• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Kizlar genetik sonucum cikti 1 embriyomuz kaliteli hocaya sordum adetinde gel dedi ama bu ay gitmeyecegim. Hem zayiflayip hem de psikolojik rahatlicam. Sabah mail gelmis agladim acamadim hemen ikisi de kotu geldiyse diye ama icimde hep bir tanesi olumludur ya diyordum dedigim gibi de oldu. Hocaya sordum 3aa kalitesi tutmasi nedir diye beni darlama kiz adetindie gel dedi. Biliyorum cok yogun calisiyor ama en ufak bi olumlu cumlesi de icime umut veriyor. Insallah bundan sonrasi guzel olucak 1 tanecik umudum var Allahim nasip eder ins. Bir iki ay icinde 4.500 transfer parasini biriktirip ayarlamaya calisicaz dualarimdasiniz kizlar.
Beni darlama demesi olumsuz olsa senden önce ben transferi iptal ederim zaten demek bence 🤣 ALLAH ın izniyle tutacak inşallah 🙏🏻🙏🏻

selam kızlar. herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır inşallah.
hulusi hoca yumurta takibi ve aşılama da yapıyor mu?
yoksa sadece tüp bebek hastalarına mı bakıyor?

merhabalar. hulusi hoca benden ve esimden genetik analiz istedi ben disarda yaptiriyorum.sadece genetik analiz dedi 46xx ve 46xy sadece buna bakilmıs. ayrinti vermedigi icin ne bakilir bilemedim. sizlerden yaptirmis olan varsa neye baktilar acaba

merhabalar. hulusi hoca benden ve esimden genetik analiz istedi ben disarda yaptiriyorum.sadece genetik analiz dedi 46xx ve 46xy sadece buna bakilmıs. ayrinti vermedigi icin ne bakilir bilemedim. sizlerden yaptirmis olan varsa neye baktilar acaba
Merhaba, biz de yaptirmistik, erkekte dedigin gibi ama ben de daha fazla seye bakilmisti. Baska bilgi veren cikmazsa yarin dosyaya bakar soylerim.

Beni darlama demesi olumsuz olsa senden önce ben transferi iptal ederim zaten demek bence 🤣 ALLAH ın izniyle tutacak inşallah 🙏🏻🙏🏻

Hulusi hocaya 2019 temmuzda gittim ocaga kadar her ay e2 prolaktin crp olculdu bir turlu dusmedi bana dedi ki seni ocak ayinda baslaticam ama sakin ol her ay gel dersemse gel dedi her ay gittim. Ocakta nasil olduysa adette e2 37 cikti basladik. Hoca beni gordukce sorcaklarini cabuk sor der sorarim cok soru sordun da der. sorularimda hocam nasil dusucek e2 bu ayda mi baslamayiz olurdu. Gercekten cok iyi bir insan ins olumlu olur transfer. Olmasa da para biriktiriyorum yine gidicem hocama

bizde genetik ayni 46xx 46 xy bakildi ayriyeten bana pihtilasma esime de karyotip x y gen haritasi baktirdik normal cikti gazide yaptirmistik 2 embriyomuzu genetige yolladik 1 tanesi kaliteli geldi.

İkinci tüp bebek denememden sonra bos gebelik yasadim ve vazgectim artık ugrasmayacagim dedim, defteri kapattim. 2 ay gecmeden hamile oldugumu ogrendim. Bunu duyuyordum insanlardan ama benim basima gelecegi aklimin ucuna gelmezdi. Gebeligimi ogrendigimde hocaya yazdim saskinligimi ve ben sehir disindan gelip gittigim icin bulundugum yerde ya da yakin yerlerde doktor tavsiyesi istedim. Bana tup bebek tedavilerinden sonra bunun olabilecegini soyledi. Hayirli olsun demeyi birakin 2 kere sormama ragmen birine yonlendirebilirim ya da yonlendiremem bile demedi. Bu şaşkinligim da burada dursun...

İkinci tüp bebek denememden sonra bos gebelik yasadim ve vazgectim artık ugrasmayacagim dedim, defteri kapattim. 2 ay gecmeden hamile oldugumu ogrendim. Bunu duyuyordum insanlardan ama benim basima gelecegi aklimin ucuna gelmezdi. Gebeligimi ogrendigimde hocaya yazdim saskinligimi ve ben sehir disindan gelip gittigim icin bulundugum yerde ya da yakin yerlerde doktor tavsiyesi istedim. Bana tup bebek tedavilerinden sonra bunun olabilecegini soyledi. Hayirli olsun demeyi birakin 2 kere sormama ragmen birine yonlendirebilirim ya da yonlendiremem bile demedi. Bu şaşkinligim da burada dursun...
Cok sevindim canim saglikla kucagina alirsin insallah hoca gercekten cok yogun agzindan cikan her soze bakar olduk seni cok iyi anliyorum.

Ne güzel bir mucize yaşamışsin yaa Allah'ım herkese nasip etsin inşallah.
Evet hoca hiç konuşmuyor insan istiyoki güzel şeyler söylesin falan ama yok🤷

ben de farkettim henüz yeni gidiyorum ama pek konuşmuyor hızlı hızlı bakıyor çünkü fazla yoğun diğer bir doktor da var ama herkes hulusi hocaya gidiyor sanki

Ne güzel bir mucize yaşamışsin yaa Allah'ım herkese nasip etsin inşallah.
Evet hoca hiç konuşmuyor insan istiyoki güzel şeyler söylesin falan ama yok🤷
Guzel bir sozu gectim canim eski hastasina bir oneride bulunabilirim ya da bulunamam diyebilirdi. Zaten kese bos cikinca da basindan bi atmisti beno cok buyuk hayalkirikligi yasamistim. Malesef her sey isimiz varkenmis...

ben de farkettim henüz yeni gidiyorum ama pek konuşmuyor hızlı hızlı bakıyor çünkü fazla yoğun diğer bir doktor da var ama herkes hulusi hocaya gidiyor sanki
Eskiden boyle degildi, opu yu bile kendisi yapiyordu. Insanlar yogunluk yaratiyor ama onlarda bakabilecekleri, ilgilenebilecekleri kadar hasta alabilirler... artik eskisi gibi cok samimi gelmiyor bunlar. Elbette hassas bir donemdeyim, duygusalim filan ama kac yildir hastasiydim, karsilikli yazisirken insan nezaketen ikinci soruma cevap verirdi. Ben hala doktor ariyorum malesef.

Bizim için büyük bir olay mucize. Yıllarca beklediğimiz ugrastigimiz maddi manevî yiprandigimiz bir olay. Ama doktorlara göre çok normal bı olay.cok yoğun hulisi hocayida anlıyorum hangi biriyle konuşacak diyorum Ama keşke bizim psikolojimizi düşünseler biraz🙄

Bizim için büyük bir olay mucize. Yıllarca beklediğimiz ugrastigimiz maddi manevî yiprandigimiz bir olay. Ama doktorlara göre çok normal bı olay.cok yoğun hulisi hocayida anlıyorum hangi biriyle konuşacak diyorum Ama keşke bizim psikolojimizi düşünseler biraz🙄
Aynen oyle canim aynen oyle

Back
X