Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Persembe bende gelmısstım kontrole, toplaması olan Bı kac kısı yukarı cıkmıstı, karsılasmıs olabılırz☺️
Benimki geçtiğimiz değil ondan önceki Perşembe günüydü. Ama yakın tarihlerde gidip gelmişiz. Mutlaka karşılaşmışızdır😊

Benim ilk toplamadan tek embriyom kaldı 5.güne giden. Sonraki iki toplamadan hiç kalmadı maalesef. Bayramdan sonra tek kalan transfer edilecek inşallah. Tekrar toplatmayı düşünmüyorum
İnşallah bebeğin olarak kucagına alırsın saglıcakla ❤️

Buarada ben Hulusi hocanın hastasiydim şimdi bebeğim kucağımda ben cok zor süreçlerden geçtim sadece umut sabır ve doktora güvenle alakalı bu üç yıllık savaşımı kazandım rabbim sizede nasip etsin inşallah 🙏
Bugün gittim ilk muayeneme çok sıcak sıcakkanlı baba gibi bir adam dinledi güzel güzel neler yapacağımızı söyledi daha önce 2 kere tüp bebek yaptım tutmadi. doktorlar banaa adonemyosis diye birşey söylemedi bugün onun varlığını da öğrenmiş oldum 🙁 nasıl bişey bu ya

350 olan muayene ücreti iki ayda bir 370 10 günde 158lira olmuş

600₺ diye duydum dün bir arkadaşım gitmiş herkes kızmış hatta tepki vermiş yoksa ilk muayene ücreti mi yükseldi anlamadım 158₺ devammış
Ayy evet pazartesi 550 dediler bugün gittim 600 verdik zam gelmiş iki günde

Benim ilk toplamadan tek embriyom kaldı 5.güne giden. Sonraki iki toplamadan hiç kalmadı maalesef. Bayramdan sonra tek kalan transfer edilecek inşallah. Tekrar toplatmayı düşünmüyorum
Merhabalar moralinizi hep yüksek tutun. Ben başta hata ettim. Banada 2 embriyo transfer edilcekti. Fakat 5.güne 1 tane embriyo kaldı ve transfer oldum. Başta üzüldüm şansım düşüyor diye. Transfer anında bile sessizce ağladım. Sonra kendime kızdım belki tutunuyor embriyo ve ben ona negatif enerji gönderiyordum.Sonra toparladım. O tek embriyo bana tutundu ve 26 haftalık olduk benim için mucize doğuma az kaldı .Her zaman dualarımdasınız.Rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin.Biz şanslıyızki hocamız elinden geleni yapıyor

Merhabalar moralinizi hep yüksek tutun. Ben başta hata ettim. Banada 2 embriyo transfer edilcekti. Fakat 5.güne 1 tane embriyo kaldı ve transfer oldum. Başta üzüldüm şansım düşüyor diye. Transfer anında bile sessizce ağladım. Sonra kendime kızdım belki tutunuyor embriyo ve ben ona negatif enerji gönderiyordum.Sonra toparladım. O tek embriyo bana tutundu ve 26 haftalık olduk benim için mucize doğuma az kaldı .Her zaman dualarımdasınız.Rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin.Biz şanslıyızki hocamız elinden geleni yapıyor
Merhabalar, teşekkür ederim desteğiniz için. Biz de çok çabaladık iki tane olsun diye ama kalmıyor işte. Şansımız daha yüksek olur diye üç kere toplama oldu. Ama olmadi. Umarım tek embriyom tutar yoksa çok çaresiz hissediyorum kendimi sonrası ne olacak..
Bu kadar olumsuzluktan sonra pozitif düşünmek çok zor benim için.
Inşallah sizin gibi mucizemize kavusuruz bizde. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin..

Bugün gittim ilk muayeneme çok sıcak sıcakkanlı baba gibi bir adam dinledi güzel güzel neler yapacağımızı söyledi daha önce 2 kere tüp bebek yaptım tutmadi. doktorlar banaa adonemyosis diye birşey söylemedi bugün onun varlığını da öğrenmiş oldum 🙁 nasıl bişey bu ya
Merhba canm aynı sorun bendede var malesef bnde ayrıntılı bılmıyorm ne oldgunu

Merhaba arkadaslar lucrın depot gecıcı menepozdan snra nasıl transfere hazırlık oluyor transfer hazırlıgındakıler veya yenı transfer olanlar anlatabilir misiniz

Arkadaşlar yumurta kalitesi kötü olup embriyo durumu kötü olup başkentte güzel embriyo elde eden oldu mu benim 3. Günden ileri gitmiyo ve bölünmesi az oluyo Başkent te başladım şimdi güzel embriyo elde edebilir miyim 🙏🏻

Merhaba arkadaslar lucrın depot gecıcı menepozdan snra nasıl transfere hazırlık oluyor transfer hazırlıgındakıler veya yenı transfer olanlar anlatabilir misiniz
Merhaba canım benim transfer olalı baya oldu ama yumurta toplamalar bittikten sonra 28 gün ara ile iki adet lucrin vurmuştum.2. lucrinden 20 gün sonra transfer hazırlığım başlamıştı.Transfer hazırlığında da adet olmuyorsun lucrinden dolayı direkt estrofem progestan kan sulandırıcı gibi ilaçlarla başlıyor rahim kalınlığı uygun seviyeye gelince de transferi yapıyor.

Merhaba canım benim transfer olalı baya oldu ama yumurta toplamalar bittikten sonra 28 gün ara ile iki adet lucrin vurmuştum.2. lucrinden 20 gün sonra transfer hazırlığım başlamıştı.Transfer hazırlığında da adet olmuyorsun lucrinden dolayı direkt estrofem progestan kan sulandırıcı gibi ilaçlarla başlıyor rahim kalınlığı uygun seviyeye gelince de transferi yapıyor.hamıle mısın canım sımdı bana yarım lucrın yaptı desolet verdı ama rahım duvarı daha ıyı degıl dedı ardından bır şucrın dha yapıldı sımdıden sonra ne yapacak nasıl ılerleyecek tekrar adet gordurecekmı onu merak ettım artık beklemem ıstemıyorum

Evet hamileyim doğuma 1-2 haftam kaldı ikinci lucrinden sonra transfer hazırlığına başlar bir sorun olmazsa bana da 2. Lucrinden sonra başladı.Benim bildiğim transfer hazırlığı sırasında bir sorun görürse yada rahim kalınlaşmazsa transferi erteliyor.İnşallah sorunsuz olur transferin ben 12 ağustosda transfer oldum şimdi 37.haftam bitti hepiniz için de dua ediyorum🙏🏻

X