Tüp Bebek Merkezleri ankara başkent hastanesinde tüp bebek yaptiranlar yardimci olabilirler mi ?

Çok saol kararimi verdim dr hulusi hocaya gideceğim yardımların için allah razı olsun Şubat a allah izin verirse tüp bebeğe başlayacağız ya vallaha saol ya canım
canim ne demek tabiki yardimlasicaz.zor bir surecin icindeyiz yeteri kadar.az da olsa yardimim dokunduysa ne mutlu bana. bende subatta basliycam 2.ye belki denk geliriz orada.:)

Merhabalar yazınızı okudum ve siz göğşen e mi gidiyorsun demek ya bende gidecem ona da nasıl birisi çok övgü duydum ben göğşen bey den için rahim filmi çektirdim sıkıntı çıkmadı bi kaç ay beklemeye Karar verdim de bi ay sonra falan gitmeyi düşünüyorum hastane falan nasıl özel diye biliyorum ama fiyatları nasil

daha yaşın çok genç kuzum. tedavi sebebiniz ne peki? sormam da sakınca yoksa tabii.evet ankaradayım. senin için git gel de zor oluyordur.
Yok olurmu tabi sora bilirsin Esimde Sperm düşüklüğü var gidip gelmiyom eşimin ailesi anrakara da eşimin annenisi bakiyo bana bende orda kaliyom

Yok olurmu tabi sora bilirsin Esimde Sperm düşüklüğü var gidip gelmiyom eşimin ailesi anrakara da eşimin annenisi bakiyo bana bende orda kaliyom
anladım canım. bence sen tedaviye başlamadan önce hulusi hocadan ön görüşme talep et. gidip bi görüş içine sinerse başlarsın.

anladım canım. bence sen tedaviye başlamadan önce hulusi hocadan ön görüşme talep et. gidip bi görüş içine sinerse başlarsın.
Subat 7 sinde gidecek çok iyi güzel yorumlar var hulusi hoca hakkında kararimizi verdik bakalım orda hayırlısı ya sen kacina baslayacaksin

Subat 7 sinde gidecek çok iyi güzel yorumlar var hulusi hoca hakkında kararimizi verdik bakalım orda hayırlısı ya sen kacina baslayacaksin
hulusi hoca gerçekten çok iyi bir insan. kararınızda hayırlı olur inşallah. ben bu hafta gidicem hocayla görüşmeye. artık o ne derse o olacak.

Bu haftami gideceksin hadi hayırlısı hastanede karsilasak keşke seni görmedim ama isindim sana
evet canım bu hafta gidicem. çok fena girip oldum bi toparlanmayı bekliyorum.7 şubat demişsin adet zamanın mı? bence adet olmadan önce hastaeden ön görüşme randevusu al. ücretsiz oluyo. hocayla gidip görüş tahlillerini falan götür. en azından size bi yol haritası çizer

Adetim 10 da 11 de basliyo 7 sinde gideceğim dediğin gibi ön görüşme yapacağım saol dediğin için senin sorun neydi sorması ayıp

Merhabaa kizzlarr ) bende yarin hulusi hocaya gidicem insallah hakkimizda hayirliisii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…