• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ank32 Meme Estetiği Ameliyatı

canım tşkler..lipo bölge başına göre fiyatıda ben 2 ameliyat olduğumdan fiyatı ona göre cıktı. vede fiyat söylemem cok doğru olmaz..tabi 2 operasyon olunca fiyat daha uygun oldu indirimde yapıyorlar .agrı fazla olmuyor sadece spor yapınca etkesme gibi bi agrı yaşıyosun korkulcak bişet değil.ama bolbol su içmek ve sporda yapmak gerekiyor.

ank cım selam. sana özelden msj atamıyorum. umarım cevaplarsın. çarşamba günü zühtü beyle görüşmem var.göğüslerin doğal duruyor mu nasıl memnun msun ? çok teşekkrler şimdiden

ank cım selam. sana özelden msj atamıyorum. umarım cevaplarsın. çarşamba günü zühtü beyle görüşmem var.göğüslerin doğal duruyor mu nasıl memnun msun ? çok teşekkrler şimdiden

canım vallaha ben cok memnunum cok doğal bi görüntüsü var ve silikon diyemezsin o kadar diyorum ve sekil olarakta cok güzel oldu dual pland oldum ben cokta güzel oldu hiç merak etmee diyorum cünki sana en uygun silikonu ölcüleriyle söyler ve yapar dediği kadarda oluyor endişe etmene hiç gerek yok cok isabetli bi doktor secmişsin ben 1 sene oldu ve allah şükür hiçbir sorunum olmadı umarım sendede öyle olcak cok arkadaşımda ve tanıdıklarım oldu hepsi cok memnunun merak etme yani:)

canım 10 mayısta ameliyat olmuyomuydun:40:vazgectin galiba doktorundan:44:

Selam bayanlar ben nezamandır bu siteyi ve yazdıklarınızı takip ediyorum özellikle göğüs büyütme hakkında olanları. 23 yaşındayım seneye evleniyorum göğüsüme silikon taktırmak vardı hep aklımda ama bunun konusunu erkek arkadaşıma açamıyodum bile. sonunda bişekilde söyledim başta hayır olmaz doğal olsun dedi ama şuan benden dahada istekli fakat bi şartla bayan doktor olmasını istiyor. Bana bu konu hakkında önerisi olan olursa çok memnun kalırım. Lütfen :43:

Selam bayanlar ben nezamandır bu siteyi ve yazdıklarınızı takip ediyorum özellikle göğüs büyütme hakkında olanları. 23 yaşındayım seneye evleniyorum göğüsüme silikon taktırmak vardı hep aklımda ama bunun konusunu erkek arkadaşıma açamıyodum bile. sonunda bişekilde söyledim başta hayır olmaz doğal olsun dedi ama şuan benden dahada istekli fakat bi şartla bayan doktor olmasını istiyor. Bana bu konu hakkında önerisi olan olursa çok memnun kalırım. Lütfen :43:

İstanbulda Üsküdar Altunizadede Beverly Hılls Plastik Cerrahi Hastanesinde görev yapan Dr.Elif Eren Aydın var.Kendisini tavsiye ederim.Ameliyat görüşmelerinden ücret alınmıyor,randevu al git görüş derim.Ben aynı hastanede görev yapan ve ayrıca hastanenin sahibi Dr.Hasan Fındık a ameliyat oldum,hastanedende,personelindende,bütün doktorlarındanda çok memnun kaldım.Eger erkek doktora izin verseydi kendi doktorumu önerirdim ama Elif hanımda çok cici,başarılı bir doktor,kendisi benim ameliyatımada girmişti.:79:

canım bayan doktor bulman biraz zor ama araştır yine sen ama bence sen erkek arkadaşını bi şekilde ikna et derim. cünki basit bi ameliyat değil ve silikonu her doktor cok iyi yapamaz yada ona şunu söyle bayan doktor bulsan bile o ameliyathanede anestezi uzmanı hemşireler illaki erkek olacak doktorun yanında yaptırıyosan iyi bi doktor bul derim bu basit bişey değil ömür boyu pişman olmakta var cok iyi düşün ve ararştır canım sana kolay gelsin umarım bulursun

cok tşkler. ankarada onepte zühtü demir yaptı .memenin şekline ve yapısına göre fiyat veriyor.ama şunu diyebilirim canım 4000.6000 arası değişiyor.yanı fiyat meme şekli ve dokusuna göre dikleştirme olacakmı bunlara bağlı

arkadaşlar fiyatta yanlışlık yapmışım onu düzeltmek istedim 4500le 6500 arasında değişiyor fiyatlar sorry özür yanlış bilgi vermek istemem..

12 martta hem silikon hemde basenlerden liposuction ameliyatı oldum.bugün 18 günüm ilk bir hafta gögüslerden dolayı kollarımı fazla kıpırdatamadım.ama agrım sızım olmadı.gögüslerde bi gerilme ve agırlık oluyor.dual pland sisteminde ameliyat etti doktorum.cok doğal bir görüntüsü var damla silikon kullanmış.300cc.takıldı.şuanda 85c cup dolduruyor.destekli südyen takmaktan fenalık gelmişti şuanda cok memnunum doktorum zühtü demir.burunumu kendisi yapmış ona cok tşk.ediyorum.

canım özelden msj atamıyorum sana ama mutlaka knşmamız lazımm :(((
akşam zühtü bey ile randevum var sen bana özelden mail adresini yollasan olur mu:( saol

12 martta hem silikon hemde basenlerden liposuction ameliyatı oldum.bugün 18 günüm ilk bir hafta gögüslerden dolayı kollarımı fazla kıpırdatamadım.ama agrım sızım olmadı.gögüslerde bi gerilme ve agırlık oluyor.dual pland sisteminde ameliyat etti doktorum.cok doğal bir görüntüsü var damla silikon kullanmış.300cc.takıldı.şuanda 85c cup dolduruyor.destekli südyen takmaktan fenalık gelmişti şuanda cok memnunum doktorum zühtü demir.burunumu kendisi yapmış ona cok tşk.ediyorum.

akşam zühtü bey ile randevum var sen bana özelden mail adresini yollasan olur mu:( saol

canıım, çok geçmiş olsun. bir an önce iyileş de resimleri paylaş bizimlee :))))

canım yeni gördüm inanki ama sen görüş bende sana yardımcı olurum merak etme sen;)

merhaba bende gecen hafta cuma gunu meme sılıkonu amelıyatı oldu doktorum 390 cc kullanmıs suan sankı top yutmus gıbıyım ılk gun ınanılmaz agrı acı yasadım gunden gune hafıfledı ama suan sol goguste gozle gorulur bır sıslık mevcut tekrar amelıyat olma ıhtımalım var :59:

merhaba bende gecen hafta cuma gunu meme sılıkonu amelıyatı oldu doktorum 390 cc kullanmıs suan sankı top yutmus gıbıyım ılk gun ınanılmaz agrı acı yasadım gunden gune hafıfledı ama suan sol goguste gozle gorulur bır sıslık mevcut tekrar amelıyat olma ıhtımalım var :59:

:59: çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah ikinci ameliyatı olmana gerek kalmaz yada olsanda göz açıp kapayana kadar geçsin hakkında hayırlsı inş üzülme olacağın önüne geçilmez :14:
hepimiz ameliyata karar verdiğimizde bu riskleride almış oluyoruz :18:

Canım geçmiş olsun,daha yeni ameliyat olmuşsun,ikinci ameliyat olma ihtimalini doktorunmu söyledi,yoksa senmi öyle düşünüyorsun?Bak avatardaki resim bana ait,bana 400cc takıldı,bu resim benim 2 buçuk aylık hali.Zamanla daha güzel ve dogal görünecek,emin ol,sıkıntı yapma kendine.Ameliyat yöntemini filan bilmiyorum ama emin ol zamanla daha güzelleşecek.Ben ameliyattan bir hafta sonra sag gögsümde sıvı birikmesi yüzünden ikinci ameliyatı olmak zorunda kalmıştım ama çokta zor geçmedi,sonuçta agrılarımdan sorunlarımdan kurtulmuş olarak ameliyattan çıktım.Bence sende böyle olumlu düşün,canını sıkma.Bu ameliyat öyle çokta basit degil,zamana ihtiyacın var canım.Şişlikler olması normal,hepsi geçecek,önemli olan kötü bir komplikasyon olmaması..:34:

canım cok geçmiş olsun öncelikle üzülme daha cok yeni ve doktorun ne diyor omu söyledi 2 ameliyatı yoksa senmi diyorsun.zateen hemen ameliyat yapmaz sanırım sonuçta narkoz alacaksın cok sağlıklı olmaz ama tabi doktorun ne diyosa odur ama üzülme herşey düzelir onunda basit bi yöntemi vardır cok cok geçmiş olsun tatlım acil şifalar diliyorum..

canım gecmiş olsun nerdeyse iki ay olacak... nasıl memnun musun son durumdan:16:iki operasyon olunca zor oluyo mu benim de iki tane olucak... gün yaklaştıkca korkuyorumm işh. iyileşme sürecim çok sürmez!!!!:40:sevgiler!:32:

canım gecmiş olsun nerdeyse iki ay olacak... nasıl memnun musun son durumdan:16:iki operasyon olunca zor oluyo mu benim de iki tane olucak... gün yaklaştıkca korkuyorumm işh. iyileşme sürecim çok sürmez!!!!:40:sevgiler!:32:

canım sanada şimdiden cok geçmiş olsun diliyorum. umarım cok cabuk iyileşirsin sen neden 2. ameliyat oluyosun ne gibi bi sorunun oldu?

canım sanada şimdiden cok geçmiş olsun diliyorum. umarım cok cabuk iyileşirsin sen neden 2. ameliyat oluyosun ne gibi bi sorunun oldu?

2. ameliyat diil tatlım 2 tane ameliyat demek istedim . gögüs ve burun... hoş burnumun 2. ameliyatı olucak..:1:salı günü kısmetse..tesk ederim...bende çabuk iileşmeyi umuyorum ama işte kasaltı olacağı için biras korkuyorum...dün kuaförüme gittim orda bi arkadaş vardı o da yaptırmış kasaltı bir hafta inanılmaz ağrıların oluyo nefes bile zor alıyosun dedi ama sonuçtan memnundu...yani sonuçtan mutlu olyııım ağrılar bi şekilde gececek desem de benim canım çok tatlıdır... bide üstüne burun olunca extra...ne yapayım bende deneyimlilerden cesaret alarak kendimi psikolojik olarak hazırlamaya çalışyorum ağrılara...:32:kesi yeri konusun da da karar veremedimmm daha koltukaltımı göğüs altımı...anket mi acsam acaba!:26:sevgiler canım!tekrar gecmiş olsun..:71:

Back