- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
Aynen iyi olmus canım 5saatlık yol neticede valla iki saat bile iyi dayanmışşın maşallah canım bn bes dakıka zor dayandım kıpır kıpır dedım belkı bu daha zararlı gdıp boşaltayım dedım geldım yattım bes dk gecmedı yıne geldıAslında bende sevindim unutmalarına yola gideceğim inşallah yarım saatten fazla yatırırlar diyordum idrar sıkıntısı olmasaydı daha da yatardım duvara vurmazdımama idrar çok kötü ya ondan başka bişey düşünemiyorsun
Sıktım dişimi tutacağım dedimAynen iyi olmus canım 5saatlık yol neticede valla iki saat bile iyi dayanmışşın maşallah canım bn bes dakıka zor dayandım kıpır kıpır dedım belkı bu daha zararlı gdıp boşaltayım dedım geldım yattım bes dk gecmedı yıne geldı
Evt cnm benım bay doluydu bde baya bekledım ıcerdede uc transfer vardı bnden baska transfer sonrası bde yanımda transfer olanlardn kmse yktu ıkı hısteroskpı vardı onlarda Cktı tek kaldımSıktım dişimi tutacağım dedimafedersiniz yatağa koyursam dedim yanımda ki bayanda aynı fikirdeydi bizi burda unuttular hakettiler koyuralım gitsin dedi de geri vazgeçtik beklemeyi geçtik seninki baya doluymuş o zaman ben bi boşalttım onunla 5 saat geldim
Canım ben gördüm koyuverem dayanamadı kadin sedyeye birakiverdiSıktım dişimi tutacağım dedimafedersiniz yatağa koyursam dedim yanımda ki bayanda aynı fikirdeydi bizi burda unuttular hakettiler koyuralım gitsin dedi de geri vazgeçtik beklemeyi geçtik seninki baya doluymuş o zaman ben bi boşalttım onunla 5 saat geldim
Benimde çok aşırı doluydu ilk başta adım atamıyordum transfere girmeden birazcık boşalttım transferde gayet rahattım yattıkça artmaya başladıEvt cnm benım bay doluydu bde baya bekledım ıcerdede uc transfer vardı bnden baska transfer sonrası bde yanımda transfer olanlardn kmse yktu ıkı hısteroskpı vardı onlarda Cktı tek kaldım
Ama ne yapsın kadın yaaCanım ben gördüm koyuverem dayanamadı kadin sedyeye birakiverdi
İyi olmuş cnm bn boşaktmadım bi öncekinde cok sıkıstım doktor gelmıcek dedıler gttm boşalttm merdıvende doktoru gordum sıkısmadan grmıstım bunda cesaret edemedım lekelenmen ne durumda cnmBenimde çok aşırı doluydu ilk başta adım atamıyordum transfere girmeden birazcık boşalttım transferde gayet rahattım yattıkça artmaya başladı
Leke bugün sabah 11 gibi yine olmuş inşallah normaldir ama bu çok az çok hafif pembe ve şeffaf sancım yine vardı geceİyi olmuş cnm bn boşaktmadım bi öncekinde cok sıkıstım doktor gelmıcek dedıler gttm boşalttm merdıvende doktoru gordum sıkısmadan grmıstım bunda cesaret edemedım lekelenmen ne durumda cnm
Normal canm ıkız tutarsa dha uzun sürüyo lekelenme bnm ıkıncı aya kdr devam etttiLeke bugün sabah 11 gibi yine olmuş inşallah normaldir ama bu çok az çok hafif pembe ve şeffaf sancım yine vardı gece
Ayy inşallah normaldir canım inşallah tutunuyorlardır karın ağrısıda oluyor muydu sendeNormal canm ıkız tutarsa dha uzun sürüyo lekelenme bnm ıkıncı aya kdr devam ettti
Tutunuyorlar cnm emın ol bende karın agrısı deılde boyle karnımda gerginlık oldu tam gobek delıgımın ortasında bseyler hıssettmAyy inşallah normaldir canım inşallah tutunuyorlardır karın ağrısıda oluyor muydu sende
İnşallah canım inşallah benim iki gecedir sancım çok ya dün daha fazlaydı adet oldum olacağım gibiTutunuyorlar cnm emın ol bende karın agrısı deılde boyle karnımda gerginlık oldu tam gobek delıgımın ortasında bseyler hıssettm
Bende var şuan canım ama sürekli değil arada geliyo iyi geliyo amaBel ağrısı oluyormu kizlar
Canım inşallah olumlu sonuçlar alırız valla maddi manevi çok zor bir durumBende var şuan canım ama sürekli değil arada geliyo iyi geliyo ama
O oluyo canım hamılelıkle adet bılırtılerı aynı bnmde sağ bacağım sancır onu falan yasamıstım bel agrıısı falanİnşallah canım inşallah benim iki gecedir sancım çok ya dün daha fazlaydı adet oldum olacağım gibi
Senın kacıncı gunun canımCanım inşallah olumlu sonuçlar alırız valla maddi manevi çok zor bir durum
Oluyo canım cok normalBel ağrısı oluyormu kizlar
İnşallah hepimiz görürürüz pozitifi canım hayırlısı ile Kesinlikle özellikle maddi çok aşırı zor olmayan ne yapsın ya herşey para ileCanım inşallah olumlu sonuçlar alırız valla maddi manevi çok zor bir durum
Hadi inşallah hayırlısı canım çarşambayı iple çekiyorumO oluyo canım hamılelıkle adet bılırtılerı aynı bnmde sağ bacağım sancır onu falan yasamıstım bel agrıısı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?