• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akropol hastanesinde doğum

Merhaba arkadaşlar,
Ben foruma yeni üye oldum. 20 Haftalık hamileyim.
Akropolde Ebru Hanım'a kontrollere gidiyorum. Gerçekten çok tatlı, güleryüzlü, çok ilgili ve bilgili bir doktor.
Ama tecrübesi olan, doğum yapmış annelerin yorumları çok az. İnsan biraz daha bilgi sahibi olmak istiyor. Ben epidural normal doğum yapmak istiyorum. Ebru Hanım'da özellikle normal doğum yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
Daha önce bu başlığa yorum yapan arkadaşların yorumundan sonra 1 yıl geçmiş neredeyse. Doğumlarınız nasıldı, doktorunuz nasıldı? Bebişler sağlıklıdır inşallah :)

Merhaba arkadaşlar,
Akropolde Ebru Hanım'a kontrollere gidiyorum. Gerçekten çok tatlı, güleryüzlü, çok ilgili ve bilgili bir doktor.
Ama tecrübesi olan, doğum yapmış annelerin yorumları çok az. İnsan biraz daha bilgi sahibi olmak istiyor. Ben epidural normal doğum yapmak istiyorum. Ebru Hanım'da özellikle normal doğum yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
Daha önce bu başlığa yorum yapan arkadaşların yorumundan sonra 1 yıl geçmiş neredeyse. Doğumlarınız nasıldı, doktorunuz nasıldı? Bebişler sağlıklıdır inşallah :)

Canım ben 2 hafta önce Akropol de epidural normal doğum yaptım. 9 ay boyunca kontrole Ebru Hanım a gittim. Gerçekten de dediğin gibi güler yüzlü, oldukça ilgili bir doktor. Ben çok memnundum kendisinden, ancak doğum haftamda yurt dışında olduğu için maalesef doğumuma giremedi. Doğumu Bülent hoca ile yaptım. O yüzden doğumda nasıl olduğunu bilemem ama ben 9 ay boyunca gösterdiği ilgi ve alakayı doğumda da göstereceğine eminim. Ayrıca doktor arada gelip bakıyor ama esas doğum olacağı zaman yanında oluyor. Onun dışında tüm zamanı ebe ve hemşirelerle geçiriyorsun. Ve şunu kesinlikle söyleyebilirim; mükemmel bir ebe ile doğuma girdim, o kadar güler yüzlü, sevecen, insana huzur veriyor resmen.. Keza gece kalan hemşirem de öyleydi, hoş sohbet, anlayışlı, nazik.. Tüm çalışanları çok iyi hastanenin, en azından ben kötü birine hiç rastlamadım. Bence gönlünü ferah tut derim, inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. :emir_bebek:

Merhaba arkadaşlar,

Dilaycım ben 12 gün önce akropol hastanesinde normal doğum yaptım doktorum Ebru Hanım'dı. Üstelik bebişim 3970 gramdı neredeyse 4 kiloydu yani:nazar: ve de ilk doğumumdu benim. Başka doktor olsa bebek büyük falan deyip sezeryana alırdı kesin, arkadaşlarımdan biliyorum. Doğumum çok güzel geçti hatırladıkça mutlu oluyorum resmen, doktorum ebru hanım rahat, işini bilen, hastaya güven veren süper bir doktor. Doğumum ya geceye gelirse diye korkuyordum, tabi ki geceye geldi. Ama çok güzel geçti herşey tabi ebe de çok önemli bir faktör benim doğumda filiz ebe var dı gerçekten o da çok iyi ve işini bilen bir ebe. Ekibi de ebru hanım gibi mükemmel diyebilirim. Ebru hanımla muhabbet ede ede doğurdum resmen, çok rahatlatıyor hastasını. Bi ara pes etmeme rağmen ebru hanım cesaretlendirdi beni. Akropol hastanesi iyi bir hastane diğer özellere göre fiyatlar çok daha uygun. Normal doğum isteyen tüm arkadaşlara doktor ebru hanımı şiddetle öneririm, akropol hastanesindeki doğru adres doktor ebru hanım. Ben de arkadaş tavsiyesi ile gittim iyi ki de girmişim. Herkese sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum, doktorum ebru hanım ve ekibine çok teşekkürler...:emir_bebek:

Arkadaşlar merhaba,
Ben Akropol hastanesinden Ebru Hanımla kontrollerime devam ediyordum fakat kendisi hastaneden ayrılmış Turgut Özal Hastanesine geçmiş. Yeni doktor Latife Atasoy Karakaş. Kendisi de iyi bir doktor gibi duruyor ama emin olamıyorum. Benimle aynı durumda olanlar var mı? Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Turgut Özal Hastanesinde doğum ve muayene ücretlerini bilen ya da soran var mı, telefonla bilgi vermiyorlarmış. Çok kararsız kaldık :S

Arkadaşlar merhaba,
Ben Akropol hastanesinden Ebru Hanımla kontrollerime devam ediyordum fakat kendisi hastaneden ayrılmış Turgut Özal Hastanesine geçmiş. Yeni doktor Latife Atasoy Karakaş. Kendisi de iyi bir doktor gibi duruyor ama emin olamıyorum. Benimle aynı durumda olanlar var mı? Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Turgut Özal Hastanesinde doğum ve muayene ücretlerini bilen ya da soran var mı, telefonla bilgi vermiyorlarmış. Çok kararsız kaldık :S
Dilaycım Dr.Ebru Hanım'da doğum yapmış biri olarak kesinlikle doktor hanımın peşinden git derim. Benimde ona takip olan arkadaşlarımın şu an gündemindeki konu bu sanırım, onlara da sordum ama fiyatlar konusunda kesin bir bilgi alan yok herhalde. Bende bundan sonraki muayenelerimde doktor Ebru Hanım'a gideceğim, bildiğim kadarıyla geçen bir arkadaşın arkadaşı turgut Özal'da dr Ebru hanımla doğurdu ücretleri öğrenince yazarım.bir de doktor hanım orda ders falan verecekmiş herhalde, eskisinden daha yoğun olur mu ki acaba?
Bu arada sen kaç haftalık hamilesin canım? Umarım daha zaman vardır doğumuna

Bende
hastaneden ayrılmış Turgut Özal Hastanesine geçmiş. Yeni doktor Latife Atasoy Karakaş. Kendisi de iyi bir doktor gibi duruyor ama emin olamıyorum. Benimle aynı durumda olanlar var mı? Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Turgut Özal Hastanesinde doğum ve muayene ücretlerini bilen ya da soran var mı, telefonla bilgi vermiyorlarmış
aynı durumdayım turgut Özal'a geçtim normal 1250 sezeryan 2000 dediler

Bende

aynı durumdayım turgut Özal'a geçtim normal 1250 sezeryan 2000 dediler

Canım Ebru hanım hoşderedemi demettemi bide muayene ücreti ne alıyolar ebru hanımdan istediğimiz gibi alabiliyormuyuz randevu ? Test tahlil olayları nasıl fiyatlar epidral için fiyat ne peki teşekkürler şimdiden ?

randevu ? Test tahlil olayları nasıl fiyatlar epidral için fiyat ne peki teşekkürler şimdide
Ben oraya geçeli sadece idrarda protein kaçağı baktılar ücretsiz di nst 10 lira muayene 80 epidural de 2000 herhalde ben son hAftadayım kısmetse doğum olacak

Bir
Ben oraya geçeli sadece idrarda protein kaçağı baktılar ücretsiz di nst 10 lira muayene 80 epidural de 2000 herhalde ben son hAftadayım kısmetse doğum olacak
bir de Ebru hanım beşevler de ben telefonla almadım oraya gittikçe aldım randevuyu ama arkadaşım 1 haftada aldı o da yeni başlıycak

merhaba bayanlar ben daha önce ebru hocanın hastasıydm beni latife hocaya bıraktı ve gayet memnun kaldım ben şiddetle sezeryan isterken latife hanım normal doğuracaksın başaracaksın diyerek beni güler yüzü ve sıcak konuşmalarıyla ikna etti çok memnunum çok teşekkür ederim iyiki onunla devam etmişim iyiki normal doğurmuşum bülent bey falan diyorlar egosu yüksek kendini beğenmiş sezeryan yapan doktorlardan biri bence latife hanımı denemelisiniz daha yeni olmasına rağmen doğumlarının çoğu normal hepinize tavsiye ederim latife hocanın gülüşü yeter emin olun kendinizi rahat hissedeceksiniz çekinmeden her soruyu cevaplar dinlemekten usanmaz iyiki onunla doğum yapmışım...

Ben de Ebru hanımdan gelecek hafta cumaya randevu aldım. Turgut özalda Ebru Hanım ın muayene ücreti 60 tl imiş. Tahliller fln ne kadar olur bilemiyorum. Hamilelik öncesi kontrol için gideceğim. Daha önce hiç muayene olmadım, smear testi yaptırmadım endişeliyim açıkçası :( İnşallah memnun kalırım...

Latife hocanın muayeneleri 50 tl akropol daha gösterişli turgut özal karışık bence hiç endişelenme o işler kolay ☺

Dün gittim Turgut Özal a Ebru Hanım'a... Telefonda 60 tl demişlerdi ama 80 tl aldılar muayene için. Tahliller de toplam 134 tl tuttu. Ebru Hanım dan memnun kaldım. İlgili ve güler yüzlü bir doktordu..

Dün gittim Turgut Özal a Ebru Hanım'a... Telefonda 60 tl demişlerdi ama 80 tl aldılar muayene için. Tahliller de toplam 134 tl tuttu. Ebru Hanım dan memnun kaldım. İlgili ve güler yüzlü bir doktordu..
Merhaba, öncelikle sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. Acaba hangi test tahlili 134 tuttu. Yani 2 li mi 4 lümü ayrıntı mı?

Herkes Ebru hanimdan bahsetmiş ama kendisi de şuanda acropolde degil. Acaba Nurten hanimla doğum yapan arkadaşlar varmi? Yardimci olursaniz çok sevinirim.

Back