- 8 Mayıs 2018
- 294
- 502
- 53
Aynen canım benimde öyle oluyo pembe su gibiOzellıkle tuvalete oturup sılınce gelıyodu 5haftalıkken glmeye basladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım benimde öyle oluyo pembe su gibiOzellıkle tuvalete oturup sılınce gelıyodu 5haftalıkken glmeye basladı
Allah razı olsun canım duanı eksık etme kucagıma zamanında alayım ıns benımde erken doğum riskim varMaşallah maşallah rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım![]()
Bence tuttu canım alalhın ıznyle benımde aynısıydı çünkü canım yarın kan ver bı gun dur bır gun snra tekrarlaAynen canım benimde öyle oluyo pembe su gibi
Rabbim yardımcın olsun canım birbirimizi unutmayalım dualarda ben hepinize ediyorumAllah razı olsun canım duanı eksık etme kucagıma zamanında alayım ıns benımde erken doğum riskim var
Ben 6gun ıdrarda baktım 7.gun kan verdimYaa inşallah canım yaa inşallah![]()
Allah razı olsun cnm ıns hepımız sağa salim kavuşalım yavrularımızaRabbim yardımcın olsun canım birbirimizi unutmayalım dualarda ben hepinize ediyorum![]()
Yarın 8. Günüm olacak inşallah canım cesaretimi toplayabilirsem veririmBence tuttu canım alalhın ıznyle benımde aynısıydı çünkü canım yarın kan ver bı gun dur bır gun snra tekrarla
Bende 6. Gün idrar testi yaptım da elimde iki test vardı birinin tarihi geçmişti geçersiz cıktı diğeri de bozuk tek çizgi netti ama yan tarafı dağınık gibiydiBen 6gun ıdrarda baktım 7.gun kan verdim![]()
Test gunun ne zaman cnm 10.gun sanırım yarın ver bde 10.gun verırsın artısı gormus olrsun zaten hoca belli bı sevıyeye kdar verdırıyo bı kac kezYarın 8. Günüm olacak inşallah canım cesaretimi toplayabilirsem veririm
Tekrar al sabah ılk ıdrarla yap canım yarın kan vermezsen bileBende 6. Gün idrar testi yaptım da elimde iki test vardı birinin tarihi geçmişti geçersiz cıktı diğeri de bozuk tek çizgi netti ama yan tarafı dağınık gibiydi
Test günüm çarşamba canım allah izin verirse bugün eşime dedim gidelim kan vereyim yok olmaz hocada erken dedi moralin bozulur dedi çevreden duyduğumda 8. Gün kanda çıkıyormuş değer düşük olsa bile çıkıyormuş artışı takip ediyorsun zatenTest gunun ne zaman cnm 10.gun sanırım yarın ver bde 10.gun verırsın artısı gormus olrsun zaten hoca belli bı sevıyeye kdar verdırıyo bı kac kez
Evt cnm ckıyo ben erken verdım hep test gunlerınden az kalmıs sabret o zmn canm ıns guzel haberlerını alacaz bn cok inanıyorumTest günüm çarşamba canım allah izin verirse bugün eşime dedim gidelim kan vereyim yok olmaz hocada erken dedi moralin bozulur dedi çevreden duyduğumda 8. Gün kanda çıkıyormuş değer düşük olsa bile çıkıyormuş artışı takip ediyorsun zaten
İnşallah canım bu kez bende çok umutluyum inanıyorum rabbimin izni ileEvt cnm ckıyo ben erken verdım hep test gunlerınden az kalmıs sabret o zmn canm ıns guzel haberlerını alacaz bn cok inanıyorum
Hayırlı olsun ıns cnm olacak ıns lekelenmem en büyük belirtiİnşallah canım bu kez bende çok umutluyum inanıyorum rabbimin izni ile![]()
Canım kesin çıkar ben yedinci gün vermiştim çıkmıştı doktora mesaj atmıştım tutmamis Birak ilaçları demişti senin kesin çıkarYarın 8. Günüm olacak inşallah canım cesaretimi toplayabilirsem veririm
5.gun kana karışıyor 7.gun beta da belli oluyor beşinci gün embriyosu
Ben 6.gun ısrarda yaptım cktı cnm5.gün kanda var ise belli oluyo mu kuzum
Eşim hiç yaklaşmıyor kan vermeye canım gününü bekle diyor da ikna edebilirsem tabi bende cesaretimi toplarsam giderim5.gun kana karışıyor 7.gun beta da belli oluyor beşinci gün embriyosu
5.gün embriyosu 7. veya 8.günde kanda çıkar ama idrar testinde belki erken gebelik testlerinde görülebilrİnşallah canım bu kez bende çok umutluyum inanıyorum rabbimin izni ile![]()