3 embriyo vardı son demistik dedi bugun transfer icin hazirlik basladı ama menopoz olmuycak yumurtaliklarda kist yok dedi direkt gonapeptyl estrofemle basliycaz. biraz hızli oldu ben bu ay rahim dinlendirme öbur ay transfer diyordumBana da rahim dinlendirmede kan bakmadı ama bazı değerlerin yüksekse onları kontrol etmek istemiş olabilir.Yumurtalar iyi durumdaysa bir toplama için daha yormaz seni ard arda 4 toplama da zor olur çünkü pek yapmıyo bunu zaten.Geçici menopozmu olacak lucrin ile?
3 embriyo vardı son demistik dedi bugun transfer icin hazirlik basladı ama menopoz olmuycak yumurtaliklarda kist yok dedi direkt gonapeptyl estrofemle basliycaz. biraz hızli oldu ben bu ay rahim dinlendirme öbur ay transfer diyordum
inşallah hepimizin için hayırlısı olsun. normalde yoktu ama hocaya mesaj attım gel dedi 10 kişi falan vardı.Hayırlı olsun inşallah çok güzel geçer hazırlık da transfer de buradan güzel haberler veririz hepimiz inşallah.Bugün muayene varmıydı?
Kızlar smdı haberlerde gördüm ankarada vakancok arttıgı ıcın acil olmayan cerrahi operasyonlar ıptal edılmıs acaba tüp bebekte kapanırmı bu sürecte bilginiz varmı korkuyorum kapanmasın ya onumüzdeki ay baslayacaktım bendeinşallah hepimizin için hayırlısı olsun. normalde yoktu ama hocaya mesaj attım gel dedi 10 kişi falan vardı.
Ben bugün hastanedeydim çok kalabalıktı hoca da sürekli uyarıyor vakalar artıyor sağlık bakanlığının verilerine çok güvenmeyin diye.Şuan için öyle bir durum yok inşallah vakalar artmaz daha fazla.Ama en kötü acil olmayan cerrahi operasyonlar iptal edilir, tüp bebek tedavileri kontrollü bir şekilde devam eder.Kızlar smdı haberlerde gördüm ankarada vakancok arttıgı ıcın acil olmayan cerrahi operasyonlar ıptal edılmıs acaba tüp bebekte kapanırmı bu sürecte bilginiz varmı korkuyorum kapanmasın ya onumüzdeki ay baslayacaktım bende
Cerrahı operasyonlar anakrada ıptal edıldı dıye smdı haberlerde acıkladıkar cnm tüp bebek ıptal olmaz ıns korkuyorm yenı amelıyat oldum onu atşattım sükür zmanı ıyı denk geldi ıns önümizdeki aya engel cıkmaz ya yıne kapanmaz ılk zman ıkı ay kapatmıslardıBen bugün hastanedeydim çok kalabalıktı hoca da sürekli uyarıyor vakalar artıyor sağlık bakanlığının verilerine çok güvenmeyin diye.Şuan için öyle bir durum yok inşallah vakalar artmaz daha fazla.Ama en kötü acil olmayan cerrahi operasyonlar iptal edilir, tüp bebek tedavileri kontrollü bir şekilde devam eder.
Evet ilkinde benim de ilk toplamam yapılmıştı sonra klinik kapandı mayısta açılır açılmaz da ikinci toplamam olduCerrahı operasyonlar anakrada ıptal edıldı dıye smdı haberlerde acıkladıkar cnm tüp bebek ıptal olmaz ıns korkuyorm yenı amelıyat oldum onu atşattım sükür zmanı ıyı denk geldi ıns önümizdeki aya engel cıkmaz ya yıne kapanmaz ılk zman ıkı ay kapatmıslardı
Ins tekrar kapanmaz ya dua edelım tek seferdede tutar ıns hepımızınkıEvet ilkinde benim de ilk toplamam yapılmıştı sonra klinik kapandı mayısta açılır açılmaz da ikinci toplamam oldu
Merhaba canım arı sütü bal polen en etkılısı arınsütü esınle beraber tüket esınde sarımsak yutsun kecıboynuzu yesın ıns faydası olur hocada vıtamın verır sana gonamqx baska yolu yok malesef ama o oyke oldu dıye hep oyle olacak dıye bırsey yok kötü düsünme benımde suan tek korkum covit tüp benek kapanırsa ne yaparızMerhabalar,
Ben de Hulusi Hoca'nın hastasıyım. 2. tüp bebek denememizde 8 yumurta toplandı ne yazık ki 5. güne sağlıklı embriyo oluşmadı. Transfer iptal edildi. 2 ay sonra tekrar başlayacağız. Benim yaşadığım problemi yaşayan ve diğer denemelerde başarılı olan var mı? Embriyo kalitesini arttırmak için ne yapmak gerekir?
İnşallah herkes bebeğine kavuşur.
merhaba yumurta sayiniz cok iyi aslinda. dondurulmus muydu. yoksa hic dondurulamadı mı. benc yumurta kalitesini arttıran kesin bi yontem besin yok. onceki denemede dr 8-10 yumurtda 1 tane kaliteli emb olusturabilirsin demisti. surekli yumurta toplamak gerekir dedi. normalde 4 yumurta 1 mis bu oranMerhabalar,
Ben de Hulusi Hoca'nın hastasıyım. 2. tüp bebek denememizde 8 yumurta toplandı ne yazık ki 5. güne sağlıklı embriyo oluşmadı. Transfer iptal edildi. 2 ay sonra tekrar başlayacağız. Benim yaşadığım problemi yaşayan ve diğer denemelerde başarılı olan var mı? Embriyo kalitesini arttırmak için ne yapmak gerekir?
İnşallah herkes bebeğine kavuşur.
8 yumurta toplandı 4 tanesi döllendi 5. gün aşamasına gelemediler. Hiç dondurma olmadı.merhaba yumurta sayiniz cok iyi aslinda. dondurulmus muydu. yoksa hic dondurulamadı mı. benc yumurta kalitesini arttıran kesin bi yontem besin yok. onceki denemede dr 8-10 yumurtda 1 tane kaliteli emb olusturabilirsin demisti. surekli yumurta toplamak gerekir dedi. normalde 4 yumurta 1 mis bu oran
Merhaba gelişim gösterdi mi embriyonuz?2.tüp bebek denemem. Ilkinki tek embriyo idi kimyasal gebelik oldu. Bana en az 2 embriyo tranferi olacak esim globospermi hatta 3 tane bile transfer ederim dedi. 2si 5.güne gider mi bilmiyorum 1 tanesi giderse donduracak 2.kez toplama yapacak. Cok korkuyorum. Dun toplama oldu daha bugün 1.gün. arayan kişi tranfere hazir olun yine dedi net çarşamba gunu haber verecegiz dedi
Merhaba transfer oldu mu? 5. gün gelişim gösterdi mi embriyolarınız?Merhabalar benimde dün yumurtalarım toplandı. 7 tane işallah kaliteliembriyolarım olur. Hulusi hoca ya çok güveniyorum
Merhabalar 7 yumurta toplandı. 4tane donduruldu. 3.gün donduruldu.haziranın ilk haftası dondurduk.hala bekliyorum.önce natural transfer olacaktım.ama rahim ince kaldi histereskopi olacaktım aletlerle ilgili sorun varmış bekliyorum bakalım ne olacakMerhaba transfer oldu mu? 5. gün gelişim gösterdi mi embriyolarınız?