Tsk ederim:) Ben de 35 yasindayim.cok ufak sayilmam:) fsh 10 du bu islere basladigimizda amh 1.72Cok tesekkur ederim umarim oyle olur bebeginiz hayirli olsun.ileri yasla tedavi oldugu icin ozellikle sectim baska merkezde de denemelerim var
Degerlerimiz cok yakin 38 olucam bende amh 1.28 di gecen sene fsh 11.78 kaliteli yumurta olmuyor 3 defa denedik bir kere transfere gidebildim 5.gune ulasmasini bekledik ama ulasamiyor malesef sizin 2.denemede mi olduTsk ederim:) Ben de 35 yasindayim.cok ufak sayilmam:) fsh 10 du bu islere basladigimizda amh 1.72
1 ozelde 4 u etlik zubeyde hn da 5 asilama oldum her biri ayri yikimdi.5 asilama 2 tup bebek hepsi 1 yil icinde oldu.imkanlar el verdikce mucadeleyi birakmamak lazim.
Evet benim ikinci denemede oldu.ilkinde 8 gun gonalf 200 unite vuruldum.8 yumurta toplandi 7 si islem gordu 4 embriyo oldu 1 tanesi 5.gune gitti ama kalitesi iyi degildi transfer oldum tut.adi malesef.ikinci tedavide 6 gun gonalf 225 2 gun gonalf 200 unite vuruldum 10yumurta toplandi 9 u islem gordu 7 embriyom oldu ama bu sefer 3.gun transfr edildi.iki tedavide transfer edilen embriyolarin 3.gunki durumlari degerlendirildi.ikinci tedavideki 10 numara 5 yildiz bir embriyo olmasa da ilkinden iyiydi.ilkinde de kimyasal gebelik oldu 16 ydi 10.gun degerim.velhasil 10 larca yumurta toplansa embriyolar olsa da 1 taneye bakiyor is:)hakan yarali 5.gun transferine takik.ama embriyologlari ikna etti benim transferimin 3.gun olmasi konusunda.adam benim lab imda 5.gune gitmeyen embriyo senin rahminde de gitmez diyecek kadar teknolojosine guveniyor.allah var o kadar embriyoyu da gereksiz yere somuru amacli dondurmadiDegerlerimiz cok yakin 38 olucam bende amh 1.28 di gecen sene fsh 11.78 kaliteli yumurta olmuyor 3 defa denedik bir kere transfere gidebildim 5.gune ulasmasini bekledik ama ulasamiyor malesef sizin 2.denemede mi oldu
Ben ilk denemeye basladigimda 33u doldurmustum.rezerv azalmaya baslamaya gorsun.yas 25 de olsa zorluyor o zaman.bence sizin amh da iyi.umutsuz degil.burda 0.1 amhlarin halayini cektik biz:)soyledigim gibi pes etmeden dogru yerlerde imkanlar dahilinde devam etmek lazimAma sunu da belirtmeliyim ki yas cok onemli 35 ile 38 cok cok fark ediyor
Hic merak etmeyin etlik zubeyde hn in infertilite klinigi gebe poliklinikleri kadar kalabaliktir:))) bu da berfu hn in yogunlukla basedebilmesine ve vaka cesitliligi konusunda deneyimine yansimistir.selen hanımı istanbuldakiler iyi diyor berfu hanımı da etlikten tanıyanlar iyi diyor inşallah ben tedaviye başlayana kadar doktor hanımlar yoğunjluktan yılmaz:) gerçekten hasta deneyimleri bizim için çookk ömemli ankara bahçeçide tedaviye başlayanlar yazarlarsda çok iyi olacak bizim çin
hayırlı olsun canım inşallah olumlu alırsın kaçıncı tedavin problemin neydi ve nasıl bir yol izlicek dktor biraz bilgi verebilir misinArkadaslar bende ocak ayında selen hanim la tedaviye başlıcam nasip olursa adet imi bekliyorum hayırlısı olur inşallah Allah yardım etsin herkese