- 7 Aralık 2023
- 72
- 25
- 33
- Konu Sahibi zorbey bebek
Bahceci tup bebek ankara şubesine çok fazla reklam youtube karşımıza sürekli çıktığı ve en pahalı klinik diye gittik bi çok yerle görüştük eşimin doktoru oradaki bir doktor var gayet iyi dediği için tercih ettik görüşmeye gittik Aytaç tohma ile görüştükten sonra hemen ücret için bir hanfendi madde madde ödemeleri size söylüyor bir kağıt veriyor elinize unutmamanız için çünkü en önemli önceliğimiz para neyse karar verdik işte muayene ücretini ödedik ilk muayene girdik benim üreme ile ilgili bir sıkıntım yoktu eş kaynaklı işlem için anlaştık tedavi başladı işte iğneler ilaçlar yumurta toplama işlemi oncesi igne yazılıyor hemen yakin eczaneden alınsın deniliyor eczaneye gidiyorsunuz 15 bin ilaç ücreti cikiyor kendi eczanenizi arıyorsunuz ücret aslında 9 bin tutuyor buda ticaretin farklı bir boyutu neyse yumurta toplama oncesi yine bi bukadar ilaç aldık ve benim ağrılarım başladı kontrol icin gittigimizde okadar gittim kontrole hic bir sıkıntı yok iken o gun polip var dedi Aytac bey ben surekli ayda bir kadin dogum doktoruma kontrole giden birisiyim ve boyle bir sorunum yoktu annemle birbirimize baktik teşhis icin 30.000 tl eger toplama islemindebalirsam 45.000 tl odeme yapmanız gerekiyor denildi bizde hemen kendi doktorum ozel liv hospital olan hocaya gittik anlattik durumu sizde polip falan yok denildi ultrason ile baktığında 29 yumurta olusmus dedi ayrica ordan ciktik hocaya bisy soylemedk artik ama ogun bana bu islemi yaptirmak icin yapilan baskıyı gormeniz lazımdı neyse yumurta toplamadan 1gün oncesi bahceci tup bebekten aradılar para ödemenizi hatırlatmak için arıyoruz dedi bende problem olmadığını ödeyeceğinizi söyledim ayrıca çok fazla agrim olduğunu doktorunuza söylemeniz gerektiğini söylediğimde opu işlemi oncesi bunun normal olduğunu söylediler neyse toplama gunu geldi ama artık yürüyemez hatta konuşamaz hale geldim geldim merkeze babam ücreti ödeyecek trafiğe takılmış 1 saate geliyor dedik ve bizi para için bekletiyorlarmis meğerse dedim eşime neyi bekliyoruz aşırı agrim var benim die onlarda para ödemesini bekliyoruz diyince sinirlendim benim kartımdan çekilsin dedim babama ödemek istediği için bekledik ama tabi ben ağrı çekmişim kivraniyormusum önemlimi bahceci tup bebek olarak ilk önceliğimiz para neyse ödedim yukarı çıkarttılar zor yürüyorm işte işleme alındı bitti Aytaç hoca geldi eeee size kötü bir haberim var yumurtalar erken çatlamış sadece 4 adet toplaya bildim böyle söyleyince sinirden çıldırdım nasıl olur bu falan die soruyorum yok vücudun verdiği tepki herkeste değişir diye falan filan iyce sinirleniyorum eşim sakinleştirmeye çalışıyor neyse eve gittik 1 gün sonra embriolog aradı 4 yumurtanız var dedi bi gün sonra 2 yumurtaniz var dedi 5 gün tek yumurta kaldi ama 6 günü beklememiz gerekiyor dedi sonra cc kalite bir embriyo olduğu söylendi hocayı aradım hemen hocam işlemi tekrar edelim ben orta kalite embrio tranferi istemiyorum dedim sonra bana etsekte sperm kaynaklı sorun olduğu için yine orta kalite embrio elde ederiz bu sansimizi deniyelm dedi ben bir süre kendime gelmek için süre istedim 1 ay geçti kimse aramadı ben aradım insan bir arar sorar ne yaptınız nasıl oldunuz diye sonra tranfer gününe karar verildi yine ilaçlar iğneler başladı tranfer gunu geldi olduk transfer yine on gün hiç ise gitmedim evde dinlendim tutsun diye bol bol dua ederek geçirdim bu arada iğneler karin kısmında ağrı morarma yaptı ağlayarak yaptım o iğneleri bugün test günümüzdu 6 transfer oldum 16test yaptırmaya yine merkeze gittik sonra hemşire Sultan hanım aradı sonuç çıktı 1 kata gelebilirsiniz die orda olmadığımızı telefonda söyleyebileceğini söyledim hocam arasın dedi 20dk bekledik arayan olmadı eşim aradı negatif gibi demiş ben ararım demiş bunu duyunca sinir krizi geçirdim zaten telefonum kırıldı o yüzden bu yazıyı annemin telefonundan yazıyorm sizde paranız boşa gitmesin zaten süreç çok duygusal bide paraya dayalı bir kuruma denk gelince insan ister istemez üzülüyor bunları sizlerle paylaşmak istedim