- 18 Aralık 2018
- 151
- 93
Evet, çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin.Merhabalar,
Eylül de transferim olacak dediniz, sonuç noldu? Pozitif mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin.Merhabalar,
Eylül de transferim olacak dediniz, sonuç noldu? Pozitif mi?
Ay çok sevindim ben bu ay Çakşır kökü suyunu kürünü kullanıyorum olmazsa bahçeci Ankara ya gitmek istiyorum.Evet, çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin.
merhabalar öncelikle hayırlı uğurlu olsun rabbim sağliklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah rabbim :)Evet, çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin.
merhabalar isterseniz bahçeçiyi arayarak bilgi alabilirsiniz bilgi veriyorlar.Ne kadar ödeme yaptınız yaş kaçtı
Hayırlı olsun inşşallah farklı olarak testler yaptı mı yada farklı bi ilaç kullandınız mıBende bahçecide yaptırdım..... 7 tüp bebek denemesi,
Başka merkezlerde 6 negatif
Ankara bahçecide ilk deneme pozitif.. Doktorum berfu hanım.
Pardon da siz şakamısınız??? Bu kadın hiç bir psikolojiden anlamıyor tam tersi beni umutsuzluğa sürükledi!!!İi akşamlar ... ben tedavi sürecinde değilim ama berfu hanımı tanıyorum ... İnanın çok şanslısınız ... çok iyi bii hekimdir... Psikolojik olarak da çok rahatlatır hastalarını ... mükemmel bi insan .. inş önce allah ın izniyle sonta berfu hanımın yardı ları ile evlatlarınıza kavuşursunuz....
Şahsen ben hiç memnun kalmadım.Kızlar berfu hanımı bende düşünüyorum. Klinikten ve doktordan memnun kaldınız mı? Laboratuvar kalitesi iyi mi? Ücretleri nasıldı?
Hayret ben başka yerde 2 denemem oldu 3üde Berfu hanıma gittim maalesef ilk deneme negatifBende bahçecide yaptırdım..... 7 tüp bebek denemesi,
Başka merkezlerde 6 negatif
Ankara bahçecide ilk deneme pozitif.. Doktorum berfu hanım.
Neden canım? Bi olumsuz yorum bile önemli benim için..Şahsen ben hiç memnun kalmadım.
Merhaba sonucunuz inşallah olumlu olmuştur. Neticeden memnun kaldınız mıMerhaba canım. Biz Ankara Bahçeci’de tedavi görüyoruz. Daha önce Kayseri Acıbadem’de bir olumsuz sonuçlanan denememiz var. Bahçeci’den memnunuz. Çünkü oturmuş bir düzeni var ve her detaya dikkat ediliyor. İlk görüşme ücretsiz. Selen Sakar Ecemiş ve Berfu Demir olmak üzere iki doktor var. İkisi de tüp bebek konusunda tecrübeli, bilgili ve insancıl. Biz Selen Hanımı seçtik. Kendisi uzun yıllardır Bahçeci bünyesinde çalışıyor, İstanbul Umut Bahçeciden gelmiş Ankara’ya. Ön görüşemede bile uzun uzun konuştu bizimle, tavsiyelerde bulundu. Bazı testler istedi. Daha sonra test sonuçlarımıza göre hareket etti. Yumurta büyütme sürecindeki her kontrolde tahlil yapıyorlar. Onlara göre ilaçların türü ve dozu belirleniyor. Her hastanın bir dosyası var. Bütün bilgileri, test sonuçları onun içinde oluyor. Doktor da her görüşmede onu inceliyor. Herkese aynı tedavi uygulanmıyor. Kişiye özel tedavi böyle olur bence. Laboratuvarı İstanbul Bahçecininkiyle aynıymış. Ayrıca doktorumuz çok ilgili, güler yüzlü, detaylara dikkat ediyor, boşuna umut vermiyor, neyse onu söylüyor. Buradaki tedavimiz sonucu ne olursa olsun doktorumdan memnunum.
Henüz tedavimiz sonuçlanmadı. Eylül ayında transferim olacak. Kayseri Acıbadem’deki tedavimde 3. güne sadece bir embriyom kalmıştı, o da tutmamıştı. Bu sefer 3. güne beş embriyom kaldı ve bunlardan biri 5. güne gidip blastosist oldu. İnşallah o tutunur bize.
Başka bir sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.
Allah isteyen herkese nasip etsin; olanların da evlatlarını sağlıklı, hayırlı eylesin.
Merhaba, evet biz çok memnun kaldık. Bebeğimiz şimdi 4,5 aylık. Allah isteyen herkese nasip etsin.Merhaba sonucunuz inşallah olumlu olmuştur. Neticeden memnun kaldınız mı
Merhaba ne yaptınız acaba? Ben de bahçeci selen hanımla görüşmüştüm ama karar veremedim başkent mi orası mı? Siz başladınız mı tedaviye?Bende başlamak istiyorum ilgi nasıl bana fikir verebilecek olan var mı.Dr güven veriyor mu klinik nasıl. 3 negatif denememiz var.yogunmu klinik
Yok daha bir şeye karar veremedim.siz selen hanım içinize sinmedi mı.biz sehir dışından geleceğiz o yüzden bbeklemedeyzMerhaba ne yaptınız acaba? Ben de bahçeci selen hanımla görüşmüştüm ama karar veremedim başkent mi orası mı? Siz başladınız mı tedaviye?
İçime sinmedi diyemem ancak Bahçeci’nin İstanbulda’ki merkezi daha iyi, Ankara iyi değil gibi yorumlar duydum, o nedenle kafam karıştı başka doktor arayışına girdim. Ama araştırdıkça da işin içinden çıkamıyorum.Yok daha bir şeye karar veremedim.siz selen hanım içinize sinmedi mı.biz sehir dışından geleceğiz o yüzden bbeklemedeyz