- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi huzun kovan kusu
-
İnşallah 7tanesi de yetişir ve dondururlar,üzüldüm böyle olmasına neyse ki 1 tanesi gelmiş 5.güne.Sizin erkekten kaynaklı bir problem mi vardı?Tekrar merhaba kızlar,
Embriyolog aradı 3. Güne ulaşan 22 tane vardı bugün 5. Gün ve 1 tane kalmış 7 taneside geriden geliyormuş yarına kadar bekleyeceğim dedi o 7 taneyi.. canım çok sıkıldı.
Biz ilk gittigimizde bende pko var diye gittik sonra eşim sperm verince şok yasadik şiddetli sperm azlığı ve morfoloji demişti. Bende de hasimato başlangıcı çıkmıştı inşallah diğerleride gelirİnşallah 7tanesi de yetişir ve dondururlar,üzüldüm böyle olmasına neyse ki 1 tanesi gelmiş 5.güne.Sizin erkekten kaynaklı bir problem mi vardı?
İnşallah diğerleri de yetişir canim. Benim de 3 tanesi 5.gune ulaştı. 3 tanede aynı sizin gibi geriden gelen vardı. Onlardan 1 tanesi de gelişti. Onu da dondurdular. İyi düşün 7 taneden de mutlaka gelişen olacaktır.Tekrar merhaba kızlar,
Embriyolog aradı 3. Güne ulaşan 22 tane vardı bugün 5. Gün ve 1 tane kalmış 7 taneside geriden geliyormuş yarına kadar bekleyeceğim dedi o 7 taneyi.. canım çok sıkıldı.
İnşallah canım . Sana tek transfer yapıldı değil mi? O zaman 3 tane dondurdun senİnşallah diğerleri de yetişir canim. Benim de 3 tanesi 5.gune ulaştı. 3 tanede aynı sizin gibi geriden gelen vardı. Onlardan 1 tanesi de gelişti. Onu da dondurdular. İyi düşün 7 taneden de mutlaka gelişen olacaktır.
Benim 3 tane 5.gun, 1 tane de 6.gun embriyosu yani toplam 4 embriyom donduruldu. 1 tane transfer edildi. 3 tanesi dondurulmus vaziyette bekliyor.İnşallah canım . Sana tek transfer yapıldı değil mi? O zaman 3 tane dondurdun sen
Çok güzelBenim 3 tane 5.gun, 1 tane de 6.gun embriyosu yani toplam 4 embriyom donduruldu. 1 tane transfer edildi. 3 tanesi dondurulmus vaziyette bekliyor.
İnşallah canimÇok güzelinşallah yarına güzel haberler veririm bende
Gözün aydin canımKızlar benim biliyorsunuz dün 1 tane 5 güne ulaşan olmuştu 7 tanesi geriden geliyordu bugün 6. Gün aradı embriyolog 2 tanesi gününe ulaşmış çok şükür o ikisinide dondurdum dedi ama kalitelerini sormayı unuttum hani bu 4 a 2 b filan varya gerçi çok anlamıyorum ne için o kategorilendirme
Teşekkür ederim canımGözün aydin canım5 ve 6.gun embriyolarınin hepsi 1.kalite oluyor diye biliyorum. Sana zaten 5.gun embriyosunu transfer ederler.
Yok canım hatta daha kaliteli bile olabilirler ama yavaş gelistikleri için transferde öncelik 5.gun embriyolarınin oluyor.Teşekkür ederim canımçok mutlu oldum. Yani iki tanesinin geriden gelmesi diğer gününde gelene göre daha az kaliteli olduğu anlamına gelmez değil mi? Sonuçta 6. Günde ulastiya ancak kafamda deli sorular
İnşallah bir ay sonra yapar benimkinideYok canım hatta daha kaliteli bile olabilirler ama yavaş gelistikleri için transferde öncelik 5.gun embriyolarınin oluyor.
Bu çözülürken bozulma konusu beni de korkutmustu ama hiç kafana takma Bahceci'nin laboratuvarı bu konuda çok başarılı. Zaten transfer öncesi embriyolog gelip bilgi veriyor. Bize yüzde yüz canlı şekilde çözüldü demişlerdiİnşallah bir ay sonra yapar benimkinide6. Gün embriyosu artık kabuğundan çıkma aşamasına gelmiş durumda olan embriyoymus inşallah transferde filan çözülürken bişi olmaz
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdigin içinBu çözülürken bozulma konusu beni de korkutmustu ama hiç kafana takma Bahceci'nin laboratuvarı bu konuda çok başarılı. Zaten transfer öncesi embriyolog gelip bilgi veriyor. Bize yüzde yüz canlı şekilde çözüldü demişlerdi
Canım hiç dayanamayacak bir şey değil vajinal muayene gibi düşün. Anlık bir şey birkaç saniye sürüyor sonra bir şey yok. Zaten heyecandan spekulum aklına bile gelmezÇok teşekkür ederim canım bilgilendirdigin içinsıra geldi trasnferi beklemeye beni o transfer esnasındaki vajinaya takılan spekulum aletide çok korkutuyor ama dayanırım herhalde acısına
Haklısın vallahiCanım hiç dayanamayacak bir şey değil vajinal muayene gibi düşün. Anlık bir şey birkaç saniye sürüyor sonra bir şey yok. Zaten heyecandan spekulum aklına bile gelmez
Değerlerimiz istenen seviyeye düşmüşse hazırlık başlarHaklısın vallahiyarın reglin 2. Günü bakalım inşallah yarın söyler transfer tarihini
İnşallahDeğerlerimiz istenen seviyeye düşmüşse hazırlık başlar
Rica ederim, ne demek. İnsan bu surecte her şeye takılıyor, sorularına cevap arıyor kendimden biliyorum.İnşallahçok teşekkür ederim bu sürede çok yardımcı oldunuz bana sorularımı hiç yanıtsız bırakmadınız bende inşallah buraya size haber veririm gebeligimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?