Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Aslında pandemi sürecinde hastaneye gidip tedavisini, yumurta toplatmasını, transferini ,muayenesini yaptırması gereken ama pandemiden dolayı ertelenenleri eski fiyattan yapmaları lazım.Zaten 3 ayda bir 350 lira aradaki 11 günden sonraki günler 122 lira muayene parası veriyorduk.Şimdi aradaki 3 aylık süremiz de kaynıcak ve muayeneye gidince yine 350 vermek zorunda kalcaz.

Aslında pandemi sürecinde hastaneye gidip tedavisini, yumurta toplatmasını, transferini ,muayenesini yaptırması gereken ama pandemiden dolayı ertelenenleri eski fiyattan yapmaları lazım.Zaten 3 ayda bir 350 lira aradaki 11 günden sonraki günler 122 lira muayene parası veriyorduk.Şimdi aradaki 3 aylık süremiz de kaynıcak ve muayeneye gidince yine 350 vermek zorunda kalcaz.
Kesinlikle doğru benimde kaynadı, ama daha da yükselecek dedi sekretere sorucam bir kaç güne fiyatlar değişti mi diye...

Ayrıca ben 300 veriyordum SGK li olduğum için sanırım

Ben de sgk lıyım 300 ödüyordum ama martın ilk haftası toplama sonrası ilk adette kontrole gitmiştim 3 ayım dolmuş 350 aldılar.
Yuh ya çok yükselmiş zaten 350₺ üç ayda bir alınıyor birde ara dönem alınıyor bahçeci tüp merkezini geçti bu ne böyle, onlar 650₺ alıyor 6 ay almıyodu ara dönemi cart curtu yok😏

Arkadaslar Hulusi hoca Embriyoya pgt veya baska islemleri ne asamada uyguluyor? Ve islemler Baskentte mi oluyor? Surec hakkinda bilgisi olan var mi?
duruma gore embriyoya pgt uygulamasi yapiliyor. 3. gun mu 5. gun mu olacagi yapma nedeninize bagli olarak degisiyor. bizde tek gen hastaligi oldugu icin 5. gunde biyopsi alinarak embriyo donduruldu.

Kızlar fiyatlar yükselmiş ,8 bin raporsuz... 7250 raporlu...350 muayene ücreti, ara muayene ücreti 158 küsur... Şok oldum ya bu ne bahçeci yi geçti muayene ücreti bir kz veriyorsun orada 6 ay ödeme yok

W
(
Kızlar fiyatlar yükselmiş ,8 bin raporsuz... 7250 raporlu...350 muayene ücreti, ara muayene ücreti 158 küsur... Şok oldum ya bu ne bahçeci yi geçti muayene ücreti bir kz veriyorsun orada 6 ay ödeme yok
Merhabalar Raporlu 7250 tl transfer +yumurta toplama mı acaba.
Birde dondurma ücreti buna dahik mi?

Off çok yükselmiş yaa ne gerek varki bu kadar yükselişe 😔

Bende ptesi gideceğim lucrin Depot tan sonra bir türlü adet olamadım hoca çağırdı ptesi gel bakalım diye

X