bizde bi sorun olmadığı söyleniyor. sebepsiz infertilite yani. hiç bi sorun yok ama hiç hamile kalamadım maalesefAdetim 10 da 11 de basliyo 7 sinde gideceğim dediğin gibi ön görüşme yapacağım saol dediğin için senin sorun neydi sorması ayıp
iyi olcak iyi:) içini ferah tut:)Merhabaa kizzlarr) bende yarin hulusi hocaya gidicem insallah hakkimizda hayirliisii
Merhabaa canimm :))iyi olcak iyi:) içini ferah tut:)
Canim sperm toplam sayida mi dusukluk var harekettemi? Bizimde ileri hareket biraz dusuk nasil bir tedavi uyguluyor hukusi hoca sanaYok olurmu tabi sora bilirsin Esimde Sperm düşüklüğü var gidip gelmiyom eşimin ailesi anrakara da eşimin annenisi bakiyo bana bende orda kaliyom
Canim benim öyle deme cikmadik Candan umut kesilmezmis yer kök dua uzerine dua et allah büyüktürbizde bi sorun olmadığı söyleniyor. sebepsiz infertilite yani. hiç bi sorun yok ama hiç hamile kalamadım maalesefartık 2. yi de deneyip olmazsa kaderime razı olup demekki anne olamıycam diyicem.
Subat ayinda baslayacagim ben daha başlamadım canım Esimde hem düşük hem hareket siz var benim 2 ci tedavim sen dedemi aynı sorun bide kaçıncı tedavinCanim sperm toplam sayida mi dusukluk var harekettemi? Bizimde ileri hareket biraz dusuk nasil bir tedavi uyguluyor hukusi hoca sana)
ediyorum canım etmem mi. allahım ol derse olacak hulusi hoca da vesilesi inşallah.Canim benim öyle deme cikmadik Candan umut kesilmezmis yer kök dua uzerine dua et allah büyüktür
Inşallah sana dua edecem her namazımda allah hepimize güzeller güzeli evlatlar nasip eder inşallahediyorum canım etmem mi. allahım ol derse olacak hulusi hoca da vesilesi inşallah.
İlk tedavi olacak canim.. Bizim total sayi iyi ileri hareket %5 yavas ileri hareket %40 .. 6 aydir olmuyor bu sonucla olmaz diyemem ben dedi doktor 6 ay deneyin demistiSubat ayinda baslayacagim ben daha başlamadım canım Esimde hem düşük hem hareket siz var benim 2 ci tedavim sen dedemi aynı sorun bide kaçıncı tedavin
İnsallahh olacakk canimm oyle dusun hakkimizda hayirlisiiiediyorum canım etmem mi. allahım ol derse olacak hulusi hoca da vesilesi inşallah.
Allah yardimci olsun canım benimde ilk de hamile kaldım 7 haftalik kalpi atışını gittiğimizde kalpi durmustu gecensene bu zamanlar işteİlk tedavi olacak canim.. Bizim total sayi iyi ileri hareket %5 yavas ileri hareket %40 .. 6 aydir olmuyor bu sonucla olmaz diyemem ben dedi doktor 6 ay deneyin demisti
allah razı olsun canım. kulun kula ettiği dua çok makbuldur derler. bende snin için edicemInşallah sana dua edecem her namazımda allah hepimize güzeller güzeli evlatlar nasip eder inşallah
Inşallah merkezde karsilasirmiyizallah razı olsun canım. kulun kula ettiği dua çok makbuldur derler. bende snin için edicem
Ayy canimm benimm yaa cok uzuldumm insallah bu sefer kucagina almayi nasip eder rabbimAllah yardimci olsun canım benimde ilk de hamile kaldım 7 haftalik kalpi atışını gittiğimizde kalpi durmustu gecensene bu zamanlar işte
inşallah canım. haberleşiriz zaten tedavi sırasında. sende gidince bana haber ver mutlaka.Inşallah merkezde karsilasirmiyiz
Inşallah hepimize allah kucagimiza almayi nasip eder inşallah senin yaşın kaç ilk deniyorsun ya ondan soruyum bi dedim canimAyy canimm benimm yaa cok uzuldumm insallah bu sefer kucagina almayi nasip eder rabbim(
Ayyyy tabikide vermez olurmuyum hep haberlesirizinşallah canım. haberleşiriz zaten tedavi sırasında. sende gidince bana haber ver mutlaka.
25 yasindayim canim..Inşallah hepimize allah kucagimiza almayi nasip eder inşallah senin yaşın kaç ilk deniyorsun ya ondan soruyum bi dedim canim
Sende benim gibi yaş ın küçük bende 21 yaşındayım canım25 yasindayim canim..
Evet yasim kucuk sayilir canm ama zaamanda cabuk geciyor birseyler yapmali artikSende benim gibi yaş ın küçük bende 21 yaşındayım canım