Çok gaza geliyorum kızlar yarın yaptırsam mı ki5.gün embriyosu 7. veya 8.günde kanda çıkar ama idrar testinde belki erken gebelik testlerinde görülebilr
Bak ben herseye hazırlıklı olmak ıcın once ıdrarda baktım canım sbah ılk ıdrarla bak ona gore acılde kan ver hem esıne süpriz olurÇok gaza geliyorum kızlar yarın yaptırsam mı ki
ya negatif çıkarsa bunu düşününce de vazgeçiyor gibiyim bilemiyorum ya ne düşüneceğimi
Çok mantıklı canım şuan elimde test yok ama birazdan dışarı çıkacağız olmadı alırımBak ben herseye hazırlıklı olmak ıcın once ıdrarda baktım canım sbah ılk ıdrarla bak ona gore acılde kan ver hem esıne süpriz olur
Oyle yp cnm en azndan kan sonucunu beklerken cok stres olmazsın yattınmı bu sürecte cnm nlere dıkkt ettınÇok mantıklı canım şuan elimde test yok ama birazdan dışarı çıkacağız olmadı alırım
Israrla test alalım kan vereyim diyorum eşimde günümüzü bekleyelim diyoOyle yp cnm en azndan kan sonucunu beklerken cok stres olmazsın yattınmı bu sürecte cnm nlere dıkkt ettın
Bkle canım bari nasıl olsa ıkı gün kaldıIsrarla test alalım kan vereyim diyorum eşimde günümüzü bekleyelim diyogaliba çarşambayı bekleyeceğiz
Canım bu kez hiç yatmadım çoğunlukla yürüyüş yaptım evime yakın marketler var tuhafiye filan var oralara gittim hergun fitil koyunca yattım geri kalktım uykum gelirse yattım onun dışında genelde oturdum lif ördüm yanımda kayınvalidem kaliyo ev işlerini yemeği o yapıyo sağolsun onunlada çıkıp yürüyüş yapıyoruz bide yediklerime dikkat ediyorum
İlk 3 gün bende yürüyüş filan yapmadım yatmaya çalıştım canım il dışına gideceğim için tülay hanım ilk üç gün dinlen demişti ama yatmadan çok oturdumBkle canım bari nasıl olsa ıkı gün kaldıNe güzel canım bende ilk üç gün yatmıştım sonra yavas yavas bnde normaldim iş yapmadım yemekte eşimle beraber yapıyorduk şimdi ama riskim olduğundan yatıyorum bir erken doğumum var şimdi korkuyorum yıne kaybetmekten
İkizlerim olacak inş canımİlk 3 gün bende yürüyüş filan yapmadım yatmaya çalıştım canım il dışına gideceğim için tülay hanım ilk üç gün dinlen demişti ama yatmadan çok oturdum
Canım benim üzülme rabbim büyük yardımcın olsun inşallah birbirimize dua edelim sağlıklı hayırlı alırsın yavrunu kucağına inşallah bunlar hep bizim imtihanımız rabbim yardım etsin bu imtihanda bizlere
Ankarada yasamıyo musun canım kac saatlık öesafe varkı bızede 2saat ankara gideceksenız ilk gğn gidin kalırsanız en az iki gün kalın dediler bşzde yavastan transfer günü gelmiştik hulusi hoca benden çabuk gidersinşz dedi bi risk görmedi biz gelmiştik eveİlk 3 gün bende yürüyüş filan yapmadım yatmaya çalıştım canım il dışına gideceğim için tülay hanım ilk üç gün dinlen demişti ama yatmadan çok oturdum
Canım benim üzülme rabbim büyük yardımcın olsun inşallah birbirimize dua edelim sağlıklı hayırlı alırsın yavrunu kucağına inşallah bunlar hep bizim imtihanımız rabbim yardım etsin bu imtihanda bizlere
Ayy maşallah maşallah rabbim hayırlısı ile onlara kavuşmanı nasip etsinİkizlerim olacak inş canımİkisinide Rabbim bize bağışlar inş
Canım aksaray da yaşıyorduk eşimin tayini çıktı konya ereğli ye taşındık yani transferden sonra hastanede 2 saat yattım çıktık 5 saatte yavaş yavaş geldim evime bizde hocayla konuştuk kasislere filan dikkat edin birazda yavaş sıkıntı yok gidin dediAnkarada yasamıyo musun canım kac saatlık öesafe varkı bızede 2saat ankara gideceksenız ilk gğn gidin kalırsanız en az iki gün kalın dediler bşzde yavastan transfer günü gelmiştik hulusi hoca benden çabuk gidersinşz dedi bi risk görmedi biz gelmiştik eve
Amın canım Allah razı olsun duanda yer verırsen cok mutlu olurumAyy maşallah maşallah rabbim hayırlısı ile onlara kavuşmanı nasip etsin
İyi olmus canım sevındim bide insanın en rahat hissettiği yer evi o yüzden kalmak istemedik biz bide hastanede iki saat iyi yatırmıslar bana yatmayla alakalı deıl dıye kaldırdılar yarım saat yatırıyorlarCanım aksaray da yaşıyorduk eşimin tayini çıktı konya ereğli ye taşındık yani transferden sonra hastanede 2 saat yattım çıktık 5 saatte yavaş yavaş geldim evime bizde hocayla konuştuk kasislere filan dikkat edin birazda yavaş sıkıntı yok gidin dedi
Herzaman hepiniz dualarımdasınız canımİyi olmus canım sevındim bide insanın en rahat hissettiği yer evi o yüzden kalmak istemedik biz bide hastanede iki saat iyi yatırmıslar bana yatmayla alakalı deıl dıye kaldırdılar yarım saat yatırıyorlar
Benim aspirasyondan iki hafta sonra sağda iki cm olan kist 4 cm oldu.Ama ona takılmadık artık yumurta toplamada onu da vajinal boşaltmışlar.İlk adette kontrole gitcem.Toplamadan sonra antibiyotik verdi bana sadece başka bir ilaç kullanmadım.Benim aspirasyonu da fatih bey yaptı ama tam gitmemiş kist siz ne durumdasınız?hoca ilaca devam dedi
Yok canım Yeni kana geçiyor en erken 7.gun ben 7.gun vermiştim çıktı o zaman5.gün kanda var ise belli oluyo mu kuzum
Idrarda belli olurmu kuzumYok canım Yeni kana geçiyor en erken 7.gun ben 7.gun vermiştim çıktı o zaman
Herzaman hepiniz dualarımdasınız canım
Kesinlikle en rahat insanın evi o yüzden bu kez bende evimde olmak istedim hem eşim yanımda olsun istedim en büyük destekçimiz eşlerimiz.
aslında yatırmadılar yanımda biri daha vardı bizi odada unuttular kapı da kapalıydı içerden çağırıyoruz bağırıyoruz duyan yok en sonunda duvara vurdum hemşire geldi niye kalkmadınız kalkın dedi bize kimse gelip kalkın demedi ki dedik idrar torbam patlayacaktı neredeysedışarı çıktım kayınvalideme kız anne insan bi sormaz mı beni saatlerdir bu yok nerde diye dedim kızım ne bileyim ben normaldir diye düşündüm diyo
5gün embrıyosuysa cok silikte olsa cıkar cnmIdrarda belli olurmu kuzum
Aslında bende sevindim unutmalarına yola gideceğim inşallah yarım saatten fazla yatırırlar diyordum idrar sıkıntısı olmasaydı daha da yatardım duvara vurmazdımiyi olmus canın sansına ben hemen cıkınca gttm ıdrara bes on dakıka sonraydı anca o kdar zor tutabildim git dediler orası ayrı yer orayla alakası yok dedıker hemde birkezde deil 3kez gttm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?