Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Bahçeciye geçtim canım ama dediğim gibi tedavi ile ilgili bir sıkıntım yoktu tamamen kafamdaki sorulara cevap alamamak beni çok geriyordu o yüzden
Merhabalar. ben de rezerv azligi var 2 defa denedim gurgan klinikte ama olmadi. ben de baskent ve bahceci arasinda gidip geliyorum. siz ne dusunuyorsunuz.

Geçmiyor hem ağlamaktan hem stresten , Rabbim bilir ne gelirse razıyız neyse nasibim neyse onu yaşıyorum
Aslinda bu surecte psikolojik destek almadigimiz icin biraz hataliyiz galiba... Teselli edemeyecegimi biliyorum ama biraz kafani dagitmaya yonelik bir seyler yapmayi dene... dualarim seninle :KK36:

Merhabalar. ben de rezerv azligi var 2 defa denedim gurgan klinikte ama olmadi. ben de baskent ve bahceci arasinda gidip geliyorum. siz ne dusunuyorsunuz.
Sabirli olabileceksen Hulusi hocayi tavsiye ederim. Cok arkadasim onun sayesinde bebek sahibi oldu ve bir cok hocanin bulamadigi seyleri tespit ediyor. Hatta ondan cikip baska yere danismaya gidenler bile Hulusi hocanin adini duyunca "bizim hocamizdi o dediyse dogrudur" diyorlar. Bunlara taniklik ettigim icin onu sectim ama simdilik vazgectim cok yoruldum belki de bir ara veriyorum. Sen de biliyorsun surec cok yipratici oluyor, benim hayatimin genelinde de uzuntulu ve kayiplarla gecen bir surec oldu. Yarin yine tedaviyi dusunsem baska yere gitmem. Ama hastaneye giderken yaninda bir kitap, oyalanacagin bir seyler olsun.

cevap icin tesekkur ederim. berfu hoca (bahceci) ya da hulusi hocada kararsiz kalmistim. gurgan klinikteki hoca da iyiydi ziya kalem ama benim yumurta kalitem yetersiz o yuzden tutmadi

cevap icin tesekkur ederim. berfu hoca (bahceci) ya da hulusi hocada kararsiz kalmistim. gurgan klinikteki hoca da iyiydi ziya kalem ama benim yumurta kalitem yetersiz o yuzden tutmadi
Benimde rezerv az ve yumurta kalitem iyi değil 3 denememi başka hastanelerde yaptırdım. 4. Denememde Hulusi hocayla başladık tedaviye ve çok farklı yöntemler deniyor. Normalde adetle başlanır tüp bebek ignelerine ama hoca adet bitip yumurtalarının catladigindan emin olduktan sonra başlayıp arkadan gelen yumurtaları toplamaya çalışıyor. Bu yöntemle çok daha kaliteli yumurtalar elde ettiğini söyledi bana. Ben tavsiye ederim hulisi hocayı.

Benim testler yüksek ca çıktı ve Ve başka doktorlara danisacagini söyledi 😔
Ca yüksekliği hangisi canım. Bende de 2014 de yüksek çıkmıştı. Şimdi merak edip baktım. Ca 125 normal çıkmış. Ca 19-9 yüksek çıkmış. O zamanlar ben de kist vardı. Doktor Doğum kontrol hapı vermişti. O kist eriyince değer de normale iner önemli değil demişti.

Merhaba Bahçeciden daha memnunum sonucu değiştirebilecek kadar olacak mı bilmiyorum ancak daha kapsamlı yaklaşıyorlar (2 negatif sonrası Hulusi hoca da belki daha kapsamlı yaklaşacaktı bilemiyorum tabi ) maddi olarak daha çok zorluyor yalnız paracı bir kurum dondurulmuş olacaksa Rahim dinlendirme diye para alıyorlar transfer sonrası fazla embriyosu kalanlardan extra dondurma parası alıyorlar filan neyseki öyle bi sorunumuz olmuyor 😂 doktorlarından ve embriyologlarından memnunum ama hayırlı olsun şimdiden kararın

Geçmiyor hem ağlamaktan hem stresten , Rabbim bilir ne gelirse razıyız neyse nasibim neyse onu yaşıyorum
Canım o testler çikolata kistinde de artıyor mesela her yükseklik kötü değil ki bir de seninki kist miş kitle değil o yüzden bu kadar üzülme bişey çıkmayacak önlem amaçlıdır Hulusi hoca atlamamak için öyle yapmıştır muhtemelen

Canım o testler çikolata kistinde de artıyor mesela her yükseklik kötü değil ki bir de seninki kist miş kitle değil o yüzden bu kadar üzülme bişey çıkmayacak önlem amaçlıdır Hulusi hoca atlamamak için öyle yapmıştır muhtemelen
Ca 19 yüksek çıkan canım ca125 endoda yüksek çıkıyor

Ca yüksekliği hangisi canım. Bende de 2014 de yüksek çıkmıştı. Şimdi merak edip baktım. Ca 125 normal çıkmış. Ca 19-9 yüksek çıkmış. O zamanlar ben de kist vardı. Doktor Doğum kontrol hapı vermişti. O kist eriyince değer de normale iner önemli değil demişti.
Kaç çıktı canım ca 19, bende ca125 Endo olduğu için yüksek çıktı , ca 19 da 41 çıktı sınır 37 doktora sordum kötü bir şey yok dimi diye , pazartesi soracağım demiş beni o korkuttu şuan hastanedeyim stres tavan

Kaç çıktı canım ca 19, bende ca125 Endo olduğu için yüksek çıktı , ca 19 da 41 çıktı sınır 37 doktora sordum kötü bir şey yok dimi diye , pazartesi soracağım demiş beni o korkuttu şuan hastanedeyim stres tavan
Çok az yüksekmiş canım daha önce bir arkadaşımda da yüksekti önemsemediler çok sınıra yakın diye ultrason çekmişlerdi bi sanıyorum bize de haber ver çıkınca güzel haberlerle gel inşallah🙏🏼

Benim ca-19 45 çıkmış. Seninkinden yüksek. Çikolata kistinden o. Boşuna moral bozmuşsun.

X