Ankara///06

ben 6 aylık hamileyim şuan :KK1: bol bol dua ett.. yer gök dua üstüne... ben inanıyorum ki marmelata da Rabbim duaları yüzü suyu hürmetine verdi.. çünkü cidden çok içten dua edipistiyordu

aaaa kusura bakma canim yaa.. bilmiyordum.. avatarinin yaninda da yaziyor zaten kizdim kendime :KK57: insallah yaa... ben de cok istyiorum yasim 24oldu... simdi hamile kalsam 25yasinda anne olucam.. ya Allahim insallah bana da verir.. bir sene oldu nerdeyse denemeye baslayali.. Allahim insallah bize de verir güzeller güzeli bi bebek yaa... biz önce oglumuz olsun istiyoruz, insallah Allahim kismet eder :KK55::KK55::KK55::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:.. senin bebegin ne olcak??

offfffffffff cok sıkılıyommm yavvv nerdesinizzz.. bugün midem de yanıyor fazlasıyla... hepiniz dünden kaldınızda ayılamadınız mı????

aaaa kusura bakma canim yaa.. bilmiyordum.. avatarinin yaninda da yaziyor zaten kizdim kendime :KK57: insallah yaa... ben de cok istyiorum yasim 24oldu... simdi hamile kalsam 25yasinda anne olucam.. ya Allahim insallah bana da verir.. bir sene oldu nerdeyse denemeye baslayali.. Allahim insallah bize de verir güzeller güzeli bi bebek yaa... biz önce oglumuz olsun istiyoruz, insallah Allahim kismet eder :KK55::KK55::KK55::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:.. senin bebegin ne olcak??

ne kusuru problem değil cnm.. çok dua et O ol dedimi oluyor işte.. ben bide pkos hastasıyım hamile kalma sansım %10 gibi bir ihtimaldi ama Rabbim nasip etti işte.. bizimde korunmadan 2.5 sene olmadı bebeğimiz.. zamanı gelmemiş demek ki Rabbim vermedi ama tedavisiz hamile kaldım işte 2.5 senenin sonunda. oğlumolacak Allah nasip ederse.. ben ilk kızım olsun istemiştim ama fark etmiyor ya.. sağlıklı sıhhatli eli ayagı düzgün olsunda.. ne olursa olsun cinsiyetii :KK1:
sen tedavi görüyormusun?gittinizmi doktora? 1 sene geçince tedaviye baslıyorlar cünkü.. ben hiç gitmedim ondan tedavide olmadım :KK1:

ne kusuru problem değil cnm.. çok dua et O ol dedimi oluyor işte.. ben bide pkos hastasıyım hamile kalma sansım %10 gibi bir ihtimaldi ama Rabbim nasip etti işte.. bizimde korunmadan 2.5 sene olmadı bebeğimiz.. zamanı gelmemiş demek ki Rabbim vermedi ama tedavisiz hamile kaldım işte 2.5 senenin sonunda. oğlumolacak Allah nasip ederse.. ben ilk kızım olsun istemiştim ama fark etmiyor ya.. sağlıklı sıhhatli eli ayagı düzgün olsunda.. ne olursa olsun cinsiyetii :KK1:
sen tedavi görüyormusun?gittinizmi doktora? 1 sene geçince tedaviye baslıyorlar cünkü.. ben hiç gitmedim ondan tedavide olmadım :KK1:

gittim canim, hatta bu ayin 10unda kontrolüm var.. söyle anlatayim ben sana.. biz gecen sene subatta basladik denemeye.. bir kac ay olmadi sonra iki ay adetsiz kaldim.. strestendi o durum da :KK50: sonra iki ay daha denedik.. sonra kan vermistim asilarima bakmislardi, bi tanesi eksikmis onun icin bi asi oldum ve 3ay korunduk.. yani 10 ay oldu denemeye baslayali 3ayi zaten korunduk.. yani toplamda 7ay denedik.. onun da tam 68günü adetsiz gecti :KK50: yani biraz talihsizdim.. bi saglik sorunum yok.. iste esimde de yok ama bu ay tekrar git dedim bakalim.. yani en azindan icimiz rahat etsin diyorum.. benim durumum böyle iste :KK31: insallah Allahim bize de saglikli tatli böyle bicir bicir bi bebek kismet eder.. gönül erkek istior ama Allahim bilir tabiki hayirlisini... senin tahmini dogum tarihin ne zaman canim benim??

bugün Ankara Oran süperdi kartopu oynadık melisdenizle kartopu oynadık:)

Son düzenleme:
$IMAG0441.jpg

iştee Oran böyleydiii:)

[buğünn çokk egelendikk çokkkk atnickleee canım arkdaşım benimm yaaaa harikaa biğündüü :))

benim çektigimm fotoo canımm muhteşş çıktınız z prensinlee hayranımm :)

X