Ankara///06

$MUTLU.jpg

Nice Mutlu Senelere..karlı bir Ankara dan herkese sevgiler..Gönlümüzce bir yıl olması dileğiyle :KK71:

coktan tatlim.. bizim her zamanki küslüklerimizdi zaten :KK9::KK9::KK9: dün basbasa sokaklarda girdik yeni yila... ohh ne güzel.. insan basbasa kaldikca daha cok baglaniyor birbirine :KK16::KK16::KK16:

siz naptiniz bakalim?? kar da yagdi hayirli olsun..

tabikiii kocişlerimizz birtaneee cnmmm ne yaptınızz dünn:KK52:

Nice Mutlu Senelere..karlı bir Ankara dan herkese sevgiler..Gönlümüzce bir yıl olması dileğiyle
ü

ğüzel senelrr dag çiçegi karlı ama güzel

tabikiii kocişlerimizz birtaneee cnmmm ne yaptınızz dünn:KK52:

napalim tatlim.. gece yarisina kadar kaynanamlarda oturduk, sonra 12 olmadan ciktik ve carsiya vardik.. acayip bi havafisek gösterisi vardi.. yani cok da kalabalikti.. onlari izledik yeni yila kocamla basbasa girdik oooh misss.... :KK16::KK16::KK16::KK16:

napalim tatlim.. gece yarisina kadar kaynanamlarda oturduk, sonra 12 olmadan ciktik ve carsiya vardik.. acayip bi havafisek gösterisi vardi.. yani cok da kalabalikti.. onlari izledik yeni yila kocamla basbasa girdik oooh misss.... :KK16::KK16::KK16::KK16:

iyy olmuşşş degişik bayaa:)))) bizde annemgile gitikk onlarla geçridikk yeniyılımızı psata kesdik :KK15:diyeti bozduk:)

aaaaa sen de mi canim??? ben de bozdum dün gitti diyet felan kalmadi... yarin insallah tekrardan basliyorum :KK9::KK9::KK9:

biseferlik ammaaa dündüü buğünn aynı yerden devammmm cnmm yoksaa ipin ucu kçaıyorrrr zımpaa gibimm olcamm 2012de inşş:KK15::KK34:

biseferlik ammaaa dündüü buğünn aynı yerden devammmm cnmm yoksaa ipin ucu kçaıyorrrr zımpaa gibimm olcamm 2012de inşş:KK15::KK34:

ay ben de bebek yüzünden yüklenemiyorum ki kendime :KK50: ya arada hamile kalirsam kötü bir sey olmaz insallah.. gerci ilac almiyorum bir sey etmiyorum bir sey olmaz heralde..

ay ben de bebek yüzünden yüklenemiyorum ki kendime :KK50: ya arada hamile kalirsam kötü bir sey olmaz insallah.. gerci ilac almiyorum bir sey etmiyorum bir sey olmaz heralde..

bende istiyorumm artık bebek hayırlısı olsunn:) allah korusun cnm ne olcak raabim korurrr ?

[ben kaçıyorum kızlarr yemek hazırlıcam sonrada eşimle karda yürücez iyakşmalr:KK48:

Son düzenleme:
Buraya taşınmış topik ben girmeyeli bayağı değişiklikler olmuş...
Yeni yıl bana çok büyük acaip bir süprizle geldi.
Hamileyim...
Dün ve bugün yaptığım iki test sonucuda pozitif çıktı:KK49:

Hamileyim...

yaaaaaaaa ne güzel :KK16::KK16::KK16: hayirli olsun canim benim yaa :KK52::KK52::KK52: darisi basima :KK1::KK1:

Hamileyim...

hayırlı uğurlu olsun inşallahhhh.. :KK49::KK49::nazar::nazar::KK49::KK49::nazar::nazar:

hanımlarr bana yardım edin lütfenn :KK43: şimdi ben diyetisyene gitmek istiyorum ama. aile hekimliği denen bişi çıkmış bu durumda direk hastaneye gidemez miyim? bide hangi hastaneyi önerirsiniz

hanımlarr bana yardım edin lütfenn :KK43: şimdi ben diyetisyene gitmek istiyorum ama. aile hekimliği denen bişi çıkmış bu durumda direk hastaneye gidemez miyim? bide hangi hastaneyi önerirsiniz

gidebilirsin! diyetisyende hangi hastane iyidir ben bilmiyorum.

ayyy insallah yaa... dedigin gibi isteyen herkese :KK16::KK16::KK16::KK16: sen de istiyor musun??? :KK17:

ben 6 aylık hamileyim şuan :KK1: bol bol dua ett.. yer gök dua üstüne... ben inanıyorum ki marmelata da Rabbim duaları yüzü suyu hürmetine verdi.. çünkü cidden çok içten dua edipistiyordu

X