Merhaba arkadaşlar,
Yeni üyeyim, 32 yaşındayım. Amh değerim sınırın altında. Bugün Ankara bahçeci Selen hanım da tüp bebek için ön görüşme yaparak muayene oldum. İlk muayene ücretsiz. Selen hanım ı sevdik, kimyamız uyuştu, Allah nasip ederse tedaviye başlamaya karar verdik. Adetin ikinci günü gideceğim, ilk tüp bebek denememiz olacak. Selen hanım 1 ay rahim dinlendirme yaparak dondurulmuş embriyo transferi yaptıklarını belirtti. Yani bir sorun çıkmazsa temmuzda yumurta takibi ve toplama; eylülde transfer işlemi olacak. 1. Deneme ilaçlar hariç 6.500 tl. Eğer dondurulmuş embriyo ile sadece transfer olacaksa 3.100 tl olarak fiyat bilgisi aldık. Kredi kartına taksit yapılıyor. Selen hanım eşimden ve benden bazı testler istedi; onları dışarıda da yaptırabiliyormuşuz. Bu arada ben son 7 ayda yapılan hormon tahlilleri ve smear sonucumu götürmüştüm o yüzden çok fazla tahlil istemedi. Uzun yazdım ama aklında soru olanlara yardımcı olur diye düşündüm :) bir de vitamin takviyeleri yazdı eşime ve bana, yumurta ve sperm kalitesi için. 450 tl civarı tuttu. Allah isteyen herkese çocuk sahibi olmayı nasip etsin. Sevgilerimle