Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

hazirandan sonra temmuzda da toplama yaptı yani gecen toplama ust uste oldu gercekten cok yorucu oluyor. menopozla ilgili hic bilgim yok haftaya kontrole gidicem. kan verin dediler ondan sordum. 3 emb artık nolcaksa gercekten zor oldu beklemek de zor. maddiyat da var tabi. her toplamada 5000.
Benim hazira sonunda toplamam oldu bir adet donemi dinlendim adetin 2.günü yeniden gideceğim maddi manevi gözümde büyüyor rabbim hepimize yardim etsin

Amın cnm ıns bıde covit engelı cıkmaz onumüze bizim stresimiz bize yetıyor bde hastane kapanmaz inş
Sorma benim tedavim normalde farklı olacaktı en geç mayısta hoca taze transfer planlıyordu araya corona girdi benim kistim ve polipim büyümüş o süre zarfında tedavi planım tamamen değişti 2 embriyom donduruldu şimdi bir toplama daha olacak.hastane kapanmaz diye düşünüyorum bu arada şehir giriş çıkışları kapansa bile hoca izin kağıdı ile hastasını çağırabilir kaygılanma. Tedavin ne aşamada

Sorma benim tedavim normalde farklı olacaktı en geç mayısta hoca taze transfer planlıyordu araya corona girdi benim kistim ve polipim büyümüş o süre zarfında tedavi planım tamamen değişti 2 embriyom donduruldu şimdi bir toplama daha olacak.hastane kapanmaz diye düşünüyorum bu arada şehir giriş çıkışları kapansa bile hoca izin kağıdı ile hastasını çağırabilir kaygılanma. Tedavin ne aşamada
Cok kötü olmus canım ya ıns bu sfer tek seferde kokayca hallolur ılk seferde hepimizinde tutar ben erken dogum yaptım ıkıncı kez 22haftalık ikizleirmi kaybettim uc ay oluyor yenı abdominal ameliyatı oldum iki ay sonra gel yenıden baslayalım dedı smdı adet oldum diğer adette inş gideceğim bir engel cıkmazsa sofırdan başlanacak herşeye

Cok kötü olmus canım ya ıns bu sfer tek seferde kokayca hallolur ılk seferde hepimizinde tutar ben erken dogum yaptım ıkıncı kez 22haftalık ikizleirmi kaybettim uc ay oluyor yenı abdominal ameliyatı oldum iki ay sonra gel yenıden baslayalım dedı smdı adet oldum diğer adette inş gideceğim bir engel cıkmazsa sofırdan başlanacak herşeye
Amin inşallah Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın .umarım herşey yolunda gider koronayi stres yapma kendine birşeylerin olacağı varsa önüne geçemiyoruz maalesef

dondurulmis transferde ne kadar sıklıkla cagirir hoca deneyimi olan var mi transfer hazirligina. rahmin guzel ama ohss riskim var diye transferi erteledi

Benim hazira sonunda toplamam oldu bir adet donemi dinlendim adetin 2.günü yeniden gideceğim maddi manevi gözümde büyüyor rabbim hepimize yardim etsin
gercekten cok zor. benim bekletmeden yaptı. hatta transfer icin de ara vermedik.bi de sehir disi hastasiyim iki kat zor. bir bildigi vardir herhalde hocanin🤔Allah yardimcimiz olsun cok zor. simdi transfer olcak bu ay ama covid dusunuyorum kendimi nasıl korurum cok korkuyorum trenle gidip geliyorum bi de

[/QUOTE]
dondurulmis transferde ne kadar sıklıkla cagirir hoca deneyimi olan var mi transfer hazirligina. rahmin guzel ama ohss riskim var diye transferi erteledi
bende merak ediyorum. su anda 3 gun gonapeptly vurdum estrofem iciyorum. 9.gun kontrole gidicem. sonra progesteron vs baslancakmis. 10 gun sonra transfer olabilir dediler ama busurede kac kere kontrol our acaba. izin alayim dedim trenle gitmek de risk

E eda5
Ben geçici menopozda olduğum için adet olmadan 27 temmuzda estrofeme başladım salı günü kontrole gittim yarın da gidicem, diğer ilaçlarımı yazacak muhtemelen yarınki son kontrol olacak haftaya çarşamba da transferim olacak yüksek ihtimal transfer gününün yarın belirleyecekler.2 veya 3 kere kontrole çağırıyor transfer hazırlığında

gercekten cok zor. benim bekletmeden yaptı. hatta transfer icin de ara vermedik.bi de sehir disi hastasiyim iki kat zor. bir bildigi vardir herhalde hocanin🤔Allah yardimcimiz olsun cok zor. simdi transfer olcak bu ay ama covid dusunuyorum kendimi nasıl korurum cok korkuyorum trenle gidip geliyorum bi de
Beni bekletmesinin sebebi o süreçte çok yıpranmam olabilir ilacı vurdugum gün şiddetli ağrı yaşadım sabaha kadar sancı çektim sonra ilacın dozu azaltıldı ama kilo verdim çok yıprandım kısacık süre içinde.... Uzaktan mi geliyorsun tedavi sırasında nerde kalıyorsun? Stres olma maske ,siperlikle önlem alırsın bi de buna kafayı takma zaten yeterince stres altında oluyoruz Allah yardım eder merak etme.

X