- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
- Konu Sahibi huzun kovan kusu
-
Burda anne adaylari beklemedeeİnşallah güzel sonuçlar alırsınızBende Bahçeci de berfu hocaya gidiyorum 2 gün önce transfer oldum heyecanlıyım bende sizin gibi
Aminn inşallah ne güzel dua ettiniz öyleBurda anne adaylari beklemedeesu mubarek 3 aylarda guzel sonuclar alirsiniz inss Allah tum dileyenleri mutlu sona ulastirsin inss
Amin çok teşekkür ederim. Sizin de transferiniz hayirli olsun. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız.İnşallah güzel sonuçlar alırsınızBende Bahçeci de berfu hocaya gidiyorum 2 gün önce transfer oldum heyecanlıyım bende sizin gibi
Amin, hepimiz emeklerimizin karşılığını bebeklerimizle alalım.Burda anne adaylari beklemedeesu mubarek 3 aylarda guzel sonuclar alirsiniz inss Allah tum dileyenleri mutlu sona ulastirsin inss
Amin inşallah canımAmin çok teşekkür ederim. Sizin de transferiniz hayirli olsun. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız.
Hadi bakalım hayırlı haberler alalım sizden deİnşallah güzel sonuçlar alırsınızBende Bahçeci de berfu hocaya gidiyorum 2 gün önce transfer oldum heyecanlıyım bende sizin gibi
Amin inşallah çok sağolunHadi bakalım hayırlı haberler alalım sizden de
Evet geçiyor ama taze transfer ve ilaçlarda geçerli. Rapor dondurulmuş embriyo transferini karsilamiyormus.Arkadaşlar birsey sormak istiyorum size. Bahçecide rapor geçiyomu?
cok teşekkur ederim.. Ben odememi yapmistim canim, bir arkadasim icin sormustum.sagolasin..Evet geçiyor ama taze transfer ve ilaçlarda geçerli. Rapor dondurulmuş embriyo transferini karsilamiyormus.
Evet belli oldu. Değerim 23 çıktı
Canim üzüldum su an, hakkinda hayirlisi olsun. İns artis olur. Ama olmazsa uzulme olurmu,yedeklerin var sonucta. Tekrar denersin.. İns hayirli zamanda hayirli sekilde sonuc alirsinEvet belli oldu. Değerim 23 çıktıDoktorum kimyasal gibi görünüyor dedi. 2 gün sonra tekrar kan vereceğim.
İnşallah kat kat artar bu şekilde artanları çok okudum.Allah hayırlısını versin sizin sağlığınız için hangisi en iyi olacaksa o olsun.Evet belli oldu. Değerim 23 çıktıDoktorum kimyasal gibi görünüyor dedi. 2 gün sonra tekrar kan vereceğim.
Kübra canım şimdi okuyabilirim yazışmaları peki kaç gün sonra yaptırdın testi? Zamanından önce değil dimi? Asla asla üzülmemeye çalış nolursunEvet belli oldu. Değerim 23 çıktıDoktorum kimyasal gibi görünüyor dedi. 2 gün sonra tekrar kan vereceğim.
Nar ye canim, kalinlastiriyo. Yada nar suyu içMerhaba arkadaşlar bende bugün opu oldum 10 tane yumurta toplandı berfu hoca taze transfer yapacaktı fakat rahimi ince buldu malesefrahim kalinlasmasi için ne yapmam gerekiyor fikri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?