- 14 Ağustos 2013
- 347
- 327
-
- Konu Sahibi edalaredasi
O zaman spor en güzeli sizin için arkadasta bulursunuz çok rahat:)Ne güzel bu gidişatta siz mutluysanız sevindirici bir durumben çok evde vakit geçirmeyi sevmeyenlerdenim o yüzden iş dışı vakitleri için farklı birşeyler yapmak iyi hissettiriyor
Çok haklısınız. Bizde ankaraliyiz. Babamın işi gereği başka şehirlerde lise ve uni okudum. Hep ona bağlıyorum. Ama genel olarak sanırım Ankara böyleBen de Ankara'dayim. Başka şehirlerde de yaşadim. Nedense Ankara'da arkadaş edinmek daha zor anlamadım.
Kurs, spor güzel fikir ama reformer pilates pek değil çünkü ya tek kişilik ya da iki kişilik gruplar oluyor genelde. Ben de 4 aydır gidiyorum bu semttekiler öyle en azından. Ama super bir spor tabii.
Hem spor yapayım hem insanlarla tanisayim derseniz dans daha mantıklı. Dans ederken bile sohbet edebiliyorsun yanındaki ile Hem de baya zevkli ya.
Teşekkürler. Valla şimdi de korona oldum. Sürekli bir şey çıkıyor hayatımda ama mutlaka bir gün bir Ankara buluşması yapacağız.Yenimahalle tarafındayım ben. Ama araç var yer problem değil görüşmek isteyince ortada buluşuruz :) Kolaylıklar diliyorum teziniz için
Pandemiyle yaşamaya da alıştık artık orta yolu bulursak bu kadar sitemli bir kaç kişiyi bir araya getirmiş oluruz belki belli de olmazAma bu ben. Ocak ayı varya bu yüzden üzerimden geçti. Bugün ocağın son günü ya rabbim sen Şubat'ta yüzümüze gül.
Ben normalde ailemle yaşıyorum. Ama ailem 1 senedir memlekette. İşten eve evden sadece işe. Haftasonu geliyor, dışarı çıkmak istiyorum, bir şeyler yapmak istiyorum ama hadi gel kahve icelim ( kahve icmiyorum da böyle havalı oluyor:)) diyecegim bir allahin kulu yok. Olanlar uzakta ya da evli cocuklu. Bir tane var o da kendi dünyasında kaybolmus durumda. İs arkadaslari gercek arkadasliklar degil malesef. O nedenle bana güven vermiyor, ki keyif de alacagimi pek sanmiyorum onlarla. Sizin yine eşiniz varmış diyeceğim. Gerçekten eş de bir de yalnızlığın büyük bir kısmını aliyordur diye düşünüyorum. Bu yalnızlıktan bunalma halini bir isaret olarak yorumluyorum bu aralar. Demekki bir şey yapmam gerekiyor diyorum. Spora, kursa vs gidesim var. Ama bu sefer de pandemi elimi kolumu bağlıyor. Ben de ankaradayim grup olarak gidelim diyecegim ki pandemic geliyor aklıma, tirsiyorum:/
Aksiyon olduğu sürece keyiflidir benceTeşekkürler. Valla şimdi de korona oldum. Sürekli bir şey çıkıyor hayatımda ama mutlaka bir gün bir Ankara buluşması yapacağız.
Şehir değişikliği fikri bazen çok cazip geliyorda işi gücü ayarlamakta zorÇok haklısınız. Bizde ankaraliyiz. Babamın işi gereği başka şehirlerde lise ve uni okudum. Hep ona bağlıyorum. Ama genel olarak sanırım Ankara böyleÜni lise arkadaşlarimla aynı şehirde olsak başka olurdu diye. Bı çok kursa gittim. Arkadaşlık kurmakta zorlanmam. Kurs bitince en fazla o arkadaşlıklar da 1 yıl sürüyor fotoğrafçılık ascilik hat folklor her telden çaldım :) ama o da biyere kadar. Yoruyor insanı of, Allah yardımcımız olsun.
Bilmiyorum da yeni insanlarla tanışmanın da enerjisi bir başka sanki:)Ama siz halinizden memnunsanız güzel bir durum :)27 yaştan bildiriyorum, yaşadığım şehirde Hadi gel bir kahve içelim diyeceğim 1 kişi bile bulunmamakta. Niyeyse aramıyorum da. Sanırım hayatıma yeni insanlar almak istemiyorum.
ne güzel olurduAnlatım diliniz öyle güzel ki Ankara'da olasım geldi bee
Aslında çok anlamlı ve derin mevzular bunlar.Şimdi birde buna kafayı takarsam bilemiyorum daha iyi mi olur :) Bende bu konularda biraz fazla detaycı düşündüğüm için sanırım çoçuk sahibi olma fikrine sıcak bakamıyorum henüz yine de hiç kolay değildir , tam olarak anlayamasam da çok zor bir dönemdeyiz gerçekten haklısınız.Bence meditasyon yap . Özünü bulmaya çalış. İşte geldik gidiyoruz peki ama ne için geldik ? Nereye gidiyoruz ? Bunların cevabını bulmaya çalış. Sonuçta gerçek dostlar konuşmadan anlaşırmış .
Ben Konya’da okurken Mesnevilik üzerine epey kitap okumuştum . Mesela Şems ve Mevlana bazen saatlerce otururlarmış öylece . Bazen ikisi de ağlarmış , bazen ikisi de huzurlu bir yüz ifadesine bürünürmüş . Bence dönemimizin yalnızlık duygusunun altında bu da var .
Bu aralar aklımda hep “Kulum benden razı olduğu zaman ben de ondan razı olurum “ sözü yankılanıyor . Vesveselerimden kurtulmaya çalışıyorum. Özellikle çocuklarla ilgili çok fazla kaygılarım var . Ben de onu aşmaya çalışıyorum.
Vallahi ne yalan soyliym yazdigin seyi okudugumda ben de sevindim. Çünkü bu ara çok herkes milyonlarla birlikte ben bir başıma oturuyormusum gibi ama yalnız değilmişim. Peki bunca insan yalnizken neden bunca insan yalnız iştePandemiyle yaşamaya da alıştık artık orta yolu bulursak bu kadar sitemli bir kaç kişiyi bir araya getirmiş oluruz belki belli de olmazvalla senin mesajına da bir tur daha ben katılıyorum benim kalemimdende yazılsa böyle olurdu herhalde eşimde bu ara fazlaca sporsal aktivitelere girdi o yüzden daha çok zamanım kaldı sanırım bunlara kafa yormak için ve benimle beraber bunlara kafa yoran birilerinin olduğunu bilmek bile iyi geliyor ya insana demek ki birşeyler de yapılsa çok daha güzel gelebilir
Şehir değişikliği fikri bazen çok cazip geliyorda işi gücü ayarlamakta zorama yetişme döneminde yer değişikliği zor olmuş olabilir haklısınız Ankarada bundan dertli bir sürü insanmışız yaa bakarsınız biz bir araya gelir birşeyler planlarız
Ankara zaten güzel arkadaşlıklarıya çekilen bir şehir yoksa havasında suyunda birşey yok :) Çok güzel bir fikir kesinlikle hayata geçirebilirsek çok keyifli olacaktır eminim :)Çok var eminim buna. Forumda da ara ara denk geliyorum. Bı Ankara yalnızlığı var ki insanın iliklerine işler. Memletimde daha çok gurbetlik çektim gittigim yerlere göre
Aslında dediğin gibi baharda yada yazın bı organizasyon yapıp 1-2 günlük tura katılabiliriz:) hem tanıma fırsatı olur hemde gezerek sosyalleşir, mental olarak rahatlariz
O zaman gerçekten umut var demektir çok şanslınız:)bizim oldu gerçekten oluyor.
kk da tanıştık . 9 yıldır çok güzel giden 6 kişilik bir arkadaşlık grubumuz oldu.