Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Ayy valla bende aşırı heyecanla bekliyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
7. Gün kan test yapanlar var
İnşallah canım hayırlısı aslında bugün test yaptım tutamadım kendimi elimde iki tane test vardı biri geçersiz cıktı sonra bi baktım tarihi geçmiş diğerini de yaptım oda bozuk çıktı ama tek çizgi net gözüküyordu ilginçti yani çok erken yaptım diye düşünüyorum moralimi bozmadım

Kızlar gece çok sancım vardı dedim kesin adet olacağım bu kezde olmayacak tutunmadılar bana dedim ve sabah uyandığımda kahverengi lekelenmem vardı halada var galiba devamı adet

Kızlar gece çok sancım vardı dedim kesin adet olacağım bu kezde olmayacak tutunmadılar bana dedim ve sabah uyandığımda kahverengi lekelenmem vardı halada var galiba devamı adet
Kan testi ver ya da erken gebelik testi yap çıkar net olarak belki yerleşme kanaması olabilir

Hulusi hocaya mesaj attım kızlar yerleşme kanamasıdır adet olamazsın ilaç kullanıyorsun dedi bugün tahlil yapayım mı dedim erken yapma dedi

Ayy inşallah benimde öyledir sürekli olmuyor ara ara oluyor bide afedersiniz pembe su gibi senin kaç gün sürmüştü böyle
Benım İki gebelıkte farklıydı ılk gebelıkte bırkez geldı o gece kesıldı smdı ıkızlerıme hamıleyım bunda 2ay olana kdar geldı bunda lekede bıraz gev basladı sanırım 6.haftada basladı tam hatırlayamadm ama pembeydı canım pembe su gbı

Maşallah maşallah rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…