Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 6 aylık hamileyim şuan bol bol dua ett.. yer gök dua üstüne... ben inanıyorum ki marmelata da Rabbim duaları yüzü suyu hürmetine verdi.. çünkü cidden çok içten dua edipistiyordu
aaaa kusura bakma canim yaa.. bilmiyordum.. avatarinin yaninda da yaziyor zaten kizdim kendime insallah yaa... ben de cok istyiorum yasim 24oldu... simdi hamile kalsam 25yasinda anne olucam.. ya Allahim insallah bana da verir.. bir sene oldu nerdeyse denemeye baslayali.. Allahim insallah bize de verir güzeller güzeli bi bebek yaa... biz önce oglumuz olsun istiyoruz, insallah Allahim kismet eder .. senin bebegin ne olcak??
ne kusuru problem değil cnm.. çok dua et O ol dedimi oluyor işte.. ben bide pkos hastasıyım hamile kalma sansım %10 gibi bir ihtimaldi ama Rabbim nasip etti işte.. bizimde korunmadan 2.5 sene olmadı bebeğimiz.. zamanı gelmemiş demek ki Rabbim vermedi ama tedavisiz hamile kaldım işte 2.5 senenin sonunda. oğlumolacak Allah nasip ederse.. ben ilk kızım olsun istemiştim ama fark etmiyor ya.. sağlıklı sıhhatli eli ayagı düzgün olsunda.. ne olursa olsun cinsiyetii
sen tedavi görüyormusun?gittinizmi doktora? 1 sene geçince tedaviye baslıyorlar cünkü.. ben hiç gitmedim ondan tedavide olmadım
[buğünn çokk egelendikk çokkkk atnickleee canım arkdaşım benimm yaaaa harikaa biğündüü :))
benim çektigimm fotoo canımm muhteşş çıktınız z prensinlee hayranımm :)
bugün Ankara Oran süperdi kartopu oynadık melisdenizle kartopu oynadık:)
pitanemmmm çok öpüyorum seniii iyi geceler diliyorum
ne güzel kar yagmis yaa
tesekkür ederim ya bu yol mamak tarafina giden yol mu?? :44::44: ben mi benzettim acaba...