ANKARA BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİ HASTALARI

Merhaba arkadaşlar rahim filmini ankarada ağrısız yeni sistem çeken bildiğiniz yer ve ücret bilgisi verebilir misiniz bir arkadaşım tüp bebek yaptırmak istiyo da bana danisiyo bilirim diye.bende istanbulda cektirmistim 2buçuk sene oldu yani.
Etlik zubeyde hanim egitim arastirma hast. Devlet hastanesi olduguna bakmayin vajinismus gecmisim olmasina ragmen agrisiz cektirdim 2016 ocak ayinda.yalniz anestezi alternatifi yok.

Merhabalar..
Ben bugun ilk tup bebek denememin negatif sonucunu ogrendim..
Doktorumu degistirmek istiyorum.
Arastirma yaparken bu konuya rast geldim.
Insallah bende bahceciye baslayacagim. Ama 2 ay ilaclarin etkisinden kurtulmam gerektigini dusunuyorum. Bahcecide odeme nakit mi yapiliyo. Kredi karti ile taksitli odeme yapilabiliyo mu.
Ilk muayeneden ucret alinmiyo sanirim.
Sonrasinda ne ucretleri aliniyo.
Bilenler cevaplayabilirse cok memnun olurum.

Merhabalar..
Insallah bende bahceciye baslayacagim. Ama 2 ay ilaclarin etkisinden kurtulmam gerektigini dusunuyorum. Bahcecide odeme nakit mi yapiliyo. Kredi karti ile taksitli odeme yapilabiliyo mu.
Ilk denemeniz nerdeydi acaba

Merhabalar..
Merhabalar eğer taze trasnfer se 2 ay beklemek te fayda var ama dondurulmuş trasnfer se vakit kaybetmeminizi öneririm..doktorlari araştırmissindir zaten birisi selen sakat ecemis ben onda tefavi görmüştüm negatif aldım sonucumu..Kredi kartına taksit yapıyolar canım 2 olmasi lazim bide banka veriyo bazen.. ilk muayene paralı 250 liraydi selen hanim sua fiyat arttı mi bilmiyorum tek seferlik oluyor bir daha muayene ücreti alınmıyor tup bebeğin içinde dondurma çözdürme kan testleri hepsi dahil hiçbi ücret odemiyosun..sanırım bu kadar sormak istediğin başka bişey varda yardimci olabilirim

Merhabalar eğer taze trasnfer se 2 ay beklemek te fayda var ama dondurulmuş trasnfer se vakit kaybetmeminizi öneririm..doktorlari araştırmissindir zaten birisi selen sakat ecemis ben onda tefavi görmüştüm negatif aldım sonucumu..Kredi kartına taksit yapıyolar canım 2 olmasi lazim bide banka veriyo bazen.. ilk muayene paralı 250 liraydi selen hanim sua fiyat arttı mi bilmiyorum tek seferlik oluyor bir daha muayene ücreti alınmıyor tup bebeğin içinde dondurma çözdürme kan testleri hepsi dahil hiçbi ücret odemiyosun..sanırım bu kadar sormak istediğin başka bişey varda yardimci olabilirim
Cok tesekkur ederim cevabinjz icin. Donrurulmusum hic yok malesef. 5.gune kadar gelisemediler. Onun icin dondurtmadik. Berfu hanim ve selen hqnim var ikisinin arasinda kaldim ben. Iksiinden birine gidecegm 2 ay sonra insallah

Cok tesekkur ederim cevabinjz icin. Donrurulmusum hic yok malesef. 5.gune kadar gelisemediler. Onun icin dondurtmadik. Berfu hanim ve selen hqnim var ikisinin arasinda kaldim ben. Iksiinden birine gidecegm 2 ay sonra insallah
Hayırlısı olsun hakkınız da inşallah bu defa güzel sonuçlanir tedaviniz

mrb ben de gitmeyi düşünüyorum yaz için. gidenler deneyimlerini paylaşıyorlar çok iyi oluyor. genelde rahim dinlendirme uygulanıyor heralde. yani muhtemelen başladığımız ay tedavi bitmiyor değil mi. benim 3 olumsuz denemem var malesef enlik sonluk bir umut :KK43:

mrb ben de gitmeyi düşünüyorum yaz için. gidenler deneyimlerini paylaşıyorlar çok iyi oluyor. genelde rahim dinlendirme uygulanıyor heralde. yani muhtemelen başladığımız ay tedavi bitmiyor değil mi. benim 3 olumsuz denemem var malesef enlik sonluk bir umut :KK43:
Rahim dinlendirme yapılmıştı bana ama 3 kere başarısız deneme varsa doktor riske atmaz zaten herkese farklı uygulama yapiyolar

Merhaba arkadaşlar,
Yeni üyeyim, 32 yaşındayım. Amh değerim sınırın altında. Bugün Ankara bahçeci Selen hanım da tüp bebek için ön görüşme yaparak muayene oldum. İlk muayene ücretsiz. Selen hanım ı sevdik, kimyamız uyuştu, Allah nasip ederse tedaviye başlamaya karar verdik. Adetin ikinci günü gideceğim, ilk tüp bebek denememiz olacak. Selen hanım 1 ay rahim dinlendirme yaparak dondurulmuş embriyo transferi yaptıklarını belirtti. Yani bir sorun çıkmazsa temmuzda yumurta takibi ve toplama; eylülde transfer işlemi olacak. 1. Deneme ilaçlar hariç 6.500 tl. Eğer dondurulmuş embriyo ile sadece transfer olacaksa 3.100 tl olarak fiyat bilgisi aldık. Kredi kartına taksit yapılıyor. Selen hanım eşimden ve benden bazı testler istedi; onları dışarıda da yaptırabiliyormuşuz. Bu arada ben son 7 ayda yapılan hormon tahlilleri ve smear sonucumu götürmüştüm o yüzden çok fazla tahlil istemedi. Uzun yazdım ama aklında soru olanlara yardımcı olur diye düşündüm :) bir de vitamin takviyeleri yazdı eşime ve bana, yumurta ve sperm kalitesi için. 450 tl civarı tuttu. Allah isteyen herkese çocuk sahibi olmayı nasip etsin. Sevgilerimle

T tuwanda mrb bilgilendirmeniz için teşekkürler. Daha önce denemeniz olmuş muydu. Nasıl gidiyir şu an süreç. Memmun musunuz. Genetik tarama vs önerdi mi acaba dr ? Neye göre genetik tarama öneriliyor ki 1 ay rahim dinlendirme 3000 tl ek ödeme çıkarıyor değil mi

T tuwanda mrb bilgilendirmeniz için teşekkürler. Daha önce denemeniz olmuş muydu. Nasıl gidiyir şu an süreç. Memmun musunuz. Genetik tarama vs önerdi mi acaba dr ? Neye göre genetik tarama öneriliyor ki 1 ay rahim dinlendirme 3000 tl ek ödeme çıkarıyor değil mi
Merhaba,
İlk denememiz, tedaviye başladık bugün 6. Günüm; iğnelerimi vuruluyorum. Şu ana kadar memnunum ama henüz yolun çok başındayım tabi. 2. Muayeneme gittim, merkez epey kalabalıktı. Ek 3000 tl değil ancak 500 tl ödeme çıkıyor diye biliyorum. henüz yumurta toplama ve transfer aşamasına gelmediğimiz için genetik tarama vb süreçlere ilişkin bir konuşma olmadı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sevgilerimle

Arkadaşlar merhaba bebek tedavisi için Ankara’ya gitmeyi düşünüyorum bahçeci tüp bebek merkezi nasıl yada Prof dr Bülent Berker hakkında bileğisin olan varmı yada Ankara’da bana Önerebileceğiniz iyi bir doktor ve hastane varmı lütfen hemen cevap yazarsanız çok sevinirim çok acilde

Merhaba bende selen hanimda tedavi oluyorum yumurta toplama yapıldı haber bekliyoruz artık siz neler yaptınız ilkı tutmamış sanırım hayırlısı olsun ikinciyi yaptınız mı

Merhaba bende selen hanimda tedavi oluyorum yumurta toplama yapıldı haber bekliyoruz artık siz neler yaptınız ilkı tutmamış sanırım hayırlısı olsun ikinciyi yaptınız mı
Merhaba sanırım bana sordunuz. Evet ilki tutmadı. İkinci denemeyi dondurulmuş ile denedik. Öncesinde Histereskopi oldum. Çok şükür tuttu şu an 16. Haftamdayım. Dileğim isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip olması ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamız. İnşallah güzel haberler alırsınız

merhabalar tedavi görenler bahçecide hangi dr önerirsiniz ? bir de acaba istanbul merkez le ankara arasında fark var mıdır. ist daha mı iyidir diye kafamda deli sorular???

Selam kızlar Ankara ya tüp bebek yaptıran varmı? Şehir dışından gelen arkadaşlar zorlandığınız oldu mu? Ücretleri nasıldı? Doktorlar ve laboratuvar şartları iyi miydi?

uzun zamandır cevap veren olmamış ama bende burasını merak ediyorum. deneyimleri ve bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsa çok memnun oluruz.:)

X