- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
- Konu Sahibi huzun kovan kusu
-
Aşilamayi nerde denemistin canim? Sizdeki sorun neydi?Anladigim kadarıyla
Ilaclar muayene rahim dinlendirme muayeneler testler falan hersey dahil 15 bin . Insallah saglikla kucagina alirsin
Bende prolaktin yuksekligi var . Ilac kullaniyorum 6 aydir suan degerim cok iyi bide hasimato baslangici var ama daha tsh degerlerim bozulmadi. O yuzden sebepsiz inf. Diyor doktorlar. Degerler iyi yumurta olusumu cok iyi ama olmuyotAşilamayi nerde denemistin canim? Sizdeki sorun neydi?
Sehir hastanesinde tedavi oluyorum suan. 2016 yilinda da perde vardi rahimde ondan ameliyat olmustum. Suan oyle birseyde kalmadi. Doktorlar artik strese bagliyo biraz. Kafandan atman lazim diyorlar ama olmuyo isteAşilamayi nerde denemistin canim? Sizdeki sorun neydi?
Amin cümlemize nasip etsin insallah. Hamgi asamadasiniz acaba transfer oldu mu. Bide ne zman verdiniz bu ucreti cunku aydan aya bile degisiyor fiyat diyorlarAynen oyle canim. Cok tesekkur ederim guzel dileklerin incin insallahInsallah sen de ve tum elini acmis dua eden anne adaylari da en yakin zamanda bebbeklerini kucagina alirlar
Sevlet hastanesi oluyo değil mi sehir hastanesi dergnzSehir hastanesinde tedavi oluyorum suan. 2016 yilinda da perde vardi rahimde ondan ameliyat olmustum. Suan oyle birseyde kalmadi. Doktorlar artik strese bagliyo biraz. Kafandan atman lazim diyorlar ama olmuyo iste
Tedaviye yeni basladim fiyatlar ayni. Canim hasimato teshisi nasil konuldu kiAmin cümlemize nasip etsin insallah. Hamgi asamadasiniz acaba transfer oldu mu. Bide ne zman verdiniz bu ucreti cunku aydan aya bile degisiyor fiyat diyorlar
Evet stres buyuk etken. 5 deneme: 5 kez yıkım yasamissiniz demek. Bende ayni seyleri yasadigim icin, bir yorulmuşluk bir bezmişlik var artık. Umutlanip emek verip hüsrana ugramak cok kotu bi duygu. İns bir gun bizim dualarimizda kabul olur,ve emeklerimizin karsiligini aliriz.Sehir hastanesinde tedavi oluyorum suan. 2016 yilinda da perde vardi rahimde ondan ameliyat olmustum. Suan oyle birseyde kalmadi. Doktorlar artik strese bagliyo biraz. Kafandan atman lazim diyorlar ama olmuyo iste
Hyrlı gzel sonclarn olur insallhGunaydin tatli anne adaylariSu an bahcecide kan verdim bekliyorum opu sonrasi ilk regl benim icin dua ederseniz cok sevinirim
İnşallah kolayca,sağlıkla mis gibi geçecek süreçGunaydin tatli anne adaylariSu an bahcecide kan verdim bekliyorum opu sonrasi ilk regl benim icin dua ederseniz cok sevinirim
Opu sonrası benim de düşüktü hatta öylesine bakmıştım.O aşamadaki değerlerimi ben hiç önemsemedim.İlaç dozunu vs ayarlamak içindi zaten.Insallah kizlar biraz stres oldu opu sobrasibda ilk adetim bu gittim e2 degerim 5 cikmis doktor onemli dgl dedi ama coj dusuk degil mi
Gercekten mi canim kac cikmisti peki cok korktumOpu sonrası benim de düşüktü hatta öylesine bakmıştım.O aşamadaki değerlerimi ben hiç önemsemedim.İlaç dozunu vs ayarlamak içindi zaten.
40 mışGercekten mi canim kac cikmisti peki cok korktum
Ben hiçbir değerime bakmadım o dönem çünkü zaten estrofem verilip sürekli kontrol altında tutuldu değerler.Sizin de öyle olacaktır merak etmeyin40 normal canim 50 dusuk ve 50ye yakin bir deger olmasi gerekiyor diyorlar
Aynen vok kotuEvet stres buyuk etken. 5 deneme: 5 kez yıkım yasamissiniz demek. Bende ayni seyleri yasadigim icin, bir yorulmuşluk bir bezmişlik var artık. Umutlanip emek verip hüsrana ugramak cok kotu bi duygu. İns bir gun bizim dualarimizda kabul olur,ve emeklerimizin karsiligini aliriz.
Kanda detayliTedaviye yeni basladim fiyatlar ayni. Canim hasimato teshisi nasil konuldu ki
Endokrin doktoru takibindeyim ben.eskiden süt geliyordu gogsumden ozaman endokrine göndermişlerdi Hamile kalmak istersen gel demisti doktor. Bende tedaviye baslamadan gittim endokrine her seyime bakti detayli anti tpo diye bi degee var o yuksek cikti tiroitlere ultrasonla falan bakildi hasimato teshisi kondu ama daha ileri seviye olmadigi icin ilac baslamadi takip ediyorlar. Sag olsun endokrin doktoru vitamib mineral hormonlar herseyime detayli bakmistiTedaviye yeni basladim fiyatlar ayni. Canim hasimato teshisi nasil konuldu ki
Hasimato ilerleyen donemde tsh degerini bozuyor oda gebelige engel oluyoAynen vok kotu
Kanda detayli
Endokrin doktoru takibindeyim ben.eskiden süt geliyordu gogsumden ozaman endokrine göndermişlerdi Hamile kalmak istersen gel demisti doktor. Bende tedaviye baslamadan gittim endokrine her seyime bakti detayli anti tpo diye bi degee var o yuksek cikti tiroitlere ultrasonla falan bakildi hasimato teshisi kondu ama daha ileri seviye olmadigi icin ilac baslamadi takip ediyorlar. Sag olsun endokrin doktoru vitamib mineral hormonlar herseyime detayli bakmisti
Evet. Ankara sehir hastanesi. eski zekai tahir kadin dogumu falan tasidilar orayaSevlet hastanesi oluyo değil mi sehir hastanesi dergnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?