• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akropol hastanesinde doğum

Merhaba, öncelikle sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. Acaba hangi test tahlili 134 tuttu. Yani 2 li mi 4 lümü ayrıntı mı?
Merhabalar,
ben hamilelik öncesi kontrol icn gtmstm, kan tahlilleri, smear fln var.

s.a arkadaslar ben de 6 haftalık hamileyım henuz kontrole gitmedim bu benim ikinci hamileliğim bende arkadaslarımın tavsiyesiyle akrapol dusunuyorum... 19 mayıs hastanesinde baran hanım var onuda ovuyorlar ama doğum yapan biriyle henuz tanışmadım nette olkuduğum kadar oranın muayene 35 normal doğum 900 sezeryan 1200 etrafınızda orada dogum yapan varsa bilgilendirirmisiniz

Merhabalar,
ben hamilelik öncesi kontrol icn gtmstm, kan tahlilleri, smear fln var.
s.a arkadaslar ben de 6 haftalık hamileyım henuz kontrole gitmedim bu benim ikinci hamileliğim bende arkadaslarımın tavsiyesiyle akrapol dusunuyorum... 19 mayıs hastanesinde baran hanım var onuda ovuyorlar ama doğum yapan biriyle henuz tanışmadım nette olkuduğum kadar oranın muayene 35 normal doğum 900 sezeryan 1200 etrafınızda orada dogum yapan varsa bilgilendirirmisiniz

Herkes Ebru hanimdan bahsetmiş ama kendisi de şuanda acropolde degil. Acaba Nurten hanimla doğum yapan arkadaşlar varmi? Yardimci olursaniz çok sevinirim.
mrhb benim bi arkadasim nurten de doğumunu yaptı çok memnun hatta bende orayı dusunuyorum ama dogum ucretleri artmıs sanırım sen neye karar verdin

2014 fiyatı 2.500 olduğunu söylemişlerdi burda. Ben cuma günü randevuma gidince detaylı sormayı düşünüyorum. Size burdan bilgi veririm ;)
tesekkur ederim bende bugun aradim 2500 dediler guzel hastane :-)nurten hanimi dusunuyorum ocak ikinci haftaya gun weriyorlar

201
2015 e giriyoruz artmaz insallah:-)

Ben bu yil gitmeye basladim seneye doguracam.gitmeye basladiginiz yilin dogum ucreti gecerli oluyor.seneye ne olur bilmem ama biraz pahali acikcasi.benim hamileligim riskli bastan buyanada herseyi bulentle yaptik degistiremem sadece pahali diye.zaten dok.sorunumda yok.cok sukur planli hamilelikti kenara hastane masrafimi biriktirmistim.dok.gayet iyi hastanede calisanlar cok nazik ilgili.2gun yattim keton cikti idrarda 8lt serum takildi acayip memnun kaldik.tavsiye ederim eger imkaniniz varsa.baska hastanede 1750dogum yaptiriyor 1000lira icin degmez bence.

iyi günler Akrapol Hastanesinde Bülent Beye Muayene oldum bende çoğunuz gibi memnundum,bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.Klomen tedavisine başladım altı ayın içinde hamile kaldım.Hamile kaldığımı öğrendiğimde doktorumu arayıp randevu almak istediysemde ilk muayenemin 10.haftada olacağı söylendi.daha sonra doktorumun izinli olduğu ve başka bir doktora muayene olamayacağımda eklendi . tecrübesizliğimden heralde tereddüt etmedim taki yakın arkadaşımın uyarısı üzerine başka bir doktora gittim.Bebeğimin 6.haftasında kalbi durmuş.10.Haftaya kadar beklemem büyük problemlere neden olacaktı.daha sonrada defalarca randevu almak istememe ve durumumu anlatmama ramen randevu alamadım.şikayetimi bildirsemde yanıt bulamadım.uzun süre telefonda bekletildim.Akrapol hastanesi artık hasta (onların bakış açısıyla )(müşteri ) doygunluğu yaşamaktadır.ilgisizlikleri ve sorumsuzlukları umarım kimsenin başına dert olmaz.İlgilerin ve ilgilenenlerin dikkatine !!!!!!!

iyi günler Akrapol Hastanesinde Bülent Beye Muayene oldum bende çoğunuz gibi memnundum,bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.Klomen tedavisine başladım altı ayın içinde hamile kaldım.Hamile kaldığımı öğrendiğimde doktorumu arayıp randevu almak istediysemde ilk muayenemin 10.haftada olacağı söylendi.daha sonra doktorumun izinli olduğu ve başka bir doktora muayene olamayacağımda eklendi . tecrübesizliğimden heralde tereddüt etmedim taki yakın arkadaşımın uyarısı üzerine başka bir doktora gittim.Bebeğimin 6.haftasında kalbi durmuş.10.Haftaya kadar beklemem büyük problemlere neden olacaktı.daha sonrada defalarca randevu almak istememe ve durumumu anlatmama ramen randevu alamadım.şikayetimi bildirsemde yanıt bulamadım.uzun süre telefonda bekletildim.Akrapol hastanesi artık hasta (onların bakış açısıyla )(müşteri ) doygunluğu yaşamaktadır.ilgisizlikleri ve sorumsuzlukları umarım kimsenin başına dert olmaz.İlgilerin ve ilgilenenlerin dikkatine !!!!!!!
çok geçmiş olsun
çok üzüldüm :(
bizde oraya başladık latife hanıma çok iyidi ama bu yazdıklarınız beni korkutmadı desem yalan olur

bu arada muayene ücretini %40 birden arttırmışlar :KK34::mad: yuh yani 55 tl yada 60 tl olsa anlıycamda 70 yapmışlar.sonuçta öyle büyük bir hastane değil bu kadar zam fazla olmuş bence:KK34:

bu arada muayene ücretini %40 birden arttırmışlar :KK34::mad: yuh yani 55 tl yada 60 tl olsa anlıycamda 70 yapmışlar.sonuçta öyle büyük bir hastane değil bu kadar zam fazla olmuş bence:KK34:
Bende aradım aynen 70 dediler, ama düşününce her hastene en az 60 70 olmuş artık muayeneler..
Hangi doktoru düşündün sen canım? Ben şuan aradım ama açan olmadı, sanırım orada karar kılacağım.. Aaa bu arada yoğun bakım ünitesi yok orada :KK64::KK64:

Bende aradım aynen 70 dediler, ama düşününce her hastene en az 60 70 olmuş artık muayeneler..
Hangi doktoru düşündün sen canım? Ben şuan aradım ama açan olmadı, sanırım orada karar kılacağım.. Aaa bu arada yoğun bakım ünitesi yok orada :KK64::KK64:
latife hanıma gidiyorum.yoğun bakımı sorduğumda bana eğer doğumunda riskli olursa zaten burda yapmanı önermem dedi.ne bilim çok yuvarlak cevaplar verdi.açıkçası benim içim biraz rahat olduğu için çok evham yapmıyorum.sürekli kendi kendime hiç bi sıkıntı olmayacak herşey yolunda gidecek çok güzel bi doğum olucak diyorum inşallah da öyle olur

latife hanıma gidiyorum.yoğun bakımı sorduğumda bana eğer doğumunda riskli olursa zaten burda yapmanı önermem dedi.ne bilim çok yuvarlak cevaplar verdi.açıkçası benim içim biraz rahat olduğu için çok evham yapmıyorum.sürekli kendi kendime hiç bi sıkıntı olmayacak herşey yolunda gidecek çok güzel bi doğum olucak diyorum inşallah da öyle olur
Aynen o önemli zaten ne güzel öyle düşünebilmen..
Yarına randevu aldım bende, Lokman Hekimle Akropol arasında kıvranıp duruyorum, çok zor karar vermek :(
Birde benim ev keçiörende canım, eşim diyor ki acil bir şey olursa sorun olmazsın uzaklığı? Arabamız var o konuda sıkıntı yok

herkese selamlar öncelikle, bn bikonuda fikir sorcaktım, hamilelik düşündüğüm için ve hamilelik öncesi tetkikler için Akropol hastanesnde,doktordan randevu almıştım ve 1 ay sonraya randevu vermişlerdi ve ben o ay ilk denememzde hamile kalmışım, randevu tarihinde doktora gittiğimde adetim 5 gün gecikmişti ve kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim. Diğer yandan doktora bn aslında hamilelik öncesi kontrl amaçlı gelicegımı onun ıcın randevu aldığımı fakat bu süre içinde kımyasal gebelik yaşadığmı söyleyince,doktor bana bi sorun olmadığını ultrasonla baktığında temiz olduğumu ve kimyasal gebelik yasadığıma gore hamıle kalabıldıgımı ve denemelere devam edip tekrar hamıle kaldığımda gelmemı soyledı, Aklıma takılan ultrasonla altıma bakmaktan başka bır tetkik yapmadı kan değeridir vs vs başka ne tetkik oluyor bilmiyorum ama yapmadı acaba başka bır doktora gıtmelımıyım başka ne tetkikler yapılıyor vs sormak istedim. Dinlediğiniz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba,
Ben Akropol hastanesinden Ebru Hanımla kontrollerime devam ediyordum fakat kendisi hastaneden ayrılmış Turgut Özal Hastanesine geçmiş. Yeni doktor Latife Atasoy Karakaş. Kendisi de iyi bir doktor gibi duruyor ama emin olamıyorum. Benimle aynı durumda olanlar var mı? Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Turgut Özal Hastanesinde doğum ve muayene ücretlerini bilen ya da soran var mı, telefonla bilgi vermiyorlarmış. Çok kararsız kaldık :S
Canim ne yaptin sen merak ettim simdi benim doktor nurten gidiyo akropolden latife nasildir denesek mi onu nurtenin pesinden mi gitsem muayenehaneye bilemiyorum

yok arkadaş doğum bu başka bişey değil son muayenemde yaşadığım olumsuzlukları göz önüne alarak akrapol hastanesinde doğum yapmaktan vazgeçtim.hem küçücük bir yer hem uzak hem yeni doğan ünitesi yok hem o kadar pahalı üstüne bide saygısızlık.bu sebeplerden dolayı medical parkı düşünüyorum şuan.en azın büyük tertemiz konforlu bir hastane.hem fiyatıda daha uygun

Bende akropole gidiyorum gebelik öncesinden bu yana memnun kaldim. Doğumda güzel geçeriinşallah bi sknti yasamam.

Back