Tüp Bebek Merkezleri ankara başkent hastanesinde tüp bebek yaptiranlar yardimci olabilirler mi ?

Kizlar ben 5 yildir bebek icin ugrasiyorum
Ama benim kendiligindenolan 8 yasinda bi kizim oldu
2 cocugu cok istedim
Maddi manevi butun zorluklarla basladim
Genis bi aile olak icin yaslandigimda bile kizima birakabilecegim en buyuk miras kardes hicyilmadim bu tedavilerin hepsini borclayaptirdim en son tup icin kredi karti cikarttik ve takside boldurdum yani keyfe yaptirmadim yastik alti ne altin ne birikim yoktu.butunsartlarimi zorladim .bu yil icinde 2 cat.ignesi
1 asi
3.tup denemem oldu
Bu tuplerin son 2 sini. Ank baskenthast.Gogsen hocada yaptirdim.
Bu son sansimdi dedim ki Allahim verendesensin alanda. Hayirlisiyla emekletimi bosacikarma vermiyeceksende bi bildigin vardir .
Ben cok saglikli 5 yil once gecrirdigim kist ve dis gebelik ameliyatinda FSH 27 CIKTI VE ERKEN MENOPOZ BASLANGICI dediler daha 29 yasindaydim.simdi 34 :)
Ama gogsen hocaya inandim cok icten ve basarili ve beni ilk olarak psikolojikolarakrahatlatti gittigimde babami yeni kaybetmistim senin kadinin ortadi neden catik deyince goz yaslarimi o silmisti.
G. Hoca nin sayesinde bu gunlere geldim.
Allah bana verecek siz vesile olacaksinizdedimhep.ozlem hemsirede hep destekcimdi.
Benim yumurtamin cikmasinda ilaclardan deha ve co enzimin etkisi cok.
Yumurta rezervem dusuk .
En son tupde 5 yumurta toplandi
4 u isleme girdi
3 u dollendi
2 tanesi 8 hucreli( a kalite)kaldi.
Bunlari enjekte ederkende istemsiz sip sipagladim cunku ilaclarda sizi duygusal yapiyor.
Transferimin 7. Gunu idrar testimin 2. Cizgisi silik cikti mutlu oldum.
8. Gun cizgi hayalet gibi varla yok arasi .
Yine kimyasal geciriyorum diye ilaclaribiraktim.
9. Gunu poliklinligine kan verdim 40cikti.ilaclara devam
12.gun kendi hastanemde verdim.65 cikti sok oldum .3 gunde katlanma rezaletti. G.hoca dedigi hep bu baska labaratuvar ordaki baska ben bizim hastanedeki sonucla hamile oldugunu soylerim lutfen hamileligin tadini cikar.icimrahatladi ama su 14.gun kan sonucunuda bi gorsem rahatliyacaktim.
Bu arada belirtilerim idrarin rengi koyulasti ayaklarim cok usudu goguslerim cok hassas ve acidi.
14. Gun kan sonucum tam istenilen sonuc 141 cikti. Cok mutlu olduk insallah devami gelir.
(diğer topiklerede koplayaliyacagim bu yazımı)

kılzar merhaba başkentte tüp bebek fiyatı ne kadar birde randevu alıp o ay hemen başlayabiliyor musunuz
raporlu 2900-3000 ıkısınden bırı raporsuz 3900
dr hemen baslatmıyor genelde sorunların arastırırlması vs ıslemlerı yapılıyor bana baslatmadı mesela.

kılzar merhaba başkentte tüp bebek fiyatı ne kadar birde randevu alıp o ay hemen başlayabiliyor musunuz
Herkesin durumu farkli oluyor sebepler arastiriliyor sorun neyse ona gore degerlendiriliyor.. Benim de bir ay tahlildir vs o islemlerim yapilfi gelecek aya da baslicaz insallah

Arkadaslar raporun sartlari ne ben iki yillik evliyim genetik sorunumuz var embriyolara pgt uygulaniyor o da baya pahali devlet zaten karsilamiyor onu en azindan tup bebegi karsilasa esimde problem erkekte olursa da uc yil sarti var mi yardimci olur musunuz

hayır yok biz iki yıllık evliyiz erkek faktörluydu çok rahat şeklde başkentte raporumuz çıktı

arkadaşlar bana üçüncü gün embriyosu 2 tane kondu bugün dokuzuncu günüm kan tahlili yaptırdım 57 di çıktı. çif mi tekmi daha dokuzuncu günden anlaşılırmı acaba

Selam kızlar Başkentte perde ameliyatı olanlar bilgilendirirse sevinirim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…