- 19 Ocak 2016
- 423
- 78
- 29
Ben 3 yilik evliyim ama ben yaş im 21 olduğu için devlete tüp bebek yaptiramiyorum ama ropor ala bilirmiyim diye bi soruyum dedim senin ropor yok galibaBenim Esimde sorun eğer ropor bende ala biliyorsam en azından yarı para vere bilirim iyi olur
benim tek asilama oldugu icin rapor cikmamisti ama bu tedavimde cikicak insallah.sartlatini bende tam bilmiyorum ama hastaneye gittiginde sorarsan sana daha net bilgi verirler.tam yardimci olamadim canim kusura bakmaBen 3 yilik evliyim ama ben yaş im 21 olduğu için devlete tüp bebek yaptiramiyorum ama ropor ala bilirmiyim diye bi soruyum dedim senin ropor yok galiba
Olurmu canım bilseydin soylerdin SOA canım benimbenim tek asilama oldugu icin rapor cikmamisti ama bu tedavimde cikicak insallah.sartlatini bende tam bilmiyorum ama hastaneye gittiginde sorarsan sana daha net bilgi verirler.tam yardimci olamadim canim kusura bakma
rubella testin pozitifse bagisikligin var demek canim.yani igne vurulman gerekmez.ama protein c testini bilemiyorum.benim normaldi bende arastirmadim sormadim da hocaya.Rubella icin ogne mi vurulmam gerekiyor?? Bir de aktive protein c de pozitif cikmis bu pihtilasma demek yaziyo nette arastirdigim kadariyla.. Bilgili olan varsa yorum bekliyorumm
Yok canm rubella negatif olmasi gerekiyomus testin yanina oyle yazmislar normal degil diyerubella testin pozitifse bagisikligin var demek canim.yani igne vurulman gerekmez.ama protein c testini bilemiyorum.benim normaldi bende arastirmadim sormadim da hocaya.
Adetin ikinci gunu gel demisti canm o zaman gostercem sonuclari da bakalimvallahi benim pozitifti ve ben asi falan olmadim.hoca hersey normal demisti.o zaman sen hocayla bi konus. o daha net cevaplar verir sana
adetin 21.gunu 12.6 ydi benim ve normal demislerdi. 12. gun ise 0.4 tu.yani yumurta toplamadan oncesi ama ben malum tedavi asamasindydim.benim degerlerim dogru bir veri olmayabilir senin icin.ama adetin 21.gunu soyledigim deger tedaviye baslamadan onceki degerimdiYa su anda en onemlisi progesteron benim icin senin kac cikmisti o degerin kacinci gun olduguna gire degisiyomus bu deger benm 22. Gun 6.6
Evet internettede 10 un uzerinde olmasi lazim diyor benm o da dusukadetin 21.gunu 12.6 ydi benim ve normal demislerdi. 12. gun ise 0.4 tu.yani yumurta toplamadan oncesi ama ben malum tedavi asamasindydim.benim degerlerim dogru bir veri olmayabilir senin icin.ama adetin 21.gunu soyledigim deger tedaviye baslamadan onceki degerimdi
sıkma canini. allah beterinden saklasin.hocayla konustugunda o daha net degerlendirir sonuclari.zaten adetine fazla bisey kalmadi ki senin tedavin asilama tup degil herseyin cozumu var unutmaEvet internettede 10 un uzerinde olmasi lazim diyor benm o da dusuk( nasil bir tedavi uygulancak merak ediyorum iki gundur canim cok skildi yaa
Yani sonuclara gore belkide tup dicek bilmiyomsıkma canini. allah beterinden saklasin.hocayla konustugunda o daha net degerlendirir sonuclari.zaten adetine fazla bisey kalmadi ki senin tedavin asilama tup degil herseyin cozumu var unutma
erken menapoz olayi amh testinde cikar zaten. insallah yolunda gider herseyYani sonuclara gore belkide tup dicek bilmiyom( su anda ondan gectim zaten cok korkuyorum erken menepoz tehlikesi var fln dicek diye yaa.. Tedavi sonucu olsunda yeterki ona bile raziyim
İnsallah canim yaa amh sonucu cikmadi daha gec mi cikiyor o sonuc bir tek o kaldi su andaerken menapoz olayi amh testinde cikar zaten. insallah yolunda gider hersey
canım hoca amh testini gerek görmemişti bana yapmadı. o yüzden hiç bilmiyorum kaç günde çıktığını.İnsallah canim yaa amh sonucu cikmadi daha gec mi cikiyor o sonuc bir tek o kaldi su anda
Bende rodevu aldım canım 8 şubat a sen ne yaptin cuma günü giderim diyodunvallahi benim pozitifti ve ben asi falan olmadim.hoca hersey normal demisti.o zaman sen hocayla bi konus. o daha net cevaplar verir sana