- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
ayol ne zühtüymüş adam işinin eri.Burun göz ameliyatından sonra kısmetse silikonda sırada beklemekte.Devlet hastanesinde olanlar varmış.Nasıl güvenilirmi? cünkü ben ilk burun ameliyatımı devlet hastanesinde oldum rezaletti sonra düzelttirdim özelde.devlet hastanesi konusunda paylasımlarınızı bekliyorum
geçmiş olsun
bunun garantisi yok sende görmüşsün özelde de devlet hastanesinde de istenmeyen sonuçlar alınabiliyor ne yazık ki
biraz şans faktörüde var işin içinde
sen iyice araştırıp emin olduktan sonra gerisini allaha bırakıyoruz
ben burun ameliyatımı özelde oldum çok şükür memnunum 3 sene geçti doktorumdan allah razı olsun
protez ameliyatımda devlette oldu çok şükür bir sorun çıkmadı sağlıcakla atlattım
sen bulunduğun şehri falan yazarsan aynı şehirdeki arkadaşlar yardımcı olur
ben ıspartada oldum
Karamel arkadaşımıza katılıyorum..Özel hastanede ameliyat olupta başarısız sonuçlar alan arkadaşlarımız oldugu gibi devlet hastanesinde ameliyat olupta çok başarılı ameliyat sonuçları alan arkadaşlarımızda var tabi.Ayrıca her doktorun başarılı hastası oldugu gibi başarısız sonuçla sonuçlanan ameliyat sonuçları oldugunuzda unutmamak lazım.Burası sanal bir ortam.Herkes kendi ameliyat sonucuna göre yorum yapar,doktorunu yüceltir.Bu yorumlar,tavisyelere göre degil,kendinin yapacagın doktor görüşmelerine göre doktor tercihi yapmanı öneririm sana arkadaşım.Ben böyle yaptım ve iyikide yapmışım..Burada herkese kendi doktorumu degil,araştırma yapıp içinize sinen doktora ameliyat olun diyorum bu yüzden.Kendi doktorum ile ilgilide yaşadıgım tecrübelere dayanarak bilgi veriyorum..Devlet,özel.. Duydugun,aklına yatan bütün doktorlarla git görüş,bilgi al.Ona görede doktorunu seçeceksin zaten..Sevgiler..