Kizlar canim cok sıkıldı yazamadım dün. Kesem bos cikmisti gecen hafta cuma ilaci keselim sali gel dedi, gittim alttan bakti kesin bostu. Radyolojiye git rapor cikartalim kesenin bos olduguna dair dedi. Yarin sabah gel konusuruz muhtemelen dusuk ilaci baslayacagiz dedi. Ben de radyolojiyi hallettim ve sabah gittim. Apar topar bana yatis verdiler, dusuk ilacinin hastane sartlarinda verilmesi gerekiyormus. Kesenin bos cikmasindan bu yana 3 kere hastanedeydim ve hicbirinde bana 2 dakika bile ayirmadi. Insan bir sey duymak istiyoer. Riskli bir surec oldugunu hepimiz biliyoruz, yine de iki cift laf duymak istiyor insan. Doktorumdan bir sey duyamadigim icin internette sorularimin cevabini ariyorum. Kendimi degersiz hissettim. Ayakustu sorabildigim tek sey bundan sonra ne olacak oldu. 1-2 ay sonra gel konusuruz dedi. Indim aglaya aglaya ve yatis yapmadim. Ben belki neden olmadiginin arastirilmasini istiycem ki aklimda boyle bir sey yoktu ama nette okuya okuya ogreniyorum iste. Bastim gittim baska bir ozele, oranin dr ile gorustum. P.tesiye kadar dogal olmasini bekliycez olmazda kurtaj yaptirmayi dusunuyorum. Yasadigim hayalkirikligi ve degersizlik duygusunu anlatmama kelimeler yetmez...