Tüp Bebek Merkezleri ankara başkent hastanesinde tüp bebek yaptiranlar yardimci olabilirler mi ?

sehirdisindan gelenlere adetin 2.gunu gel diyolar.ama mesela ben adetle gitmemistim. on gorusmeye gidip cizecegimiz yolu ogrenmistim. fakat baskent diger hastaneler gibi degildir. standart bi tedavisi yoktur kisiye gore tedavi uygulanir. mesela benim bi arkadasim 1.5 aydir tedaviye baslamak icin bekliyor.cunku vucudunu hormonlarini ve gerekli olanlari tamamlamadan baslamiyolar.ben hulusi hocanin hastasiyim ama her ikisi de dunya tatlisi ve mukemmel insanlardir.simdiden tedavin hayirli olur insallah

Inşallah teşekkür ederim yani adetimi n üçüncü gününü beklemeyeyim mi

Bu arada ben o kadar da şehir içi sayılmam elmadag dan gelicem

Inşallah teşekkür ederim yani adetimi n üçüncü gününü beklemeyeyim mi
rica ederim.ilk denemen mi olacak? aslinda soyle bisey de yapabilirsin.gogsen hocanin mail adresine hastanenin sitesinden ulasabilirsin ve ordan hocayla iletisime gecebilirsin.hocanin sana soyledigi zamana gore de gidersin.

Bende bu ay gideceğim canım ama ben ön görüşme yapacam

rica ederim.ilk denemen mi olacak? aslinda soyle bisey de yapabilirsin.gogsen hocanin mail adresine hastanenin sitesinden ulasabilirsin ve ordan hocayla iletisime gecebilirsin.hocanin sana soyledigi zamana gore de gidersin.
Öyle mi cvp verir mi sizce.. bende telefon nosu vardı yazdım ama cvp vermemisti

Öyle mi cvp verir mi sizce.. bende telefon nosu vardı yazdım ama cvp vermemisti
dedigim gibi ben hulusi hocadayim.gogsen hocayi sadece hastanede goruyorum ama bildigim kadariyla gogsen hocada hulusi hoca gibi telefonlarina cevap verir ve o an musait degilse bile mutlaka geri donus yapar.telefondansa mail atmak daha uygun diye dusunuyorum. benim bi cok arkadasim gitmeden once durumlarini anlatip ona gore randevu almislardi.

Ama bana adetin ikinci gunu gel dedi hulusi hoca ve ben bugun adet oldum ( napcam simdi ariyorum telde mesgul hep

Canim o zaman sürekli ara ama ben bide şöyle biliyorum adetin 3 günde oluyo muhane genede sen sor sen canım ilk muhaneye görüşmeye gittinmi
Gttim canim daha once test sonuclarimi gostercem bir de ultrasonda bakayim demisti 2. Gunu icin.. Ulastim merkeze pazar kapalilarmis. pzrtesi gidicem artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…