Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

evett insallahhh

senden de genetik test istendi mi bi de pıhtılaşmaya bakalım dedi yani ne var ne yok baştan bilelim dedi bu da güzel bir şey

peki baskentin laboratuvarı ve embriyologu nasıl hic bilgim yok bu konuda?
Benim genetik önce bakılmıştı gerek görmedi hoca pıhtılaşma da aynı bakılmıştı hoca işinin ehlidir ona güven laboratuvar bence gayet iyi başarılı bende çok araştırmıştım embriyolog da gayet iyi hem yaklaşım olarak hem isleri olarak gayet başarılılar

Vee bugün doktora gittim kızlar şükürler olsun keseyi gördüm bebekte nokta kadar gözüküyor😍😍😍😍😍 iki transfer olmuştu doktor tek kese gördü belki arkasına saklanmıştır bize sürpiz yapar dedi bende bi tane olsun sağlıklı olsun benim olsun dedim🤲🤩🤩🤩😍😍😍😍😍😍
Hayırlı olsun cnm raabbm tamamına erdırsın ıns nerden buldun bgun pazar hstane

Vee bugün doktora gittim kızlar şükürler olsun keseyi gördüm bebekte nokta kadar gözüküyor😍😍😍😍😍 iki transfer olmuştu doktor tek kese gördü belki arkasına saklanmıştır bize sürpiz yapar dedi bende bi tane olsun sağlıklı olsun benim olsun dedim🤲🤩🤩🤩😍😍😍😍😍😍
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Hayırlı olsun cnm raabbm tamamına erdırsın ıns nerden buldun bgun pazar hstane
Amin canım inşallah çok sağol 🤲🤗😘😘😘😘😘 doktorun özel hastanesini açtırdık valla😁😁😁😁 :halay: iğnemi yapan hemşire ablanın vesilesi ile tabi çok yardımıcı oldu sağolsun 🤗🤩🤩🤩🤩 ya çok güzel duyguymuş rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah

Amin canım inşallah çok sağol 🤲🤗😘😘😘😘😘 doktorun özel hastanesini açtırdık valla😁😁😁😁 :halay: iğnemi yapan hemşire ablanın vesilesi ile tabi çok yardımıcı oldu sağolsun 🤗🤩🤩🤩🤩 ya çok güzel duyguymuş rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah
Sanslısın valla cnm masallah rabbm daıl etsın kucagımıza almayı nasıp etsın ıns zamanında

Tuğba hanım, size sormak istediğim Bu süreçte yaşadığınız herhangi bir hamilelik belirtisi oldu mu? Estrofem kullanmaya devam ediyor musunuz?
Estrofemi dün kestim hocaya danışarak canım belirti lekelenmem olmuştu kasık ağrılarım hâlâ oluyo batmalar oluyo adet oldum olacağım gibi ağrılarım oluyo göğüslerim şişti ve ağrı var bunlar dışında belirtim olmadı hatta bugün bi an önce gitmemdeki sebepte buydu belirti yoktu kendimi sorgulamaya başlamıştım belirti arıyordum normal hamilelerde ki gibi bulantı kusma baş dönmesi gibi

dün başkent hulusi bülent zeyneloğlu'na gittim. Çok tatlı biriymiş.

virüsten dolayı suan başlamıyor .

zaten bana rahim filminden sonra kendiliğinden gebe kalan cok var dedi. 31 yasındadım amh 0.75 toplamda 4-5 folikül var ama adetliyken bakılmadı. Olmazsa tüp yaparız dedi.

Genetik testi ve pıhtılaşmaya da bakalım dedi.

sana da bunlar yapıldı mı 4 folikül civarı boyutlar iyi dedi adetliyken çağırdı giidcem
Canım muayene oluyor mu , ben olmaz diye gitmedim

Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

ayyy harika coook tebrikler

hulusi hoca devam ediyor mu? ne dedi konuyla ilgili hastanede işlemler durmadı yani dmiii?

X