ANKARA AKROPOL HASTANESİNE GİDEN VAR MI Bülent ALP AYDIN Nasıll ?

arksan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
106
0
66
Giresun
Arkdaşlar ben 15 haftalık hamileyim ankara dışında yaşıyorum ama doğumumu ankarada yapacağım devlet memurum iki ay öncesinden geleceğim malum doğum izni 6 ay aoldu belki duruma göre 1 ay yıllık iznimi alcağım yani 7 aylıkkken ankara geleceğim doğum için suan ise ayda bir ankardaya geliyorum akrpol hastanesinde bülent bey varmış çok iyiyimiş randevu almak istedim eylüle verdiler acaba bir aile dostumuz bülent beyi tanıdığı söyledi ona söylesem bana randevu verebilir mi bğülent bey hani bazı doktorlar almıyor ya hiç bir sekilde ..... Araya birileri sokmak gibi olcak birilerinin hakkın yemiş olurmuyum? Doğumun temmuzda olacak nisan 15 ten itibaren ise tamam ankarada olacağım sizce randevu almak bu kadar mu zor ben doğuda yaşıyorum burda doktor sıkıntısı yaşıyorum çünkü....

bülent beyin çok iyi bi doktor olduğunu duydum yalnızca muayene zamanı ayarlaması zor oluyormuş çok yoğun olduğundan hmm bi de takip ettiği hastaların kilo almaması konusunda fazla hassas davranıyormuş. ama eli ve hastalarla iletişimi çok iiimiş ..

bülent bey'e randevuya gittim ilgili bir doktor ama daha tam ikna olmadım araştırmadayım yeni doğan ünitesi var mı bilmiyorum bülent bey sen normal doğum istersen bende normali önriyorum zaten dedi ama son anda sezeryan diye kandırmaya çalışır mıacaba biilmiyorum. 25 haftalık hamileyim

Bülent bey Ankara'da ısım yapmış bir doktor makaleler vs nasıl kağan Kocatepe ist popüler Bülent bey de aynı sekilde
Ama akrapol dedoğum yapan hiç duymadım tanıdıklarım arasında vs olmadı
eğer Bülent beye ulaşmada zorluk çekiyorsanız kk de cok fazla doktor tavsiyesi var onları da inceleyin derim

arkadaşlar çok teşekkür ederim ayda kaç kere çağırıyor büğlrnt bey acaba ben sehir dışından geleceğim zaten doğumdan 2,5 ay önce ankarda olacağım ama önemli olan şubat ve mart zaten nisandan sonra ankaradayım haziran sonu temmuz başından doğum olacak doğumdan sonra çok az izmim kalacak ama yaşadığım yerde doğum yapamam çok korkuyorum zaten doğumdan ben zaten normal doğum ıstemiyorum sezeryan çünkü normlini yapamam zaten istemiyorum bülent beyle bu konuy knuşcam acaba erken mi?

akropolde yoğun bakım ünitesi yok. bi tanıdığım orada doğum yaptı çok memlun kalmıştı. Ben yoğun bakım ünitesi olmadığından tercih etmedim.

Doğum izni henüz 6 ay olmadı; yasa olarak çıkmadı daha...
Hem çalışılan tasarıya göre de doğumdan önceki 8 haftalık izin süresi aynı kalacak doğum sonrası izin 16 haftaya çıkarılacak.
Planlarınızı bu duruma göre yapın diye hatırlatayım istedim...

merhaba arkadaşlar bende yeni hamileyim.troid hastasıyım aynı zamanda kilom fazla Bülent Alp Aydın a gitmeyi çok istedim ama aradığımda eylüle randevu veriyorlar.yapılacak bişey yok dediler benim gibi olan veya doktor önerisi olan varmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…