ANKARA BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİ HASTALARI

Cok tesekkur ederim umarim oyle olur bebeginiz hayirli olsun.ileri yasla tedavi oldugu icin ozellikle sectim baska merkezde de denemelerim var
Tsk ederim:) Ben de 35 yasindayim.cok ufak sayilmam:) fsh 10 du bu islere basladigimizda amh 1.72
1 ozelde 4 u etlik zubeyde hn da 5 asilama oldum her biri ayri yikimdi.5 asilama 2 tup bebek hepsi 1 yil icinde oldu.imkanlar el verdikce mucadeleyi birakmamak lazim.

selen hanımı istanbuldakiler iyi diyor berfu hanımı da etlikten tanıyanlar iyi diyor inşallah ben tedaviye başlayana kadar doktor hanımlar yoğunjluktan yılmaz:) gerçekten hasta deneyimleri bizim için çookk ömemli ankara bahçeçide tedaviye başlayanlar yazarlarsda çok iyi olacak bizim çin

Tsk ederim:) Ben de 35 yasindayim.cok ufak sayilmam:) fsh 10 du bu islere basladigimizda amh 1.72
1 ozelde 4 u etlik zubeyde hn da 5 asilama oldum her biri ayri yikimdi.5 asilama 2 tup bebek hepsi 1 yil icinde oldu.imkanlar el verdikce mucadeleyi birakmamak lazim.
Degerlerimiz cok yakin 38 olucam bende amh 1.28 di gecen sene fsh 11.78 kaliteli yumurta olmuyor 3 defa denedik bir kere transfere gidebildim 5.gune ulasmasini bekledik ama ulasamiyor malesef sizin 2.denemede mi oldu

Degerlerimiz cok yakin 38 olucam bende amh 1.28 di gecen sene fsh 11.78 kaliteli yumurta olmuyor 3 defa denedik bir kere transfere gidebildim 5.gune ulasmasini bekledik ama ulasamiyor malesef sizin 2.denemede mi oldu
Evet benim ikinci denemede oldu.ilkinde 8 gun gonalf 200 unite vuruldum.8 yumurta toplandi 7 si islem gordu 4 embriyo oldu 1 tanesi 5.gune gitti ama kalitesi iyi degildi transfer oldum tut.adi malesef.ikinci tedavide 6 gun gonalf 225 2 gun gonalf 200 unite vuruldum 10yumurta toplandi 9 u islem gordu 7 embriyom oldu ama bu sefer 3.gun transfr edildi.iki tedavide transfer edilen embriyolarin 3.gunki durumlari degerlendirildi.ikinci tedavideki 10 numara 5 yildiz bir embriyo olmasa da ilkinden iyiydi.ilkinde de kimyasal gebelik oldu 16 ydi 10.gun degerim.velhasil 10 larca yumurta toplansa embriyolar olsa da 1 taneye bakiyor is:)hakan yarali 5.gun transferine takik.ama embriyologlari ikna etti benim transferimin 3.gun olmasi konusunda.adam benim lab imda 5.gune gitmeyen embriyo senin rahminde de gitmez diyecek kadar teknolojosine guveniyor.allah var o kadar embriyoyu da gereksiz yere somuru amacli dondurmadi

Ama sunu da belirtmeliyim ki yas cok onemli 35 ile 38 cok cok fark ediyor
Ben ilk denemeye basladigimda 33u doldurmustum.rezerv azalmaya baslamaya gorsun.yas 25 de olsa zorluyor o zaman.bence sizin amh da iyi.umutsuz degil.burda 0.1 amhlarin halayini cektik biz:)soyledigim gibi pes etmeden dogru yerlerde imkanlar dahilinde devam etmek lazim

Benim kide takik 5.gune gitmiyo iste ayni cumleleri duydum bende 5 gitmiyorsa gebelik olmaz diye ilk denenmede 3.gun embriyosu kimyasal gebelik odu benimde

selen hanımı istanbuldakiler iyi diyor berfu hanımı da etlikten tanıyanlar iyi diyor inşallah ben tedaviye başlayana kadar doktor hanımlar yoğunjluktan yılmaz:) gerçekten hasta deneyimleri bizim için çookk ömemli ankara bahçeçide tedaviye başlayanlar yazarlarsda çok iyi olacak bizim çin
Hic merak etmeyin etlik zubeyde hn in infertilite klinigi gebe poliklinikleri kadar kalabaliktir:))) bu da berfu hn in yogunlukla basedebilmesine ve vaka cesitliligi konusunda deneyimine yansimistir.

Arkadaslar bende ocak ayında selen hanim la tedaviye başlıcam nasip olursa adet imi bekliyorum hayırlısı olur inşallah Allah yardım etsin herkese

Arkadaslar bende ocak ayında selen hanim la tedaviye başlıcam nasip olursa adet imi bekliyorum hayırlısı olur inşallah Allah yardım etsin herkese
hayırlı olsun canım inşallah olumlu alırsın kaçıncı tedavin problemin neydi ve nasıl bir yol izlicek dktor biraz bilgi verebilir misin

İnşallah canım bütün herkesi ki iyi sonuçlanir. benim ilk denemem olacak bende translokasyon var genetik bi sorun adetin 2. Günü gel muayene edeyim ona göre başlayabiliriz dedi doktor ngs uggulayacaklar kromozonlara. sizin problem neydi tedavide misiniz siz de

Merhaba
Bizde Hrs hastanesinde 3 basarisiz tup bebek denemesinden sonra Bahceci Selen hanimla calismaya karar verdik.. Uzun zamandir takip ediyordum.. Ankaraya sube acilip Selen hanimda gelince kesin kararimizi verdik.. Gorusmemizde gayet guzel gecti.. OPU icin adet donemini bekliyoruz simdi.. Umarim hersey hayirlisiyla iyi gider.. Rabbim isteyen herkeze hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..

BaLPamukcuk BaLPamukcuk bu ay mi tedaviye başlıyosun uz sizde? bende selen hanim la başlıcam ocak ayin da sizin ne sorununuz var acaba. amin inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar versin Rabbim

Evet tahminen 1 hafta icinde adet olucam ve ilaclara basliycaz.. Benim herhangi bir saglik sorunum yok.. Esim azospermi.. Onceden HRS de Tese ameliyati ile toplanip dondurulan spermler Bahceci ye getirilecek.. Tup bebek takibini artik Selen hanim yapacak.. B Bitter cikolataa sizin ilk denemeniz olacakmis sanirim.. Hakkinizda hayirlisi olsun.. Stres yapmayin hersey gonlunuzce olur insallah.. benim 4.denemem olacak :/

Anladım canım inşallah olur Allah yardım etsin haberdar et burdan bizleri de. aynen benim ilk denemem olacak ocak ayin da gidecem inşallah stres yapmamaya çalışıyorum ama korkuyorum sanırım ya :)

Saol canim Rabbim seninde yardimcin olsun.. Hic korkma.. senin ilk oldugu yumurta toplama oncesi iigneler ilaclar gerebilir biraz seni ama rahat ol, bebisleri dusun :) ben alistim artik hayatimin bi parcasi oldular :) Haberdar ederim sende muayeneden sonra bilgilendir :KK66: B Bitter cikolataa

İşte o iğneler den korkuyorum ne biliyim ya sonucu iyi olsun herseye razi oldum artık napayım :KK43: seninde Rabbim yardimcin olsun inşallah burdan güzel haberler verirsin .. tamam canım ederim mutlaka ama benim ocak in ilk haftası olacak ilk muayene inşallah sen bende önce başlıcan güzel haberler ilk senden alicaz inşallah :)

Ignelerin ucu seker hastalarinin kullandiklari igne gibi kucuk ve ince can yakmiyor.. ben ilk baslarda esime yaptiriyordum sonra alistim kendim yapabiliyorum.. sende rahat ol kolay o isler.. Insallah guzel haberler olur canim bende gelismelerden haber ederim :KK66: B Bitter cikolataa

Beni motive ettin çok teşekkür ederim Allah işini gücünü rast getirsin o güzel haberlerini beklemedeyim :) hayırlısı olsun hakkimizda

kızlar ben başladım selen hanımda tedaviye aranızda başka başlayanlar var mı?

X