- 14 Aralık 2013
- 579
- 531
- 103
Merhabalar,Merhaba, öncelikle sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. Acaba hangi test tahlili 134 tuttu. Yani 2 li mi 4 lümü ayrıntı mı?
ben hamilelik öncesi kontrol icn gtmstm, kan tahlilleri, smear fln var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar,Merhaba, öncelikle sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. Acaba hangi test tahlili 134 tuttu. Yani 2 li mi 4 lümü ayrıntı mı?
s.a arkadaslar ben de 6 haftalık hamileyım henuz kontrole gitmedim bu benim ikinci hamileliğim bende arkadaslarımın tavsiyesiyle akrapol dusunuyorum... 19 mayıs hastanesinde baran hanım var onuda ovuyorlar ama doğum yapan biriyle henuz tanışmadım nette olkuduğum kadar oranın muayene 35 normal doğum 900 sezeryan 1200 etrafınızda orada dogum yapan varsa bilgilendirirmisinizMerhabalar,
ben hamilelik öncesi kontrol icn gtmstm, kan tahlilleri, smear fln var.
mrhb benim bi arkadasim nurten de doğumunu yaptı çok memnun hatta bende orayı dusunuyorum ama dogum ucretleri artmıs sanırım sen neye karar verdinHerkes Ebru hanimdan bahsetmiş ama kendisi de şuanda acropolde degil. Acaba Nurten hanimla doğum yapan arkadaşlar varmi? Yardimci olursaniz çok sevinirim.
akrapol doğum ücretleri için bi bilgin var mı:)Latife hocanın muayeneleri 50 tl akropol daha gösterişli turgut özal karışık bence hiç endişelenme o işler kolay ☺
akrapol doğum ücretleri için bi bilgin var mı:)
2014 fiyatı 2.500 olduğunu söylemişlerdi burda. Ben cuma günü randevuma gidince detaylı sormayı düşünüyorum. Size burdan bilgi veririm
tesekkur ederim bende bugun aradim 2500 dediler guzel hastane nurten hanimi dusunuyorum ocak ikinci haftaya gun weriyorlar2014 fiyatı 2.500 olduğunu söylemişlerdi burda. Ben cuma günü randevuma gidince detaylı sormayı düşünüyorum. Size burdan bilgi veririm
201
2015 e giriyoruz artmaz insallah
çok geçmiş olsuniyi günler Akrapol Hastanesinde Bülent Beye Muayene oldum bende çoğunuz gibi memnundum,bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.Klomen tedavisine başladım altı ayın içinde hamile kaldım.Hamile kaldığımı öğrendiğimde doktorumu arayıp randevu almak istediysemde ilk muayenemin 10.haftada olacağı söylendi.daha sonra doktorumun izinli olduğu ve başka bir doktora muayene olamayacağımda eklendi . tecrübesizliğimden heralde tereddüt etmedim taki yakın arkadaşımın uyarısı üzerine başka bir doktora gittim.Bebeğimin 6.haftasında kalbi durmuş.10.Haftaya kadar beklemem büyük problemlere neden olacaktı.daha sonrada defalarca randevu almak istememe ve durumumu anlatmama ramen randevu alamadım.şikayetimi bildirsemde yanıt bulamadım.uzun süre telefonda bekletildim.Akrapol hastanesi artık hasta (onların bakış açısıyla )(müşteri ) doygunluğu yaşamaktadır.ilgisizlikleri ve sorumsuzlukları umarım kimsenin başına dert olmaz.İlgilerin ve ilgilenenlerin dikkatine !!!!!!!
Bende aradım aynen 70 dediler, ama düşününce her hastene en az 60 70 olmuş artık muayeneler..bu arada muayene ücretini %40 birden arttırmışlar yuh yani 55 tl yada 60 tl olsa anlıycamda 70 yapmışlar.sonuçta öyle büyük bir hastane değil bu kadar zam fazla olmuş bence
latife hanıma gidiyorum.yoğun bakımı sorduğumda bana eğer doğumunda riskli olursa zaten burda yapmanı önermem dedi.ne bilim çok yuvarlak cevaplar verdi.açıkçası benim içim biraz rahat olduğu için çok evham yapmıyorum.sürekli kendi kendime hiç bi sıkıntı olmayacak herşey yolunda gidecek çok güzel bi doğum olucak diyorum inşallah da öyle olurBende aradım aynen 70 dediler, ama düşününce her hastene en az 60 70 olmuş artık muayeneler..
Hangi doktoru düşündün sen canım? Ben şuan aradım ama açan olmadı, sanırım orada karar kılacağım.. Aaa bu arada yoğun bakım ünitesi yok orada
Aynen o önemli zaten ne güzel öyle düşünebilmen..latife hanıma gidiyorum.yoğun bakımı sorduğumda bana eğer doğumunda riskli olursa zaten burda yapmanı önermem dedi.ne bilim çok yuvarlak cevaplar verdi.açıkçası benim içim biraz rahat olduğu için çok evham yapmıyorum.sürekli kendi kendime hiç bi sıkıntı olmayacak herşey yolunda gidecek çok güzel bi doğum olucak diyorum inşallah da öyle olur
Canim ne yaptin sen merak ettim simdi benim doktor nurten gidiyo akropolden latife nasildir denesek mi onu nurtenin pesinden mi gitsem muayenehaneye bilemiyorumArkadaşlar merhaba,
Ben Akropol hastanesinden Ebru Hanımla kontrollerime devam ediyordum fakat kendisi hastaneden ayrılmış Turgut Özal Hastanesine geçmiş. Yeni doktor Latife Atasoy Karakaş. Kendisi de iyi bir doktor gibi duruyor ama emin olamıyorum. Benimle aynı durumda olanlar var mı? Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? Turgut Özal Hastanesinde doğum ve muayene ücretlerini bilen ya da soran var mı, telefonla bilgi vermiyorlarmış. Çok kararsız kaldık :S
yok arkadaş doğum bu başka bişey değil son muayenemde yaşadığım olumsuzlukları göz önüne alarak akrapol hastanesinde doğum yapmaktan vazgeçtim.hem küçücük bir yer hem uzak hem yeni doğan ünitesi yok hem o kadar pahalı üstüne bide saygısızlık.bu sebeplerden dolayı medical parkı düşünüyorum şuan.en azın büyük tertemiz konforlu bir hastane.hem fiyatıda daha uygunlatife hanıma gidiyorum.yoğun bakımı sorduğumda bana eğer doğumunda riskli olursa zaten burda yapmanı önermem dedi.ne bilim çok yuvarlak cevaplar verdi.açıkçası benim içim biraz rahat olduğu için çok evham yapmıyorum.sürekli kendi kendime hiç bi sıkıntı olmayacak herşey yolunda gidecek çok güzel bi doğum olucak diyorum inşallah da öyle olur