- 5 Kasım 2009
- 17.131
- 11
[
o diger topikte buluşma pisig
kızılay tarafına gelirseniz haberim olsun kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır canım konya yolu üzeri oran yanii
ayy bızde konya yolu uzerındeyız neresındesınız cnm bızım burda yenı yenı sulu yagmaya basladıda.bu arada melısdenız ben asktutkunu tanıdınmı benı muhabbetımız çok olmuştu
hayır canım konya yolu üzeri oran yanii
gittim canim, hatta bu ayin 10unda kontrolüm var.. söyle anlatayim ben sana.. biz gecen sene subatta basladik denemeye.. bir kac ay olmadi sonra iki ay adetsiz kaldim.. strestendi o durum da sonra iki ay daha denedik.. sonra kan vermistim asilarima bakmislardi, bi tanesi eksikmis onun icin bi asi oldum ve 3ay korunduk.. yani 10 ay oldu denemeye baslayali 3ayi zaten korunduk.. yani toplamda 7ay denedik.. onun da tam 68günü adetsiz gecti yani biraz talihsizdim.. bi saglik sorunum yok.. iste esimde de yok ama bu ay tekrar git dedim bakalim.. yani en azindan icimiz rahat etsin diyorum.. benim durumum böyle iste insallah Allahim bize de saglikli tatli böyle bicir bicir bi bebek kismet eder.. gönül erkek istior ama Allahim bilir tabiki hayirlisini... senin tahmini dogum tarihin ne zaman canim benim??
[
atnickli nbr? sizin oralar baya dolmuş kar.. ankarada ilk kar zaten dikmene yagar ve en son ordan kalkar.. burda hava günlük güneşlik bugün.
evet lagrimacım hala bembeyaz burası:) dün kayınvalideye gittik oraya sadece yağmur yağmış. arabanın üstündeki karları görünce çok şaşırdılar bi de üstüne foto gösterdik hepten şaşırdılar:) süperdi ama dün kızım da çok sevdi karları...
sen nasılsın ? mide de yanma varmış şu renee miydi neydi bi zararı yok onu kullan şeker gibi emiosun bişeyin kalmıyo. bende de yanma çok olurdu
coktan tatlim.. bizim her zamanki küslüklerimizdi zaten dün basbasa sokaklarda girdik yeni yila... ohh ne güzel.. insan basbasa kaldikca daha cok baglaniyor birbirine
siz naptiniz bakalim?? kar da yagdi hayirli olsun..
ankaranın neresinden dilere destan aman çıkar yanlızz gezerim daha iy:) arkdaşş dost varda önemli olan iki yüzlü olmaması :)
ben erzincanlıyım ankara sincanda oturuyorum
canımm ankara keçiören yeni katıldım aranıza çoktandır kk takip ediyordum ama yeni üye oldum... doğru söylüyorsunuz iki yüzlü insanlarla dolaşmaktansa yalnız gezmek çok daha iyi bende annemi aldım çıktım ne yapıyım değerlendirmek gerekti :) sen nerden melisdeniz?
canımm ankara keçiören yeni katıldım aranıza çoktandır kk takip ediyordum ama yeni üye oldum... doğru söylüyorsunuz iki yüzlü insanlarla dolaşmaktansa yalnız gezmek çok daha iyi bende annemi aldım çıktım ne yapıyım değerlendirmek gerekti :) sen nerden melisdeniz?
günaydın kızlar..
hayırlısı olsun .. demekki zamanı gelmemiş.. zamanı geldiğinde meleğinde karnına konacaktır inşallah.. duayı eksik etme yeter..
ne fark eder o taraf bu taraf .. burada da buluşmalar oluyor. ımmmm
olur cnm kızılay taraflarına gelriske ararız seni ama non yok! gerçi burda yayınlanır muhtemelen.. ben iki topiğede giriyom hangisind eolursa oraya cagrırız senide.
ayy bızde konya yolu uzerındeyız neresındesınız cnm bızım burda yenı yenı sulu yagmaya basladıda.bu arada melısdenız ben asktutkunu tanıdınmı benı muhabbetımız çok olmuştu
atnicklim naberrrr miş benim gülüm:)
diger hatunlarr nasıllarrrrrr:2: