Yok canım 6. Günüm bugün ama çok aşırı merak varTugba 68 canım sonucunu aldinmi
Ayy valla bende aşırı heyecanla bekliyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırsınYok canım 6. Günüm bugün ama çok aşırı merak varacaba olacak mı olmayacak mı
İnşallah canım hayırlısı aslında bugün test yaptım tutamadım kendimi elimde iki tane test vardı biri geçersiz cıktı sonra bi baktım tarihi geçmişAyy valla bende aşırı heyecanla bekliyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
7. Gün kan test yapanlar var
Yok canım öyle düşünme lekelenme olması normal çoğu kişide oluyo okuyoruzKızlar gece çok sancım vardı dedim kesin adet olacağım bu kezde olmayacak tutunmadılar bana dedimve sabah uyandığımda kahverengi lekelenmem vardı halada var galiba devamı adet
Kan testi ver ya da erken gebelik testi yap çıkar net olarak belki yerleşme kanaması olabilirKızlar gece çok sancım vardı dedim kesin adet olacağım bu kezde olmayacak tutunmadılar bana dedimve sabah uyandığımda kahverengi lekelenmem vardı halada var galiba devamı adet
Doktor daha iyi bilirHulusi hocaya mesaj attım kızlar yerleşme kanamasıdır adet olamazsın ilaç kullanıyorsun dedi bugün tahlil yapayım mı dedim erken yapma dedi
Yerlesme lekesı olabilir kan ver bence strese gırme bgun acilde kan ver canımKızlar gece çok sancım vardı dedim kesin adet olacağım bu kezde olmayacak tutunmadılar bana dedimve sabah uyandığımda kahverengi lekelenmem vardı halada var galiba devamı adet
Ins cnm canını sıkma bncede yerlesme lekesıdır o bende yasadım ılk gebelıkte transferın 8yda 9.gunuydu sanırımİnşallah canım yerleşme kanamasıdır yaa inşallah bu kez olur hayırlısı ile
Kac gun embryosuydu canım 5aa mıKızlar gece çok sancım vardı dedim kesin adet olacağım bu kezde olmayacak tutunmadılar bana dedimve sabah uyandığımda kahverengi lekelenmem vardı halada var galiba devamı adet
Ayy inşallah benimde öyledir sürekli olmuyor ara ara oluyor bide afedersiniz pembe su gibi senin kaç gün sürmüştü böyleIns cnm canını sıkma bncede yerlesme lekesıdır o bende yasadım ılk gebelıkte transferın 8yda 9.gunuydu sanırım
5. Gün embriyosuydu canım 5 aa evetKac gun embryosuydu canım 5aa mı
Aynen bnımde oyleydı kesın tuttu hadı hayırlı olsun cnmAyy inşallah benimde öyledir sürekli olmuyor ara ara oluyor bide afedersiniz pembe su gibi senin kaç gün sürmüştü böyle
Benım İki gebelıkte farklıydı ılk gebelıkte bırkez geldı o gece kesıldı smdı ıkızlerıme hamıleyım bunda 2ay olana kdar geldı bunda lekede bıraz gev basladı sanırım 6.haftada basladı tam hatırlayamadm ama pembeydı canım pembe su gbıAyy inşallah benimde öyledir sürekli olmuyor ara ara oluyor bide afedersiniz pembe su gibi senin kaç gün sürmüştü böyle
Ozellıkle tuvalete oturup sılınce gelıyodu 5haftalıkken glmeye basladıAyy inşallah benimde öyledir sürekli olmuyor ara ara oluyor bide afedersiniz pembe su gibi senin kaç gün sürmüştü böyle
Yaa inşallah canım yaa inşallahAynen bnımde oyleydı kesın tuttu hadı hayırlı olsun cnmBenı dedı dersın
Maşallah maşallah rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canımBenım İki gebelıkte farklıydı ılk gebelıkte bırkez geldı o gece kesıldı smdı ıkızlerıme hamıleyım bunda 2ay olana kdar geldı bunda lekede bıraz gev basladı sanırım 6.haftada basladı tam hatırlayamadm ama pembeydı canım pembe su gbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?