Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bahsettigim başlığı bulabildiniz mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bulamadım canım, link mi vermiştin görünmüyor.
Merhaba arkadaşlar,
Ben foruma yeni üye oldum. 20 Haftalık hamileyim.
Akropolde Ebru Hanım'a kontrollere gidiyorum. Gerçekten çok tatlı, güleryüzlü, çok ilgili ve bilgili bir doktor.
Ama tecrübesi olan, doğum yapmış annelerin yorumları çok az. İnsan biraz daha bilgi sahibi olmak istiyor. Ben epidural normal doğum yapmak istiyorum. Ebru Hanım'da özellikle normal doğum yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
Daha önce bu başlığa yorum yapan arkadaşların yorumundan sonra 1 yıl geçmiş neredeyse. Doğumlarınız nasıldı, doktorunuz nasıldı? Bebişler sağlıklıdır inşallah :)
Merhaba arkadaşlar,
Ben foruma yeni üye oldum. 20 Haftalık hamileyim.
Akropolde Ebru Hanım'a kontrollere gidiyorum. Gerçekten çok tatlı, güleryüzlü, çok ilgili ve bilgili bir doktor.
Ama tecrübesi olan, doğum yapmış annelerin yorumları çok az. İnsan biraz daha bilgi sahibi olmak istiyor. Ben epidural normal doğum yapmak istiyorum. Ebru Hanım'da özellikle normal doğum yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
Daha önce bu başlığa yorum yapan arkadaşların yorumundan sonra 1 yıl geçmiş neredeyse. Doğumlarınız nasıldı, doktorunuz nasıldı? Bebişler sağlıklıdır inşallah :)
Dilaycım Dr.Ebru Hanım'da doğum yapmış biri olarak kesinlikle doktor hanımın peşinden git derim. Benimde ona takip olan arkadaşlarımın şu an gündemindeki konu bu sanırım, onlara da sordum ama fiyatlar konusunda kesin bir bilgi alan yok herhalde. Bende bundan sonraki muayenelerimde doktor Ebru Hanım'a gideceğim, bildiğim kadarıyla geçen bir arkadaşın arkadaşı turgut Özal'da dr Ebru hanımla doğurdu ücretleri öğrenince yazarım.bir de doktor hanım orda ders falan verecekmiş herhalde, eskisinden daha yoğun olur mu ki acaba?Arkadaşlar merhaba,
Ben Akropol hastanesinden Ebru Hanımla kontrollerime devam ediyordum fakat kendisi hastaneden ayrılmış Turgut Özal Hastanesine geçmiş. Yeni doktor Latife Atasoy Karakaş. Kendisi de iyi bir doktor gibi duruyor ama emin olamıyorum. Benimle aynı durumda olanlar var mı? Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Turgut Özal Hastanesinde doğum ve muayene ücretlerini bilen ya da soran var mı, telefonla bilgi vermiyorlarmış. Çok kararsız kaldık :S
aynı durumdayım turgut Özal'a geçtim normal 1250 sezeryan 2000 dedilerhastaneden ayrılmış Turgut Özal Hastanesine geçmiş. Yeni doktor Latife Atasoy Karakaş. Kendisi de iyi bir doktor gibi duruyor ama emin olamıyorum. Benimle aynı durumda olanlar var mı? Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Turgut Özal Hastanesinde doğum ve muayene ücretlerini bilen ya da soran var mı, telefonla bilgi vermiyorlarmış
Bende
aynı durumdayım turgut Özal'a geçtim normal 1250 sezeryan 2000 dediler
Ben oraya geçeli sadece idrarda protein kaçağı baktılar ücretsiz di nst 10 lira muayene 80 epidural de 2000 herhalde ben son hAftadayım kısmetse doğum olacakrandevu ? Test tahlil olayları nasıl fiyatlar epidral için fiyat ne peki teşekkürler şimdide
bir de Ebru hanım beşevler de ben telefonla almadım oraya gittikçe aldım randevuyu ama arkadaşım 1 haftada aldı o da yeni başlıycakBen oraya geçeli sadece idrarda protein kaçağı baktılar ücretsiz di nst 10 lira muayene 80 epidural de 2000 herhalde ben son hAftadayım kısmetse doğum olacak
Merhaba, öncelikle sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. Acaba hangi test tahlili 134 tuttu. Yani 2 li mi 4 lümü ayrıntı mı?Dün gittim Turgut Özal a Ebru Hanım'a... Telefonda 60 tl demişlerdi ama 80 tl aldılar muayene için. Tahliller de toplam 134 tl tuttu. Ebru Hanım dan memnun kaldım. İlgili ve güler yüzlü bir doktordu..