Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah allah neden öyle yaptılar ki?Transferden sonra hemen kaldiriyor hemsire, ben islemden cikar cikmaz kaldirdilar. 5 dk dahi dinlenemedim.
Aynı hastane aynı gün transfer aynı saatte aynı 4 Embriyo ve çift Embriyo Transfer, ayyy çok değişik hissettimAynı sorun ve aynı embriyo sayısı onu da ekleyelim
İnşallah sağlıkla tutunur embriyolarımız.
yapiyor o da galiba. Kendi hastaları da varAytac bey tup bebek yapmyor degl mi? Sadece iki dr mu var?
ikinizinki de tutsun insallahAynı hastane aynı gün transfer aynı saatte aynı 4 Embriyo ve çift Embriyo Transfer, ayyy çok değişik hissettim
Muayene olmstm ona ama onun yapip yapmdgini sormamstm..cok tesekkur ederimyapiyor o da galiba. Kendi hastaları da var
Çok şükür Transfer olduk ikimizde aynı odadaydık:) iki Embriyo iyi kalitecikolatakistim Marjinal Kist canım embriyolar nasıldı kalitesi kaç embriyo transfer edildi. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Benim de aynı şekilde iki embriyo, kaliteleri iyiymiş. Her şey yolunda geçti inşallah sonu da öyle olur.Çok şükür Transfer olduk ikimizde aynı odadaydık:) iki Embriyo iyi kalite
Evet Transferi Hulusi hoca yapıyor Embriyolog Tülay hanım la birliktetransferleri hulusi hoca mı yapıyor
İnşallah canım ama bu hibor dün canımi çok yaktı kâbus gibiBenim de aynı şekilde iki embriyo, kaliteleri iyiymiş. Her şey yolunda geçti inşallah sonu da öyle olur.
Allah Allah Bende korkarak yaptım ama yanmadı. Sadece kolonyalı pamukla silerken yandı. O bile şiddetli değildi.İnşallah canım ama bu hibor dün canımi çok yaktı kâbus gibi
Ari sokmasi gibi oluyo bazen oİnşallah canım ama bu hibor dün canımi çok yaktı kâbus gibi
Canım ne yapmaya karar verdin?Merhaba kizlar benim 4.denemem olacak Hulusi beye gitmeye karar vermek uzere gibiyim fakat okudugum yorumlar bni tedirgin etti cok kalabalik cok bekliyoruz vs gbi bu dogru mu
Bir de bnm tuplerim tikali acilmasi nerdeyse imkansiz acaba baskentte rapor veriliyor mu yasim 27 ilk denemem dusukle sonuclandi digerleri tutmadi bile cevaplarsanız cok sevinirim
Mahvoldum ya zipladim resmen yerimden, yarım doz yaptin dimiAllah Allah Bende korkarak yaptım ama yanmadı. Sadece kolonyalı pamukla silerken yandı. O bile şiddetli değildi.