- 25 Haziran 2019
- 477
- 219
- 28
Evet geçen ben de duydum onu ama 158ler devam edıcekmişMuayene ücretleri yükselmis kizlar 350₺ olan ne kadar oldu bilen var mi ve tüp bebek diyarları?
350 olan muayene ücreti iki ayda bir 370 10 günde 158lira olmuşMuayene ücretleri yükselmis kizlar 350₺ olan ne kadar oldu bilen var mi ve tüp bebek diyarları?
Muayene ücretleri yükselmis kizlar 350₺ olan ne kadar oldu bilen var mi ve tüp bebek diyarları?
350 olan muayene ücreti iki ayda bir 370 10 günde 158lira olmuşEvet geçen ben de duydum onu ama 158ler devam edıcekmiş
Ama yeni hastalara ilk muayene 550tl.
OPU ve dondurma 5970 çözme ve Transfer 4200lira
600₺ diye duydum dün bir arkadaşım gitmiş herkes kızmış hatta tepki vermiş yoksa ilk muayene ücreti mi yükseldi anlamadım 158₺ devammış370 tl verdim yılbaşından sonra 10 günde bir 158 tl
Opu yapıldı, sadece dondurma olacaksa? 9200 ödedim Opu transfer için, dondurma olursa?350 olan muayene ücreti iki ayda bir 370 10 günde 158lira olmuş
Ama yeni hastalara ilk muayene 550tl.
OPU ve dondurma 5970 çözme ve Transfer 4200lira
Geçen hafta hastanedeydim. 550 dediler bir hastaya. Ne çabuk zam gelmiş350 olan muayene ücreti iki ayda bir 370 10 günde 158lira olmuş
600₺ diye duydum dün bir arkadaşım gitmiş herkes kızmış hatta tepki vermiş yoksa ilk muayene ücreti mi yükseldi anlamadım 158₺ devammış
Evet sizinki taze transfer olduğu için hepsini tek seferde alıyorlar. Bende dondurma ve OPU ayrı transfer ve çözme ayrı zamanlarda işlemlerden önce alınıyor.Opu yapıldı, sadece dondurma olacaksa? 9200 ödedim Opu transfer için, dondurma olursa?
Sanırım fazladan embriyonuz kalırsa donma ücretini sordunuz. O en son 2300 dü ama ona da zam gelmiştir. Kesin bilgim yok yaniOpu yapıldı, sadece dondurma olacaksa? 9200 ödedim Opu transfer için, dondurma olursa?
Evet sizinki taze transfer olduğu için hepsini tek seferde alıyorlar. Bende dondurma ve OPU ayrı transfer ve çözme ayrı zamanlarda işlemlerden önce alınıyor.
Yani 5970+4200 oluyor
Bu arada sizi bugün aradılar mı tekrar bilgi için? Kaç embriyonuz varmış? Inş hepsi devam ediyordur
Pazartesi aradılar, 5 yumurta toplanmıştı, 5 i de dollendı dedıler, tekrar aramadılar, bugun ararlar mı diye bekledim, benı arayan kısıye sormustum, 2bın uzerınde demıstı o da tam bılmıyordu. Cuma transfer olcak, belkı yarın ararlarSanırım fazladan embriyonuz kalırsa donma ücretini sordunuz. O en son 2300 dü ama ona da zam gelmiştir. Kesin bilgim yok yani
Normalde arıyorlardı 3.gün ama bilemiyorum. Kasım ayında dondurulacak embriyom kalmadığı için 2300 iadesi olmuştu. Ordan biliyorum. Ama zam geldiği için birşey diyemiyorum. Sekreterlikten bilgi alabilirsiniz Cuma gidince. Hayırlısı olsun hakkınızda insPazartesi aradılar, 5 yumurta toplanmıştı, 5 i de dollendı dedıler, tekrar aramadılar, bugun ararlar mı diye bekledim, benı arayan kısıye sormustum, 2bın uzerınde demıstı o da tam bılmıyordu. Cuma transfer olcak, belkı yarın ararlar
Evet, cuma bılgı verılcekmıs zaten, kalan olursa soracaklarmıs dondurmak ısıtıyor musunuz dıye.. Acaba neden aramadılar kiNormalde arıyorlardı 3.gün ama bilemiyorum. Kasım ayında dondurulacak embriyom kalmadığı için 2300 iadesi olmuştu. Ordan biliyorum. Ama zam geldiği için birşey diyemiyorum. Sekreterlikten bilgi alabilirsiniz Cuma gidince. Hayırlısı olsun hakkınızda ins
Bundan önceki iki toplamada 3.gün arayıp bilgi verdiler bana. Ama Geçen haftaki toplamada beni de aramadılar Pazar'a denk gelmişti benimki ondan aramadılar galiba dedim ama belki artık aramıyorlardır. Siz arayıp bilgi alabilirsiniz dilersenizEvet, cuma bılgı verılcekmıs zaten, kalan olursa soracaklarmıs dondurmak ısıtıyor musunuz dıye.. Acaba neden aramadılar ki
3.gununuz mu pazara denk geldi? Benım de toplama pazar yapıldı. Bilmiyorum ya cok da dusunup kafa yormak ıstemıyorum, suan tek dıleegım rahmim toparlansın 5. gune hazır olsun, 2 gun sancım oldu bırazBundan önceki iki toplamada 3.gün arayıp verdiler bana. Ama Geçen haftaki toplamada beni de aramadılar Pazar'a denk gelmişti benimki ondan aramadılar galiba dedim ama belki artık aramıyorlardır. Siz arayıp bilgi alabilirsiniz dilerseniz
Evet 3.gün Pazar'a denk gelmişti. Perşembe olmuştu toplama. Inşallah kaliteli embriyolariniz olur. Ignelerden ilaçlardan üzerine OPU olunca vücudumuz etkileniyor hâliyle. Cuma'ya kadar toparlarsınız inşallah3.gununuz mu pazara denk geldi? Benım de toplama pazar yapıldı. Bilmiyorum ya cok da dusunup kafa yormak ıstemıyorum, suan tek dıleegım rahmim toparlansın 5. gune hazır olsun, 2 gun sancım oldu bırazcok sukur bugun hıc sancım yok.
İnşallahhEvet 3.gün Pazar'a denk gelmişti. Perşembe olmuştu toplama. Inşallah kaliteli embriyolariniz olur. Ignelerden ilaçlardan üzerine OPU olunca vücudumuz etkileniyor hâliyle. Cuma'ya kadar toparlarsınız inşallah
Persembe bende gelmısstım kontrole, toplaması olan Bı kac kısı yukarı cıkmıstı, karsılasmıs olabılırzEvet 3.gün Pazar'a denk gelmişti. Perşembe olmuştu toplama. Inşallah kaliteli embriyolariniz olur. Ignelerden ilaçlardan üzerine OPU olunca vücudumuz etkileniyor hâliyle. Cuma'ya kadar toparlarsınız inşallah
Benim ilk toplamadan tek embriyom kaldı 5.güne giden. Sonraki iki toplamadan hiç kalmadı maalesef. Bayramdan sonra tek kalan transfer edilecek inşallah. Tekrar toplatmayı düşünmüyorumİnşallahhvallahi saatı saatine içiyorumilaçları, ıgne vuruyorum hala.. Sızın transfer sonra mı olcak sımdı?