- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
- Konu Sahibi huzun kovan kusu
Çok bilememekle birlkteEvet. Ankara sehir hastanesi. eski zekai tahir kadin dogumu falan tasidilar oraya
Bnde cebecide basladm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok bilememekle birlkteEvet. Ankara sehir hastanesi. eski zekai tahir kadin dogumu falan tasidilar oraya
Hayirli olsun arkadasim simdi igneleri mi kullaniyorsun nasil gidiyor surecin insallah cok guzel sonuclanir hayirli sonuclanirÇok bilememekle birlkte
Bnde cebecide basladm
Benim de anti tpo degrim 122 cikti canim ama ilac baslandi bana cunku tsh hamile olmak icin 2nin altinda olmaliymis benimn3.5 4 tu senin de o civarlarda ise bi daha danis bence. Bana da ultrasonla bakildi da hasimato degil dendiAynen vok kotu
Kanda detayli
Endokrin doktoru takibindeyim ben.eskiden süt geliyordu gogsumden ozaman endokrine göndermişlerdi Hamile kalmak istersen gel demisti doktor. Bende tedaviye baslamadan gittim endokrine her seyime bakti detayli anti tpo diye bi degee var o yuksek cikti tiroitlere ultrasonla falan bakildi hasimato teshisi kondu ama daha ileri seviye olmadigi icin ilac baslamadi takip ediyorlar. Sag olsun endokrin doktoru vitamib mineral hormonlar herseyime detayli bakmisti
Tsk ederm evet gonal f ve menopur kullanıyorm ama altı yumurta olustu sanıyorm öğledn snra söylicekler tahlillerle bakalmHayirli olsun arkadasim simdi igneleri mi kullaniyorsun nasil gidiyor surecin insallah cok guzel sonuclanir hayirli sonuclanir
Amh dusuklugu mu var canim pekiyTsk ederm evet gonal f ve menopur kullanıyorm ama altı yumurta olustu sanıyorm öğledn snra söylicekler tahlillerle bakalm
Yok sanrm hiç öyle demedilerAmh dusuklugu mu var canim pekiy
6 yumurtan mi vardi kontroldeYok sanrm hiç öyle demediler
Evet smdi öyle bişi dedi bn az snra gidircm6 yumurtan mi vardi kontrolde
yedi yumurta görünüyomş altısı 15 ilaa 18 arasında bir tanesi basit kistmş yani suan 6 sağlamdaMerhaba canim ne yaptin merak ettim seni Gelincik78
225 gonal f75 menopur bugün birde catrotie mi ne onu yazdı 3 tane o daCok guzel canim cok sevindim masallah ilac dozlarin nasil
Benim tsh daha 2.5 olmadi o yuzden baslamadilar. 80 civarinda tpo benim. Benim ultrasonda da cikti hasimatoBenim de anti tpo degrim 122 cikti canim ama ilac baslandi bana cunku tsh hamile olmak icin 2nin altinda olmaliymis benimn3.5 4 tu senin de o civarlarda ise bi daha danis bence. Bana da ultrasonla bakildi da hasimato degil dendi
Ankara universitesi sanirim cebecideki. Hayirlisi olsun bakalim. Nasil ilgileniyorlar mi. Aslinda ben mamakta oturuyorum bana yakin cebeci.Çok bilememekle birlkte
Bnde cebecide basladm
Çok mu önemli bu tshBenim tsh daha 2.5 olmadi o yuzden baslamadilar. 80 civarinda tpo benim. Benim ultrasonda da cikti hasimato
Smdlik iyi sadece pek bilgi vermiyolarlar muayne oldm öğledn snra kan tahlilleri çıktı bugn bn sordm mesela eee kaç yumurta vr nasıl gidiyo dye sadece 6 tane yumurta vr güzel gidiyo dedi receteyi hemsireler yasıyo mesela öncesnde doktor demiştir sanırsam sunu sunu yaz diye hocaya danısıp geliyolar fln öyleAnkara universitesi sanirim cebecideki. Hayirlisi olsun bakalim. Nasil ilgileniyorlar mi. Aslinda ben mamakta oturuyorum bana yakin cebeci.
Himmm . Bizde de doktor ultrasonla bakarken duyuyorum. Ama anlatiyorlarda hangi asamada olduğumuzu. Sizin asilama miydi tup bebek miSmdlik iyi sadece pek bilgi vermiyolarlar muayne oldm öğledn snra kan tahlilleri çıktı bugn bn sordm mesela eee kaç yumurta vr nasıl gidiyo dye sadece 6 tane yumurta vr güzel gidiyo dedi receteyi hemsireler yasıyo mesela öncesnde doktor demiştir sanırsam sunu sunu yaz diye hocaya danısıp geliyolar fln öyle
Aaa anladim canim ama dikkat et yuruyus yap bol bol bazi gidalar da yukseltiyor lahana falanBenim tsh daha 2.5 olmadi o yuzden baslamadilar. 80 civarinda tpo benim. Benim ultrasonda da cikti hasimato