeni hasta kabul etmiyo diye duymustum. Suan baska bir isim de yok aklimda
8. Haftadan itibaren Hacettepe hasta kabul etmiyor diye duydum şimdi ablamdan da sen aklıma geldin direk yazayım dedim. Daha önce de takibini yaptırmışsın ama sen bilirsin. Neden hasta kabul etmiyor ya 🙈

8. Haftadan itibaren Hacettepe hasta kabul etmiyor diye duydum şimdi ablamdan da sen aklıma geldin direk yazayım dedim. Daha önce de takibini yaptırmışsın ama sen bilirsin. Neden hasta kabul etmiyor ya 🙈
Hocanin yaklasimindan ben memnun kalmistim. Seni simartmiyo ama isini guzel yapiyo benim de beklentim bu yöndeydi. Insallah kabul eder.

Kızlar hocaya mesaj attım cevap gelmedi de size sorayım..bı duobalance bv var bide duobalance mood var hangisini kullanmamız lazım

Merhaba şimdiden hayırlı olsun tedaviniz. İlk tedavi 250₺
İlk testler benim 275 ₺ tuttu elinizdeki testleri kabul ediyor hoca daha önce tüp denemeleriniz olmuş sizin testler tamamdır
Sonraki kontrollerde her 10 günde bir 110₺ muayene ücreti bazen testlere fark çıkabiliyor cüzi miktarlarda
Opu+transfer e 6250 civarı bir miktar gitti yanlış hatırlamıyorsam
Canım senin raporun var mıydı? Ben ilk sorduğumda raporlu 5 küsür demişlerdi diye hatırlıyorum sonra 6250 çektiler sordum raporlu fiyat bu dediler

Bana 2 ay kendin dene olma ihtimali var dedi yumurtan var zayıf ama bu hamilige engel değil dedi. Histereskopi sonrası hamilelik şansı artıyor çünkü dedi. Olmazsa kendiliğinden temmuz ayında tup Bebek yapmayı düşünüyorum dedi.

X