sehirdisindan gelenlere adetin 2.gunu gel diyolar.ama mesela ben adetle gitmemistim. on gorusmeye gidip cizecegimiz yolu ogrenmistim. fakat baskent diger hastaneler gibi degildir. standart bi tedavisi yoktur kisiye gore tedavi uygulanir. mesela benim bi arkadasim 1.5 aydir tedaviye baslamak icin bekliyor.cunku vucudunu hormonlarini ve gerekli olanlari tamamlamadan baslamiyolar.ben hulusi hocanin hastasiyim ama her ikisi de dunya tatlisi ve mukemmel insanlardir.simdiden tedavin hayirli olur insallahArkadaşlar baskent hastanesine bende gidicem bu ay ama adetimi n üçüncü günü mu gidiyim yoksa on görüşmeye mi gidiyim ben düşündüm ki zaten her Dr adetin üçüncü günü çağırıyor ya o yüzden öyle yapayım. Dedim .. bi de bu arada ben göğşen önalan a gidicem de gittiniz mi
Inşallah teşekkür ederim yani adetimi n üçüncü gününü beklemeyeyim misehirdisindan gelenlere adetin 2.gunu gel diyolar.ama mesela ben adetle gitmemistim. on gorusmeye gidip cizecegimiz yolu ogrenmistim. fakat baskent diger hastaneler gibi degildir. standart bi tedavisi yoktur kisiye gore tedavi uygulanir. mesela benim bi arkadasim 1.5 aydir tedaviye baslamak icin bekliyor.cunku vucudunu hormonlarini ve gerekli olanlari tamamlamadan baslamiyolar.ben hulusi hocanin hastasiyim ama her ikisi de dunya tatlisi ve mukemmel insanlardir.simdiden tedavin hayirli olur insallah
Bu arada ben o kadar da şehir içi sayılmam elmadag dan gelicemsehirdisindan gelenlere adetin 2.gunu gel diyolar.ama mesela ben adetle gitmemistim. on gorusmeye gidip cizecegimiz yolu ogrenmistim. fakat baskent diger hastaneler gibi degildir. standart bi tedavisi yoktur kisiye gore tedavi uygulanir. mesela benim bi arkadasim 1.5 aydir tedaviye baslamak icin bekliyor.cunku vucudunu hormonlarini ve gerekli olanlari tamamlamadan baslamiyolar.ben hulusi hocanin hastasiyim ama her ikisi de dunya tatlisi ve mukemmel insanlardir.simdiden tedavin hayirli olur insallah
rica ederim.ilk denemen mi olacak? aslinda soyle bisey de yapabilirsin.gogsen hocanin mail adresine hastanenin sitesinden ulasabilirsin ve ordan hocayla iletisime gecebilirsin.hocanin sana soyledigi zamana gore de gidersin.Inşallah teşekkür ederim yani adetimi n üçüncü gününü beklemeyeyim mi
Bende bu ay gideceğim canım ama ben ön görüşme yapacamArkadaşlar baskent hastanesine bende gidicem bu ay ama adetimi n üçüncü günü mu gidiyim yoksa on görüşmeye mi gidiyim ben düşündüm ki zaten her Dr adetin üçüncü günü çağırıyor ya o yüzden öyle yapayım. Dedim .. bi de bu arada ben göğşen önalan a gidicem de gittiniz mi
Ben ilk seferde gttim canm normal muayene etti kan testlerimi fln verdim adetin ikinci gunu gel yine bakalim dedi..Bu arada ben o kadar da şehir içi sayılmam elmadag dan gelicem
Öyle mi cvp verir mi sizce.. bende telefon nosu vardı yazdım ama cvp vermemistirica ederim.ilk denemen mi olacak? aslinda soyle bisey de yapabilirsin.gogsen hocanin mail adresine hastanenin sitesinden ulasabilirsin ve ordan hocayla iletisime gecebilirsin.hocanin sana soyledigi zamana gore de gidersin.
Bakiyim olmaz sa direk giderimBen ilk seferde gttim canm normal muayene etti kan testlerimi fln verdim adetin ikinci gunu gel yine bakalim dedi..
Hımm anladım cnmBende bu ay gideceğim canım ama ben ön görüşme yapacam
dedigim gibi ben hulusi hocadayim.gogsen hocayi sadece hastanede goruyorum ama bildigim kadariyla gogsen hocada hulusi hoca gibi telefonlarina cevap verir ve o an musait degilse bile mutlaka geri donus yapar.telefondansa mail atmak daha uygun diye dusunuyorum. benim bi cok arkadasim gitmeden once durumlarini anlatip ona gore randevu almislardi.Öyle mi cvp verir mi sizce.. bende telefon nosu vardı yazdım ama cvp vermemisti
Pazar günleri kapalı olur diye biliyorum genelikle kapalı oluyoKizlar pazar gunu muayene oluyor mu merkezde bilginiz var mi?
Canim o zaman sürekli ara ama ben bide şöyle biliyorum adetin 3 günde oluyo muhane genede sen sor sen canım ilk muhaneye görüşmeye gittinmiAma bana adetin ikinci gunu gel dedi hulusi hoca ve ben bugun adet oldum( napcam simdi ariyorum telde mesgul hep
Gttim canim daha once test sonuclarimi gostercem bir de ultrasonda bakayim demisti 2. Gunu icin.. Ulastim merkeze pazar kapalilarmis. pzrtesi gidicem artik..Canim o zaman sürekli ara ama ben bide şöyle biliyorum adetin 3 günde oluyo muhane genede sen sor sen canım ilk muhaneye görüşmeye gittinmi
pazar gunu kapali hastane canim.ama 3.gunude tedaviye baslayabilirsin.2 veya 3. gun tedaviye baslaniyor.Kizlar pazar gunu muayene oluyor mu merkezde bilginiz var mi?
Tedaviye baslamicam da canm muayenede kist gormustu onun durumuma bakalim demisti adetkenpazar gunu kapali hastane canim.ama 3.gunude tedaviye baslayabilirsin.2 veya 3. gun tedaviye baslaniyor.
sorun olacagini sanmam canim.3.gunude gidebilirsin.zaten hastane oglene kadar bugun.bu saatten sonra ulasman cok zorTedaviye baslamicam da canm muayenede kist gormustu onun durumuma bakalim demisti adetken
Oyle yapcam canim insallah bir sorun cikmaz su tedavi durumunu netlestirr heralde hulusi hoca kan sonuclarimida gostercemsorun olacagini sanmam canim.3.gunude gidebilirsin.zaten hastane oglene kadar bugun.bu saatten sonra ulasman cok zor
canım amh testin kaç günde çıktı hatırlıyomusun?Oyle yapcam canim insallah bir sorun cikmaz su tedavi durumunu netlestirr heralde hulusi hoca kan sonuclarimida gostercem