Centruma göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ama buraya da %100 güveniyorum diyemem.Başkentin labarutari sence dahami iyi? Bende baskentin lab.'dan emin degilim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Centruma göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ama buraya da %100 güveniyorum diyemem.Başkentin labarutari sence dahami iyi? Bende baskentin lab.'dan emin degilim..
Laboratuarlarla ilgili nasıl bilgi edinebiliyorsunuz arkadaşlarCentruma göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ama buraya da %100 güveniyorum diyemem.
Diğer hastalardan ve internetten araştırdığım kadariyla benLaboratuarlarla ilgili nasıl bilgi edinebiliyorsunuz arkadaşlar
Laboratuvarın başarısı tutan tüp bebek oranları ve bozulmadan dondurma ve çözdürme oranlarıyla kıyaslanıyor fakat burada kişilerin yumurta-sperm kaliteleri de önemli, tedaviyi uygulayan doktor da önemli.Yani tek başına laboratuvar başarısı veya başarısızlığı diye birşey yok.Fakat bir merkezde tüp bebek tedaviniz başarısız sonuçlandıysa laboratuvar değiştirin diye de bir görüş var..Başkent için konuşuyorum ben embriyoloji laboratuvarının ellerinden geleni yaptığını düşünüyorum.Laboratuarlarla ilgili nasıl bilgi edinebiliyorsunuz arkadaşlar
Evet klinigi buna göre seçenler var ama kaliteli embriyo kaynakli sonuc aliniyor. Labaratuar pek bi etken degil aslinda. Ama ben buranin labaratuarina güvenmiyorum. Son transferimde toplanan butün yumurtalar döllenmisti, nasil olduda 5.güne hic embriyo kalmadi(dondurmak icin) ve transfer edilen embriyo 5aa kalitesindeyken üstelik. Bir önceki tedavi oldugum merkez Nowaart toplanan yumurtalarinin yarisinin dollenmesine ragmen, dondurmak icin embriyo kaldigini soyledi mesela. Bunu ben neye baglamaliyim hic bilmiyorum.Laboratuvarın başarısı tutan tüp bebek oranları ve bozulmadan dondurma ve çözdürme oranlarıyla kıyaslanıyor fakat burada kişilerin yumurta-sperm kaliteleri de önemli, tedaviyi uygulayan doktor da önemli.Yani tek başına laboratuvar başarısı veya başarısızlığı diye birşey yok.Fakat bir merkezde tüp bebek tedaviniz başarısız sonuçlandıysa laboratuvar değiştirin diye de bir görüş var..Başkent için konuşuyorum ben embriyoloji laboratuvarının ellerinden geleni yaptığını düşünüyorum.
Canım senin kaç toplandı kaçı döllendiEvet klinigi buna göre seçenler var ama kaliteli embriyo kaynakli sonuc aliniyor. Labaratuar pek bi etken degil aslinda. Ama ben buranin labaratuarina güvenmiyorum. Son transferimde toplanan butün yumurtalar döllenmisti, nasil olduda 5.güne hic embriyo kalmadi(dondurmak icin) ve transfer edilen embriyo 5aa kalitesindeyken üstelik. Bir önceki tedavi oldugum merkez Nowaart toplanan yumurtalarinin yarisinin dollenmesine ragmen, dondurmak icin embriyo kaldigini soyledi mesela. Bunu ben neye baglamaliyim hic bilmiyorum.
Transfer kagidini atarim birazdan. Hepsi döllendi toplananlarin.Canım senin kaç toplandı kaçı döllendi
Nasil gidiyor :)) bugun 4. Gun mu oldu? 5. Gun embriyosu transferi degil mi)Yok canım umursamıyorum şimdilik belki 7.gun 8.guun heyecanlanma olabilir
Güzel belirti aramamak için uğraşıyorum memlekete geldim ailemle güzel geçiyor vakit yoksa çok takardm her belirtide birşey arardım:))Nasil gidiyor :)) bugun 4. Gun mu oldu? 5. Gun embriyosu transferi degil mi)
Harika olmus :) hayirlisiyla guzel haberlerini bekliyoruz insallah...Güzel belirti aramamak için uğraşıyorum memlekete geldim ailemle güzel geçiyor vakit yoksa çok takardm her belirtide birşey arardım:))
Aytaç bey tüp bebek yapıyor, ben onun hastasıyım, çok ilgileniyor, direk tedaviye başlamadı, önce hazırladı bu ay başlıcaz inşallah tedaviyeAytac bey tup bebek yapmyor degl mi? Sadece iki dr mu var?
Aa cok tesekkur ederim. Sizin de kolayca, hayirlisiyla,saglikla olur insallah ya..rapor cikti mi size? Fiyat nasl oldu ?Aytaç bey tüp bebek yapıyor, ben onun hastasıyım, çok ilgileniyor, direk tedaviye başlamadı, önce hazırladı bu ay başlıcaz inşallah tedaviye
Eşimden dolayı rapor çıktı bize, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.Aa cok tesekkur ederim. Sizin de kolayca, hayirlisiyla,saglikla olur insallah ya..rapor cikti mi size? Fiyat nasl oldu ?
Insallah..Allah kolaylik versin..guzel haberlerinizi alma umidiyle..Eşimden dolayı rapor çıktı bize, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Bu süreçte öyle çok hissettim ki desteğinizi. Transferden sonra 7. gün pozitif sonucu aldım hamdolsun. Bugün de iki kat artışı gördüm. Sağlıkla devam etmesi için dualarınızı istirham ediyorum.cikolatakistim Marjinal Kist
Canım naptınız sizleri çok merak ediyorum ve Cook olumlu hissediyorum. İnşallah güzel haberler verin bize.
cok sukur..Allah saglikla kucagnza almyi da nasip etsin insallah.Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Bu süreçte öyle çok hissettim ki desteğinizi. Transferden sonra 7. gün pozitif sonucu aldım hamdolsun. Bugün de iki kat artışı gördüm. Sağlıkla devam etmesi için dualarınızı istirham ediyorum.
Amin Amin. Allah razı olsun. Rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin. Kimseye aratmasın. Herkese dua edeceğim ben de bu süreçte.cok sukur..Allah saglikla kucagnza almyi da nasip etsin insallah.