Istanbul gitmek belki daha iyi olur.nerede oturuyorsunuz.ben istanbulu aradim.genel bir görüşme yapmistim.ilk gelip muayene olmam gerektigibsoylendi.İçime sinmedi diyemem ancak Bahçeci’nin İstanbulda’ki merkezi daha iyi, Ankara iyi değil gibi yorumlar duydum, o nedenle kafam karıştı başka doktor arayışına girdim. Ama araştırdıkça da işin içinden çıkamıyorum.
Ben Ankara’dayım o nedenle buradan bir doktor arıyorum, zor olur gitmem sçıkçasıIstanbul gitmek belki daha iyi olur.nerede oturuyorsunuz.ben istanbulu aradim.genel bir görüşme yapmistim.ilk gelip muayene olmam gerektigibsoylendi.
Canim sizdeki sorun neydi?? Bende bahcecide berfu demire gidiyorum ve cok memnunum.Merhaba ne yaptınız acaba? Ben de bahçeci selen hanımla görüşmüştüm ama karar veremedim başkent mi orası mı? Siz başladınız mı tedaviye?
Yani tam olarak sorun şu denmedi ama sperm dna hasarı var, sağlıklı embriyo oluştu iki sene önceki denemelerimde ama tutunmadı. Genetik test gerekli dedi selen hanım. Sorun genetikte mi diye bakılması gerekliymiş.Canim sizdeki sorun neydi?? Bende bahcecide berfu demire gidiyorum ve cok memnunum.
Dna hasari % kaç?? İlaclarla duzeltilebilir hasar. Genetik hem kan pihtilasmasi varsa onu, ve dna hasarini cikarir. Devlet hastaneleri ucretsiz yapiyor.Yani tam olarak sorun şu denmedi ama sperm dna hasarı var, sağlıklı embriyo oluştu iki sene önceki denemelerimde ama tutunmadı. Genetik test gerekli dedi selen hanım. Sorun genetikte mi diye bakılması gerekliymiş.
İki sene önce yüzde 40 civarıydı, ilaçla düzelmedi pek, şu an kaç bilmiyorum ama tekrar teste gerek dediler, ngs yönetimden bahsetti selen hanım, ispnayaya göndereceğiz dedi, bir de rahme çizik atacağım dedi ama nedense bir türlü karar vereniyorum doktoraDna hasari % kaç?? İlaclarla duzeltilebilir hasar. Genetik hem kan pihtilasmasi varsa onu, ve dna hasarini cikarir. Devlet hastaneleri ucretsiz yapiyor.
Canim kaan aydosa giden bir arkadasim dna hasarini ilaclarla tamamen yok etti. Onunki seninkinden daha fazlaydi. Ve ngs yani genetik taramayi genelde akraba evliligi yapanlar,kromozomsal hastaligi olanlar yaptiriyo tasiyici kisiler. Yada embriyo cok iyi kalite olup tutmayanlar. Seninki en iyi kalitemiydi..? Erkek infertilitesinde en onemli sey lab.. Bilgin olsun.İki sene önce yüzde 40 civarıydı, ilaçla düzelmedi pek, şu an kaç bilmiyorum ama tekrar teste gerek dediler, ngs yönetimden bahsetti selen hanım, ispnayaya göndereceğiz dedi, bir de rahme çizik atacağım dedi ama nedense bir türlü karar vereniyorum doktora
Selen hoca aklina yatmadiysa dr aygül demirol uda arastirmani tavsiye ederim.İki sene önce yüzde 40 civarıydı, ilaçla düzelmedi pek, şu an kaç bilmiyorum ama tekrar teste gerek dediler, ngs yönetimden bahsetti selen hanım, ispnayaya göndereceğiz dedi, bir de rahme çizik atacağım dedi ama nedense bir türlü karar vereniyorum doktora
Kaan aydostu doktorumuz bizim de, embriyolarım 5ab,4ab idi sanırım yani kaliteleri dıştan iyiydi de içi nasıl işte ona bakmak gerek dedi selen hanım, berfu hanımla da görüşmek istiyorum ama etik olmaz sanırım şimdi bir de onunla görüşmem.Canim kaan aydosa giden bir arkadasim dna hasarini ilaclarla tamamen yok etti. Onunki seninkinden daha fazlaydi. Ve ngs yani genetik taramayi genelde akraba evliligi yapanlar,kromozomsal hastaligi olanlar yaptiriyo tasiyici kisiler. Yada embriyo cok iyi kalite olup tutmayanlar. Seninki en iyi kalitemiydi..? Erkek infertilitesinde en onemli sey lab.. Bilgin olsun.
Evet Aygül hanımı da duydum, memorial ankara nın laboratuvarı nasıl acaba hiç bilmiyorum.Selen hoca aklina yatmadiysa dr aygül demirol uda arastirmani tavsiye ederim.
Cok iyi oldugunu soyluyorlar,burdan duydugum kadariyla. Aysunayy ve sabrsukurdua adinda 2 arkadas oraya gidiyor,sorabilirsin.Evet Aygül hanımı da duydum, memorial ankara nın laboratuvarı nasıl acaba hiç bilmiyorum.
Ama degistirenler var dr u. BahcecideKaan aydostu doktorumuz bizim de, embriyolarım 5ab,4ab idi sanırım yani kaliteleri dıştan iyiydi de içi nasıl işte ona bakmak gerek dedi selen hanım, berfu hanımla da görüşmek istiyorum ama etik olmaz sanırım şimdi bir de onunla görüşmem.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız içinCok iyi oldugunu soyluyorlar,burdan duydugum kadariyla. Aysunayy ve sabrsukurdua adinda 2 arkadas oraya gidiyor,sorabilirsin.