Ankara...29 Yaş...Yeni arkadaşlar edinmek...

Merhabaa ben de Ankaradayım hem de senelerdir. Ancak hayat telaşesi belirli bir yaştan sonra hep görüşülmüyor üniversite arkadaşlarımla bile koptuk ancak lise 3lü kız grubumuzla görüşüyoruz ama o da her hafta olmuyor ancak 2 haftada 1görüşebiliyoruz. Reformer pilatese gidiyorum ben de 4 aydır. 5 kişilik grubuz. Arkadaşlık ediniliyor ama akşam geç saatte gidiyorum 8de. O yüzden çıkışta kimsede kahve içecek hal kalmıyor ama yine de sosyallik. Eskiden ben de daha sosyal olduğumu hissederdim şuan yeni ortam da oluşmuyor eskisi kadar. Dostluk da edinilmiyor. Bu arada 25 yaşındayım. İşim gereği de ofisten ya da evden çaloşıyorum. Gerçekten toplanıp çay kahve içebiliriz
Neden olmasın yaa bence olabilir herkes aklından benzer şeyleri geçiriyorsa😊bu forumdan kendimize güzel kalabalık bir arkadaş grubu oluştururuz belki🙂 reformer pilates için bende fiyat araştırıcam bu hafta belki 3 kişilik grup dersi almak istiyoruz ayarlayabilirsek hepimiz ortak saatlere ama bakalım. Siz nereye gidiyorsunuz ?

Neden olmasın yaa bence olabilir herkes aklından benzer şeyleri geçiriyorsa😊bu forumdan kendimize güzel kalabalık bir arkadaş grubu oluştururuz belki🙂 reformer pilates için bende fiyat araştırıcam bu hafta belki 3 kişilik grup dersi almak istiyoruz ayarlayabilirsek hepimiz ortak saatlere ama bakalım. Siz nereye gidiyorsunuz ?
Tower pilatese gidiyorum

Sende gene bir iki tane varmış bende oda yok.. yeni bir şehre tasındık kimsem yok açıkcası edinmeye cesaretimde yok özellikle pandemi beni cok etkiledi kapalı ortamlarda bulusmaya korkuyorum anca yazın artık arkdas edinip bulusabilicem 😄bnm derdim de baska işte 🤷🏻‍♀️

Merhaba en güzeli hep beraber bir spor etkinliğine yazılalım olmaz mı? Hem tanışır hemde forma gireriz :p . youtube da noluyo ya ¿da geçen gördüm kendo diye bir sporu deniyorlardı. biraz araştırdım ankaradada varmış ankara kendo klübü. ilk gün ücretsizmiş hemde :KK70:D ne dersiniz?

Bende ankaradaydım bundan 2 hafta önceye kadar ve buradan tanistigim arkadaslarımda oldu bence dikkat edin derim her sey güzel gibi gőrunurken kullanılmış kandırılmış taraf olmayın.Bende bir heves arkadaştı cevreydi diye girmiş bulundumda pişman oldum.
Ne olduki

Benle arkadaş olabilirsin yalnız degilsin :KK48: Bunu deyince de bi tuhaf oldu doğma büyüme ankaralıyım üniversiteyi dışarda okudum ve anladım ki orda kurduğum ilişkileri burda kuramıyorum özel sektörde öğretmenim 28 yaşındayım 2senedir çalışmıyodum bunaldım bende valla
Özelliklerimi sayıp taliplerimi bekliyorum der gbi oldu yaa😅😅

Talibim diyormuşum 23 yıllık öğretmen bir arkadaşım tayin olup çok uzaklara gitti :KK43:gel seninle arkadaş olalım biz deyip arkadaş olabiliyorsak ne güzel olur:KK70:

Yer varsa ben de talibim kızlar😄 29 yaşındayım, psikoloğum 10 aydır evliyim çocuğum yok, üniversite için gelmiştim daha da gitmedim😅 10 yılı geçti ankarada yaşıyorum bir süredir kendi mesleğimi yapamıyorum (ne yazık ki iş bulamıyorum) yarışmacı arkadaşlara başarılar😄 eskisi gibi iş yerinden arkadaş edinemiyorum artık, edinsem de dost olmuyor instagramda ekleştiğimizle beğendiğimiz postlarla kalıyor. Şaka bi yana bu konuda ben de çok dertliyim kızlar, herkes dağıldı başka şehirlere ya da kendi telaşında kafa dengi arkadaşım kalmadı nerdeyse kuruyup gidicem yalnız başıma😑

Yer varsa ben de talibim kızlar😄 29 yaşındayım, psikoloğum 10 aydır evliyim çocuğum yok, üniversite için gelmiştim daha da gitmedim😅 10 yılı geçti ankarada yaşıyorum bir süredir kendi mesleğimi yapamıyorum (ne yazık ki iş bulamıyorum) yarışmacı arkadaşlara başarılar😄 eskisi gibi iş yerinden arkadaş edinemiyorum artık, edinsem de dost olmuyor instagramda ekleştiğimizle beğendiğimiz postlarla kalıyor. Şaka bi yana bu konuda ben de çok dertliyim kızlar, herkes dağıldı başka şehirlere ya da kendi telaşında kafa dengi arkadaşım kalmadı nerdeyse kuruyup gidicem yalnız başıma😑
Bize bi esra erol lazım sanırım hepimizi toplayıp çaya çıkaracak😅

Bize bi esra erol lazım sanırım hepimizi toplayıp çaya çıkaracak😅

😅😂 kesinlikle. Dost’un önünde buluşuruz en kötü nolcak🤣
Ben çok kişiye yazdım. Herkes yakınıyor ama kimse buluşmak istemiyor. 3-4 kişi de olsak kendi aramızda buluşup birer kahve içebiliriz. Kime ne zararı olacak bunun bilmiyorum.

Bende varım, çankaya tarafındayım zaten arkadas cevrem var sosyalim ama hiç böyle forumdan vs kimseyle tanışmadım ilginç olabilir denemek lazım, ömürlük dostluk bile kurulabilir. Ama ön tanışma şart hanımlar.
Şimdi minnacık bir ergenle kahve yerine çikolatalı süt içmeyelim durduk yere :)

Ben çok kişiye yazdım. Herkes yakınıyor ama kimse buluşmak istemiyor. 3-4 kişi de olsak kendi aramızda buluşup birer kahve içebiliriz. Kime ne zararı olacak bunun bilmiyorum.
Ben varım ciddili🥹
Bende varım, çankaya tarafındayım zaten arkadas cevrem var sosyalim ama hiç böyle forumdan vs kimseyle tanışmadım ilginç olabilir denemek lazım, ömürlük dostluk bile kurulabilir. Ama ön tanışma şart hanımlar.
Şimdi minnacık bir ergenle kahve yerine çikolatalı süt içmeyelim durduk yere :)
Buna ben de katılıyorum, ilgilenenler yaş meslek gibi kısacık bir tanıtım yapabilirler😄 en azından biraz bişeyler çıkarabilir diğerleri de arkadaş olup olamayacakları ile ilgili🙃

bende gelebilim , ben her cumartesi kızılaydayım :))) oğlum ingilizce kursuna gididyor onu bekliyorum .

Benim burada anne gruplarından arkadaşlarım oldu, farklı şehirlerden birbirimize ev oturmasına falan gittik. 8 senelik arkadaşız artık. Hala birinin bir derdi olunca uzun uzun yazışırız. Samimi olduklarımla maalesef uzağız keşke yakın olsaydık. Neden olmasın ki buradakilerde normal insanlar yani sonuçta. İstanbulda olsaydın arkadaş olabilirdik. 😂

Yalnız değilsiniz bende 26 yaşındayım sıcakkanlıyım,girişkenim, sosyalim. Ama bulunduğum şehirde genellikle kızlar benimle arkadaşlık yapmak istemiyor tarzım tavrın farklı geliyor onlara. İş yerindekiler de bir avuç kız arkadaş iyilerdir,hoşlardır ama hem çok farklıyız hem de iş arkadaşıyla çok samimi olmayı ben doğru bulmuyorum.

X