- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi huzun kovan kusu
-
Umarım canımRica ederim, ne demek. İnsan bu surecte her şeye takılıyor, sorularına cevap arıyor kendimden biliyorum.Ben de bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalıştım. Umarım hepimiz burada güzel haberlerimizi paylaşırız
Evet canim yuksek çıkmış. Hazırlık için 50'nin altında olması gerekiyor. Benim de opu sonrası 67 çıkmıştı bir ay daha bekledimkızlar merhaba
bugün opudan sonraki ilk adetimin ,2. Günüydü muayeneye gittim kan verdim. Normalde benim zaten dondurulmuş olacaktı Dr bu adetle ilaçlara başlayıp rahmi hazirlayacakti ama bugün verdiğim kanda östrojen hormonun yüksek çıktı bu ay baslamayacagim tedaviye dedi. Zaten östrojen hormonu yükselsin diye i kadar ilaç kullandik bir anda düşmezdi ki zaten bir hafta önce opu oldumtransfere başlaması için kaç olması lazım değerin? Ben buraya yükleyeceğim yorumlayabilir misiniz acaba
Evet doğru sen bir ay daha beklemiştin kuzum. Peki o zaman bana ne zaman başlar sence hiçbir şey demedi bu adet bitsin bir dahakine adetinde bakalım dediEvet canim yuksek çıkmış. Hazırlık için 50'nin altında olması gerekiyor. Benim de opu sonrası 67 çıkmıştı bir ay daha bekledim
Diğer adetinin 2 ya da 3.gunu gidip tekrar kan verirsin. Sonuca göre o zaman başlar canımEvet doğru sen bir ay daha beklemiştin kuzum. Peki o zaman bana ne zaman başlar sence hiçbir şey demedi bu adet bitsin bir dahakine adetinde bakalım dedi
Nisani bulacak olsun geç olsun güç olmasınDiğer adetinin 2 ya da 3.gunu gidip tekrar kan verirsin. Sonuca göre o zaman başlar canım
Tabi ki canım hayırlı vakitte olsunNisani bulacak olsun geç olsun güç olmasın
Canim senin agrilar dindimi? Nasil oldun, tamamen düzeldinmi?Nisani bulacak olsun geç olsun güç olmasın
Canim senin test ne zaman bu arada? Bahcecidemi yaptiracaksin?Tabi ki canım hayırlı vakitte olsun
Benim test nasipse 1 Mart pazartesi. Öğretmen olduğum için ders programımi ayarlayabilirsem Bahceci'de yaptıracağım. Yoksa yakın bir merkezde yaptırırım artık.Canim senin test ne zaman bu arada? Bahcecidemi yaptiracaksin?
Evet daha iyiyim canım bugün baktı Dr hala yumurtalarin büyük dedi reglimin 2. Günü ama mide bulantısı vb yok Allah'tanCanim senin agrilar dindimi? Nasil oldun, tamamen düzeldinmi?
Geri sayım başladı deseneBenim test nasipse 1 Mart pazartesi. Öğretmen olduğum için ders programımi ayarlayabilirsem Bahceci'de yaptıracağım. Yoksa yakın bir merkezde yaptırırım artık.
Düzelmene sevindim canım ya.. Şimdi geriye bir tek transfer kaldı hadi bakalimEvet daha iyiyim canım bugün baktı Dr hala yumurtalarin büyük dedi reglimin 2. Günü ama mide bulantısı vb yok Allah'tan
Teşekkür ederim canımDüzelmene sevindim canım ya.. Şimdi geriye bir tek transfer kaldı hadi bakalim
Çok heyecanlıBenim test nasipse 1 Mart pazartesi. Öğretmen olduğum için ders programımi ayarlayabilirsem Bahceci'de yaptıracağım. Yoksa yakın bir merkezde yaptırırım artık.
Çok teşekkür ederim, dualarınıza gerçekten ihtiyacım varÇok heyecanlıdualarım seninle
Hep aklımdasın hep dua ediyorum canımÇok teşekkür ederim, dualarınıza gerçekten ihtiyacım var
Ben kimseye yazmam,söylemem ama ben sizin oldu gibi hissediyorum :) Güzel haberler alın inşallah.Çok teşekkür ederim, dualarınıza gerçekten ihtiyacım var
Ayyy nasıl iyi geldi anlatamam, inşallah güzel bir netice alırım, çok teşekkür ederimBen kimseye yazmam,söylemem ama ben sizin oldu gibi hissediyorum :) Güzel haberler alın inşallah.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızBenim test nasipse 1 Mart pazartesi. Öğretmen olduğum için ders programımi ayarlayabilirsem Bahceci'de yaptıracağım. Yoksa yakın bir merkezde yaptırırım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?