Merhaba hanımlar bizde Bahcecide Selen hanimda tedavi gördük aslinda 2 yil once dusunuyorduk
tüp bebek yapmayi ama bi turlu nasip olmadi
ocak ayinda basladigim multivitaminlerle
Subat ayinin adetinde yumurta toplama yapildi Marttada transfer oldum
Selen hanim cok guler yuzlu sordugunuz sorulara cevap veriyor tedavi sirasinda neyi goruyorsa onu soyluyor gercekci bi dr bizi cok korkutmustu tedaviyi iptal edebilirim diye opuya kadar diken ustunde durdum 8 yumurta toplandi 6si dollendi hepside cok iyi denildi
bazen aklima takilmiyo degil o kadar tedavi kotu gittide neden bu 6 yumos cok iyi embriyo haline geldi
Her merkezin artisi eksisi mutlaka var
hemsiremiz dosyama eksik embriyo not etmisti birazda dikkati elden birakmamak lazim bisey olmaz bilgisayarda kayitli dedi ama sonucta dr o dosyayi inceliyor
Emin olmak icin laboratuari arayip sormustum
Suan hamileyim bunu yazacagimi hic dusunmezdim hamileyim diye cok sukur rabbim nasip etti
pozitifi aldim diye degil suan olmasa yine ayni merkezi secerdim
Bahcecide kese ve kalp atisini gorunce daha devam edemedim orada zaten dogum da yaptirmiyoruz dediler 21 gunlugu 400 tl
zaten 2 kez gidiliyor 21 gunde
Selen hanima gelemeyecegimi soyledim sen benim hastamsin ne zaman istersen ara sor gel dedi sagolsun
Kanaman olursa muhakkak ara dedi
ilk baslarda tedavide bazen ulasamiyordum biraz zor oluyordu ama simdi aradigim da biseyin mi var yoksa diyip tedirginlikle aciyor
iyi bi drdan daha onemlisi merhametli iyi bi insan bence
evet arkadaslar iyisiyle kotusuyle bizim tedavi boyle oldu sormak istediginiz bisey olursa s